Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by tzuna

Suntem bine. Azi am fost in parc la policlinica si ne-am tot uitat dupa Elyanne si gemeni dar nu erau....

Am fost... de la 6 la 9 seara ... dar am stat la locul de joaca, din spatele parcului, unde este a doua fantana ... Daca seara sau in we iesim si cu Elena, acolo stam.

carmenefr eu nu le dau nici apa, nici ceai... Bb-ii alaptati n-au nevoie de alte lichide.

Andreea nu-i nici o problema... Nu trebuie sa fie mai devreme de 1 luna.

si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

In dimineata asta am avut o bucurie: Stefi facuse kk, dupa 6 zile de
pauza am rezistat eroic si nu am stimulat-o si m-am abtinut sa ma plang pe -aici, am zis sa o las sa vad ce o sa se intample. Si a facut absolut normal, asta inseamna ca are ritmul ei si cel mai bine este sa o las sa faca cand e cazul.

Kmi, eu am zis ca e agitata dupa baie, tot asa tace numai in brate si plimbata, si mananca pe jumatate adormita, dar macar dupa asta doarme 5-6 ore fara intrerupere.

Carmenefr, eu ii dau doar cate o lingurita de ceai, nu din motiv de sete, ci ca sa mearga mai bine picaturile de Bonnisan

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Felicitari mihaela pt kk de bebelus.

sa stii ca si eu procedez tot asa cu Alexia.Ea are un ritm aiuristic.cd face de mai multev ori pe zi, cd face dupa 1, 2 zile..

Un weekend placut!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna mamici.Am si eu o intrebare.Este cineva care a nascut cu Dr.Ion Ionut de la spitalul Giulesti?Daca da si ati fost la controlul de 6 saptamani ce anticonceptionale v-a prescris la cele care alaptati?Sau poate stiti un numar de telefon de la spital.

ELLA SI BEBE ANDREI

http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bravo Mihael@! Eu una nu cred ca as fi rezistat. I-am bagat Dodolinei un supozitor cu glicerina dupa ce nu facuse 2 zile si se mataia toata de cate ori se petrecea vreo pe la ei. L-a scos imediat intreg cu un simulacru de kk, iar grosul a venit la timpul lui, adica peste vreo cateva ore. Si asa am ajuns la concluzia ce e bine sa o las cum vrea ea si sper sa rezist. Zilele astea am rezistat.
Pana acum vreo saptamana facea de 2-3 ori pe zi, iar acum o data la doua zile, iar a doua zi face de vreo 2-3 ori consecutiv. Nici nu apuc sa schimb bine pampersul, ca ea inca odata.
Nu credeam vreodata sa ma bucur atat de un kk de bb, dar sa mai si discut despre asta!

Am si eu o intrebare. In ce consta toaleta de dimineata a lui bb? Eu in afara de a o spala pe fata, maini, gatut cu apa distilata calduta, a-i sterge ochisorii cu apa distilata sau ser fiziologic, a-i pune in nasuc, uneori, ser sau Nazomer si a-i curata urechile, nu-i mai fac altceva. Ar mai trebui sa-i mai fac ceva? Ca sunt cam dusa cu pluta. Va puteti imagina ca, de cat de agitata eram cu baita fetitei cand i-o faceam seara si plangea de se rupea, eu n-am "descoperit" ca trebuie sa o spal la subrat, decat cand am pus-o in sezlongul de baie si i-am facut ziua baita. Sau uitam sa o spal ba pe gatut, ba sa-i curat urechiusele dupa baita. Nu suportam sa o vad plangand, si nu mai stiam ce sa fac mai intai. Si acum mi se mai intampla sa uit uneori de urechiuse, da' rar.

intregul stup!

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Karra80 se pare ca nu sunt singura care vizioneaza clipul "comoara mea mica", ti-am mai spus si prima data, cand te-am intrebat cine canta melodia, ca-mi place la nebunie si eu ca si loradin, mi-au dat lacrimile cand l-am vizionat. Sa-ti traiasca minunea de fetita.

Fetelor voi ati mai patit sa va plinga buburuzele daca le luati in brate??? Stiu ca a mai spus cineva odata ca-i plange copilul daca il ia in brate (nu mai stiu cine), am patit-o si eu ieri, mereu cand o luam in brate se punea pe jelit si daca o lasam jos si vorbeam cu ea tacea.....nu stiu ce sa mai cred!!!!!!!!!!!!

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Mergi la inceput

Si sa va mai spun ceva.
De cand i-au trecut colicii, eu nu o mai iau aproape deloc in brate, dar compensam noaptea cand o lipeam de mine. Acum, de cand o pun noapte in patut, ma trezesc ca mi-e asa un dor de ea sa o simt lipita de mine... Si acum am luat-o in brate ca doarmea si ii vine cate o usturime pe gat si asa mai doarme si ea un pic pe mine. Si asa mi se umple sufletul de ea, ca nu pot sa va spun! Dar ei nu credeti ca ii e dor? Nu plange sa o iau in brate ca, de cate ori e treaza ii vorbesc si ma maimutaresc si chiuim amandoua si nu mai are timp sa vrea in brate. Mai nou ii recit poezioare scurte pt copii si asa de mult ii plac rimele! le-am strans de pe mai multe situri si le-am scos la imprimanta cu caractere mai mari si imi mai arunc ochii acolo si ii recit scalambaindu-ma in toate felurile. Sper sa le invat pana mai creste ea si reuseste sa ma inteleaga.
Daca vreti, le pun pe contul unde avem nr. de telefon si poate mai aveti si voi fisiere cu poezioare scurte, pt copii, sa le puneti acolo.

ca s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

multumesc pentru raspunsurile legate de kk... nu mancasem nimic deosebit si ma panicasem pentru ca nu vazusem culoarea aia inainte Azi a revenit la "omleta" uzuala...

nickol_f: al meu plange cand il iau in brate daca e foarte obosit si agitat si cauta sa suga ca sa se linisteasca... suzeta nu o ia nicicum, si mie imi simte mirosul, si ma prinde (sa suga) de orice apuca - pielea de pe mana, bluza... de obicei in cazurile astea se linisteste la tati in brate, sau o las in patut si ii tin suzeta in gura cu mana mea (si crede ca suge de la mine ) Dar foarte rar in cazurile astea reuseste sa adoarma asa

elpower: eu am uitat primele 2 saptamani de dosul urechilor Pana cand odata in timp ce manca am vazut ce stoc de puf adunase acolo Cred ca toate mai uitam cate ceva in fiecare zi

Mihael@: felicitari pentru rabdare!

Mady: felicitari!

ellamiss: mie mi-a fost a doua mana la cezariana... oricum, doctorita mea care e tot la Giulesti mi-a dat Exluton, pe perioada in care alaptez, dupa care schimbam.

Hm, unii se apropie de 4 luni?! Va invidiez... abia astept ca si piticul meu sa fie capabil sa stea treaz mai mult de o ora fara sa se plictiseasca - sa se joace si el cu manutele lui sau cu ce o vrea, ca eu am ajuns in totala lipsa de imaginatie, si oricum nu ma prea baga in seama pe mine, mai mult se uita la alte chestii... Acuma rezista o ora dupa ce mananca (timp in care apuc sa fac si eu una-alta), dupa care il apuca miorlaila si nu-l impac cu nimic, dar nici sa doarma nu vrea. Probabil de-aia are si programul de masa haotic, pentru ca nu stiu sigur cand ii e foame si cand are doar chef de "mestecat guma" (cum rade tati). Sper ca dupa ce ii iau un leagan si-l pun sa ma vada toata ziua sa nu mai maraie atata

Eh, va las, sa aveti un week-edn excelent!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

GATA, am reusit s-o pun la somnic, iar ne-am chinuit; Mihael@ , ai gasit vreo solutie la agitatia bebelinei tale? daca reusesti sa o linistesti sa-mi spui si mie cum;
la noi totul incepe la baie cand trebuie sa punem caciula, asa incepe plansul dupa care ce sa pot s-o pun jos si sa-i dau lapticul, asa ca stam in brate, dar macar daca ar tacea dar plange si in brate, ma ridic o plimb -maraie, ii dau laptele in pozitie verticala numai sa nu planga -dar respinge sticla si continua sa planga ; noroc ca am un leagan macar nu o mai tin in brate; a plans si in leagan cat a plans , se uita la mine si plangea parca vroia sa ma impresioneze ; intr-un final s-a oprit din plans si a adormit apoi a mancat laptele mai mult in somn; cam asta e treaba la noi; FETELE ASTEPT SOLUTII PT LINISTIRE, sau ai vostri nu plang ?!?!?!?!

Elpower, e ok ceea ce ai spus tu cu toaleta , la astea ma refeream , eu urechile nici nu le curat si dimineata, doar seara la baie;

Roxi, ce crema folosesti pt hidratarea fatucii lui Rares; avem si noi o fata uscata rau, sau sunt niste bubite mici, mici si dese si de aceea par smirghel

Andreea , multumim pt aprecieri, si voi aveti o mandrete de fata

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI

Mergi la inceput

Kmi ai incercat sa nu-i mai pui caciula dupa baie? Ca a mea plange cand sa-i pun caciula si afara. Azi dupa baie am uscat-o putin cu feonul si am lasat-o asa. Nici masaj nu accepta dupa baie. O semana cu mine sa nu-i placa masajul.

Mergi la inceput