Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
MamiLili spune:
Tanima, bine ai revenit!
Lakioana, bravo!
Lexi, Andra, va inteleg ingrijorarea. Fiti tari pentru puiii vostri!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
Sephora spune:
Va pup fetelor
MamiLili atat a costat,ele zic ca da sunt multumite.Cu mare placere,
Roxane imi pare rau ptr incidentul neplacut,bine ca voi sunteti ok.
Monique eu ai fac in fiecare luna D3.
Cine mai are nevoie poate sa-mi spuna ca ai voi aduce din Italia.
Festina si noi am vrut la KRK dar ni s-a parut prea departe pentru noi,cu masina noi facem dein Pordenone doar 3 ore,asa ca bebe o sa suporte binisor cred drumul
Gety nu-ti imagina ca ai gatesc lui Matti sarmale,varza,fasole si alte alea.Mancam mancarica de cartofi,de dovlecei,conopida,musaca numai cu carnita macra,de astea.
Eloise imi pare tare rau,nu stiu ce sfat sa-ti dau ca prin asta inca n-am trecut
Am uitat sa va spun ca aseara pe Matti l-a decalotat asistenta (nu de tot cica ar mai fi odata,dar eu inebunesc daca mai vad o data sange de acolo),eu care credeam ca baiatu e ok,ptr ca la fiecare baita o be---c si o spal bine,dar de fapt nu era nici pe un sfert,cand a tras mama .... a iesit si o mazga si singe si capul adevarat (scuzati descrierea) ufa... m-am ingrozit.I-am dat si Calpol dar tot s-a trezit peste noapte,l-am spalat l-am schimbat (probabil il apasa pipi pe pipic) .S-a trezit in niste urlete de nu-l mai puteam opri la ora 2,am facut manevra l-am pus la titi si a adormit intr-un sfarsit.
Revin ca plange
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
pufymic spune:
Cata, Tanima bine ati revenit!!!!!!!!!!!
Roxana !Urata experienta....bine ca nu sunt urmari mai grave!
Lexi .Imi pare atat de rau de Maria.....poate nu a fost bun antibioticul......(in sensul ca nu a avut efect acel antibiotic si ar fi trebuit altul).....Sanatate multa si sa se faca bine repede frumoasa mica!
Andra noi am trecut printr-un episod asemanator si la fel ca si voua ne-au recomandat antibiotic! L-am convins si pe Ovi si nu i-am dat , si dupa 3 zile de la febra(el a facut doara intr-o zi febra) au iesit bubitele!Roseola cred ca a fost si la noi ca eram la tara si medicul de acolo....habar n-avea ce-i aia....m-a speriat ca are copilul rujeola sau rubeola....
Si chiar dc au aparut bubitele ne-a recomandat si atunci inca o data antibiotic cica "preventiv"!
Nu i-am dat!
La voi ma gandesc sa nu fie intr-adevar amigdalita(mai nasol e cand sunt amigdalele cu puroi, deci infectie) si secundar eruptia....Mergeti la un pediatru bun!Ca degeaba imi dau eu cu presupusul.....pana nu-l consulta un medic nu stii sigur ce are copilul!
Sanatate mult va dorim!
Cu pofta de mancare nu-ti fa griji: isi va reveni!Incearca doar sa-l hidratezi !Asta e cel mai important!
Na fetelor va pe toate si sa aveti un week-end placut!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
gabitzica spune:
Eloise nu ai reusit sa scazi febra cu nimic? Pti sa folosesti concomitent nurofen , panadol(paracetamol si novocalmin daca nu scade febra. la incerci pe rand, fara a depasi doza la fiecare in parte.
Eu desi sunt la al doilea copil prima oara am facut impachetari saptamana trecuta. Asa am reusit sa-i scad febra Ioanei. a avut 39.5 rectal si intrasem in panica. La Tudor cea mai mare febra a fost 38.8 rectal. Sa iti spun cum se fac impachetarile. Il invelesti pe copil intr-un prosop ud cu apa la temperatura camerei de la subsiori pana la genunchi iar peste el pui un prosop uscat. Ii iei temperatura din 10 in 10 min pana ajungi la 38. Asa mi-a spus pediatra sa fac si in juma de ora am reusit sa-i scad de la 39.1 la 38.1. Stiu ca a tras un somn bun de vreo 4 ore dupa.
Lexi daca e viroza antibioticul e degeaba.
Lakioana am vazut-o pe rebi... tot superba a ramas.
tanima bine ai revenit...la fel ca mine dupa o pauza de 2 luni.
ramomar spune:
Salutare...
scriu pe fuga pana doarme bebeloiul
mine_me,La multi ani celor dragi tie si multi ani de casnicie fericiti! Wow, bine ca aterecut taifunul. O adevarata dezlantuire a naturii si cand esti in mijlocul ei e si mai grav
eunice , multumesc de leac, am incercat si apa cu sare si azi ma simt mult mai bine
gabitzica, multumesc de info. Asa ma gandeam si eu ca hotelul acela o fi comunist, deci vila ramane in prim plan. Multa sanatate puiutei mici sa scape cat mai repede de mucisori
lakioana, am admirat-o o frumusete de copil , dar cred ca stii deja ce papusa ai
Cata, bine ai revenit. Asteptam amai multe vesti despre voi.
lexi si eloise, multa sanatate si puisorilor vostri. Doamne rau e cand sunt bolnaviori, iti palnge sufletul la durerea lor si esti tot un neputincios.
roxanae, capul sus, important e ca nu ati patit nimic si ca fetele sunt bine.
AlianaMorostes, concediu placut in continuare. Multi -ici Adelinei cuminte, dar si lui Dragos.
pufymic, drum bun la tara si relaxare totala. Si eu abia astept sa ies din orasul sufocant
Sephora, ce frumos: o luna de concediu!? sa ai parte de unul minunat
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Adriana mica spune:
Buna seara,
Andra, noi am avut roseola sau rubeola (nu s-a putut decide pediatra, din cauza modului in care erau inflamati ganglionii). Oricum, nici una nu este priculoasa pt bebe. Noi am avut 3 nopti cu febra, maxim 39 (noi chiar am chemat salvarea, si inca de atunci ne-a confirmat ca nu are nimic in gat sau la plamani), apoi o zi fara febra si apoi eruptia: bubite (fara lichid, asa ca o iritatie) la inceput dupa ureche, apoi pe trunchi (au cedat dupa 2 zile).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
matahut spune:
Andra, ce ai facut la doctor?????
Eu stiu din experienta ca temperatura mai mare de 39 de grade se combate cel mai bine cu algocalmin - novocalmin supozitoare (1 supozitor de copii la 8 ore). De mancat e normal ca nu vrea sa manance, deci nu te stresa. Incearca sa ii dai sa bea cat mai bine, hidratarea e mai imp decat mancarea. Tzitzi e cea mai buna, deci nu te gandi la lapte praf ca nu are nici un sens. Daca crezi ca nu ii ajunge lapticul, desi ma indoiesc, fa-ti un ceai de lactatie, ti-am scris ca la mine dupa 2 luni de pauza a avut niste efecte halucinante. In plus fata de laptic, mai incearca cu apa sau ceai, dar daca nu are chef de tzitzi, m-as mira sa accepte apa...
Dupa cate spui e mai mult ca sigur vorba de acea roseola sau cum ii spuneti (e prima oare cand aflu de o asemenea boala!!!), clar ca antibioticul nu are ce cauta in tratament. Cumnata ta ce a facut? Bine, mi-ai mai povestit cate ceva despre ea...deci...mai bine nu te intreb Daca doamne fereste e amigdalita, atunci doar pultacee se trateaza prin antibiotic (deci doar daca are puroi pe amigdale) si ideal ar fi sa fie dat antibioticul doar dupa exudat. Bine, de fapt tu stii foarte bine toate astea.
Lexi, of, sanatate Mariei. Recunosc ca nu am apucat sa citesc in urma tot si nu am auzit ce i s-a mai intamplat (stiu ca era cu viroza si ca lua antibiotic).
Tamina, bine ai venit!!!! Ma mir ca te mai tii pe picioare dupa toata aventura cu renovarea. Noi zugravim aici de vreo 3 luni, e drept, nu in continuu...ci cate un perete pe saptamana Si ne mai asteapta inca o zugraveala...dar, vorba ta, important e rezultatul, sa stam intr-o casa curata si frumoasa
Ana mea le cam tuseste si are si un 37,8. Sper sa nu degenereze in cine stie ce...Si maine trebuia sa mergem la o petrecere de copii pe care o asteptase de atata vreme Of, poate se face bine pana maine.
Gata, pupici ca am de doctoricit!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eloise spune:
Am fost la doctor. Vladut nu are amigdalita ci herpangina. E o afectiune virala extrem de dureroasa. Are gatisorul plin de vezicule. Inca inainte de a ajunge la dr ma convinsesem ca e ceva cu gatul. Pentru ca azi toata ziua nu a mancat nimic solid, dar nimic, si nici nu a baut decat foarte putin lapte. A ajuns sa planga disperat pana si cand il pun la san. Nici saliva nu o inghite ci o lasa sa i se scurga din guritza, nu l-am mai vazut niciodata salivand atat de abundent. Si plange, plange, plange mereu. Abia acum la culcare, pe jumatate adormit, am reusit sa-l alaptez. Mi-e foarte teama sa nu se deshidrateze. Pediatra a zis sa ii dam lichide cu seringa dar numai cum ne vede venind cu biberonul cu ceai incepe sa urle...
Macar ma bucur ca azi in timpul zilei nu a mai avut febra. Sper sa fi scapat macar de ea (boala se caracterizeaza si prin febra mare care poate fi periculoasa la sugari). Durerea in gat se pare ca va mai persista cateva zile(sper totusi sa accepte hrana...macar prin alaptare). Si ma felicit ca n-am ascultat de medicul de familie si nu i-am dat Augmentin.
Of... tare e greu cand e puiul bolnavior! Tineti-ne pumnii sa avem o noapte linistita....ca ieri noapte ne-am sculat din jumatate in jumatate de ora in plansete sfasietoare....
Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
Andra, bine macar ca ati descoperit cauza. Ce tratament v-a dat? Ii dorim lui Vladut insanatosire grabnica si sa scape cat mai repede de dureri.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
mexxa spune:
Salutare...sau buna dimineata
Cafea..cafea..cafea?
Noi tocmai am venit de la Festivalul Berii, unde am sarbatorit venirea pe lume a baieteluilui nasilor mei Casian Andrei...v-am povestit eu.
Ce sa va zic...sunt amandoi super emotionati, si noi pe langa ei.
Gata merg la somn ca sunt terminata de oboseala...si de la cele 2 berici
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )