Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata s de la mine
am gasit un pic de timp s va scriu
darius este fffff bine numai ca ne chinuie cu trezitul noaptea dar avand in vedere ca doarme cu bunica mami a inceput sa se mai odihneasca cate un pic
la 8 luni darius avea 10.870kg si 73.5cm s suntem un pic la regim s neam obisnuit sa papam cam la 4 ore s intre mese apa sau ceai,luni mergem la cantar sa vedem daca respectarea regimului a avut rezultate
nu am intrat de mult pt ca dupa cum vati dat seama au venit parintii mei una la mana s a doua sotul meu sia deschis o firma de constructii s a trebuit sa cam calatorim sa cautam lucrari
multumim celor care au intrebat de noi
s uram la multi ani tuturor bucuriilor care siau serbat ziua cat am lipsit cat s mamicilor
poate dimineata beau o cafea de la cristina ca tare dor imi e de o cafea cu voi
imi pare tare rau de bucuriile bolnaviare s le trimit multi multi ici sa se faca bine cat mai repede
va pupez fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Daca nu dau eu cafeaua, vad ca ramanem fara. Haideti!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

La multe luni pentru Stefan Andrei, Lukas, Daniel, Dorian Constantin, Maria Diana, Ana isbela!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Cristina iar ai facut cafeau dimineata.Multumim. Eu nu mai ajung sa dau . Fata mea s-a mai puturosit doarme pina pe la 7.30

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Ce fain de tine, Monique! Oare cand s-o putorosi si copilu meu?
Elenia - no, nu vii la ? Ma bucur ca este mama ta la tine si reusesti sa te odihnesti. Felicitari cu deschiderea afacerii! Succes!
Eloise - sanatate multa lui Vladut iar voua multa putere! Sincer imi pare rau ca e bolnavior micutul si ca sufera!
Tanima - bine ai revenit!!! Da, e voinic copilu! Si eu ma mir cateodata de cate face. Dar ma si ingrijorez ca le face prea devreme, sa nu cumva sa se solicite prea mult pentru varsta lui.
Marina - cu intarziere, am vrut sa scriu chiar atunci, dar nu stiu cum am scapat - FELICITARI pentru intorsatura!
Gety, Susa, Lullabay - dati de baut?

Poze

Mergi la inceput

Lexi - multa sanatate Mariei! S-o scoateti la capat cat mai repede!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gagici, mai avem putin si ne intoarcem la Romanica (adica luni)
monique, nu Miru a fost bolnava, celalt bebel
a ajuns la spital, a stat o noapte, i-au facut analize, o perfuzie si acum e mai bine

zborul a fost cat de cat ok, ne-au zgaltait un pic, mai ales la aterizare, bebe a dormit tot timpul, s-a agitat si a plans doar la decolare, dar nu din cauza zborului (cred) ci pt.ca nu mai avea stare, vroia in picioare si eu deja il legasem cu centura de siguranta

m-am ingrasat o tona, deja nu mai mananc prostii ...am luat-o usurel, ca poate nu-mi dau astia voie sa ma urc in avion

va scriu luni, dupa ce ne intoarcem
si va pun si poze, ca am facut muuuulte

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Vin si eu la cafea...

La multe lunite Stefan Andrei, Lukas, Daniel, Dorian Constantin, Maria Diana, Ana Isabela!

Gety, Susa
Sanatate puiutilor bolnaviori! Lexi, Eloise, sa vi se faca bine copilasii!
Elenia, bine ai revenit!
Marina, felicitari pentru articolul din Mami!!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Da, da,DAU DE BAUT, cu precizarea ca in sticla de 0,5 l nu este apa minerala, ci tuica de cazan, facuta de tatal meu. Buna, buna, buna si naturala. Pe alese.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, nu, eu am inteles ca voi gatiti si mancati cam ce are voie sa manance Matti la varsta asta. Cum sa pape Matti sarmale?
Eloise, sper ca a trecut noaptea mai usor pentru voi. Sper din suflet sa vii cu vesti din ce in ce mai bune.
Mexxa, banuiam eu ceva, ceva cand am citit aseara pe mess.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput