Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Da, da,DAU DE BAUT, cu precizarea ca in sticla de 0,5 l nu este apa minerala, ci tuica de cazan, facuta de tatal meu. Buna, buna, buna si naturala. Pe alese.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Multumim! O pupam pe Maria!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ah, am uitat cine vrea vin aduc din frigider. Am de 2 feluri.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE tuturor fetitzelor si baieteilor nascuti intr-o zi de 9. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Multa sanatate puiutilor bolnaviori.
Lilina, te asteptam sa vii acasa. Sau iti urez sa mai stai.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, Ana e abonata la diagnosticul lui Vladut. A facut pana acum de 3 ori (de fapt e singura boala pe care o face...din cand in cand), intr-adevar e foarte dureros, noua nu ne da decat tantum verde si antipiretice. Fiind viral, trece in 7 zile. Durerile o lasa cam dupa 3 zile. Acum, depinde de copil. Daca o luam din pripa cu tantumul e mai bine, altfel...ajung sa se faca veziculele alea si e mult mai dureros.
Sanatate mult!!!! SI Bravo ca i-ai dat cu flit antibioticului

Ana e stationar, adica are tot 37, tusesete din cand in cand, altfel e vesela si vioaie. Om vedea

Fug, ma cheama datoria....adcia cratita. Azi iar e tati plecat pana in pranz si am de facut la mancare....nu mai vorbesc de cele 2 cucuiete care trebuie supravegheate, distrate...

Xandrutza,

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili, nu exista nici un tratament, doar paracetamol si nurofen ca antipiretice si analgezice.

Am avut o noapte mai usoara, cu doar 2 treziri, cred ca am ridicat tot blocul in picioare cu urletele dar macar am reusit sa-l adormim dupa jumatate de ora.
Se vede ca sufera foarte tare, nu vrea sa bea nimic, trebuie sa ii dam cu seringa macar 500ml/pe zi ca sa nu se deshidrateze, dar tzipa ingrozitor, se zbate si se incordeaza, se ineaca, scuipa lichidele inapoi... e groaznic, groaznic. Suntem cu nervii la pamant si in acelasi timp ingrijorati de situatia lui, se vede ca sufera, ca il doare tare. Ne temem de spital si de perfuzii. Daca nici macar san nu vrea... el care tremura de nerabdare inainte de alaptat. Scot lapte cu pompa si apoi ii dam cu seringa ca unui puiut de catel...Of!

Lili oare la varsta lui ii pot da cu ceva local, spray tantum verde? Pediatra nu ne-a spus. De badijonari cu glicerina si anestezina sau chestii de genul asta... nici vorba nu poate fi, devreme ce nu accepta nici varful seringii pe la guritza.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, un puf de Tantum n-are cum sa-i faca rau, dimpotriva.

Mexxa, felicitari pentru venirea pe lume a noului membru! Unde si cum a nascut cumnata?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, cand a avut Ana o criza nasola a bolii asteia, ii aparuse o vezicula si pe interiorul buzei de jos, inspre dinti. O durea de nu puteam sa pun mana pe buza ca sa ii dau cu tantum. De inghitit...nu mai spun, nimic, nimic, nimic, nici macar panadolul. A fost f nasol, avea deja 3 ani (sau 2 jumate), a fost si prima astfel de boala de nu stiam de la ce e si cum se trateaza. In fine, pana la urma a inceput sa pape incet incet dar vreo 3 zile nu prea a pus gura pe nimic. Vladutz e mai mic si inteleg ca e mai nasol, dar sunt sigura ca maine va fi muuult mai bine si ca o sa cedeze durerea asa incat sa poata inghiti. Nici sa nu te gandesti la spital, nu o sa fie cazul, o sa vezi. Va pupam si va tinem pumnii sa treaca repede.

Ana mea vad ca e tot asa, adica tuseste cand si cand, mai stranuta cand si cand, dar in rest vioaie, obraznica, deci in elementul ei.
Acum vad ca se pregateste de ploaie in Buc, sa vedem pe la 17-18 cum o fi ca ma gansdesc totusi sa mergem pana in Herastrau la ziua verisoarei. Of, om vedea.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare...

Am aparut si eu acasa cu una bucata copil miorlait, obosit, si tot ce iti doresti.

Lili este nasa mea...nu cumnata. A nascut in Iasi la Cuza-Voda cu Mihalceanu(poate ai auzit de ea.)
Saracuta sa chinuit mult ca a vrut sa nasca natural cu epidurala. Toata noaptea sa chinuit si pana la urma i sa facut cezariana.
Multumesc tuturor pt cuvintele frumoase...are un baiat tare frumusel de 3500.E bolfos de iti vin sa il mananci.(L-am vazut in poze ca numa tati lui la putut vede.)

Andra imi pare rau ca Vladut e bolnavior.Multa sanatate si voua rabdare multa.

La multi ani bucuriilor de 9.

Pupici si revenim diseara ca acum ne-a invitat nasu la in cinstea micutului.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Buna seara, mamici!
Am fost azi la baby expo si am participat la concursul cu mersul de-a busilea. Ne-am clasat pe locul 2, folosind tot felul de momele, biscuite, minge, sandale,etc. Fetita care a luat locul 1 avea o viteza!!! Nu a avut nici o sansa coplul meu in fata ei. Dar avea 10 luni, asa ca avem o scuza Am luat scaun de masina. Inglesina. Initial am vrut sa iau scaun de la Chicco, dar cei care vindeau la Chicco erau tare afurisiti si nu mi-a placut cum vorbeau, asa ca m-am enervat, m-am intors si am plecat. Poate in final am pierdut eu, dar daca ramaneam, cine stie ce scantei ar fi iesit la standul ala

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput