Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Monique, ti-am admirat plimbareata si pe tine, arati super. Poza 128 e super haioasa, parca sunteti la concurs.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lexi, multa sanatate Mariei! Pediatra ce zice de starea ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare. Ma mai tineti minte? Am revenit. Nu o sa am posibilitatea sa mai citesc din urma ca am lipsit 2 luni si e muuuult prea mult, dar o sa incerc pe cat posibil sa fiu activa in continuare, desi mi-e tare greu sa imi intru in mana dupa atata absenta de la tastatura. Parca am doua maini stangi, asa imi merg mainile pe taste, dar probabil asta pana mi se vor dezmorti.
Si ca sa vedeti ca totusi am citit ceva ceva, am rasfoit ultime le doua capitole si am vazut ca nu m-ati uitat de ziua mea. Multumesc mult de urari. Am vazut ca au aparut mamici noi : le urez sedere placuta alaturi de noi. Am vazut gemenutii bucuriilor si sunt taaaare simpatici (acum deh, am si o preferinta : Fabian mi s-a parut mai smecherel, cred ca el este liderul, nu ?)
Despre noi nu stiu ce as putea sa va spun in cateva cuvinte: suntem bine, am debutat la 6 luni cu o viroza luata din spital cu siguranta care a trecut repede dar nu si fara emotii si plansete, avem 2 dintuci (o sa dam datele ulteror), stam bine in fundic, vorbim, gonganim, tipalim, ne chinuim sa mergem de-a buselea dar nu prea ne iese, ar vrea sa mearga in picioare dar nu il tin planetarele (apropos : mai Cristina dar ce VOINIC ai, cum sta el in picioare…) cu diversificarea stam dezastruos: papa numai piureul de fructe si cerealele. Supita doar cateva lingurite si piureut la fel. De 4 zile am bagat si carnita si parka e un picut mai buna, dar nu prea mult, desi de doua zile pot sa spun ca in sfarsit papa si piure si supita.. Tzitzi e insa pe primul loc.
Perioada asta de 2 luni a fost groaznica. Abia asteptam sa ma mut inapoi la mine acasa, desi si unde am stat la mama mea am fost 6 saptamani singuri (doar la inceput am stat cu sora si nepotelul meu dar ei au plecat dupa aceea). Inca nu am terminat curatenia, dar nici nu ma mai stresez. O sa fac cate putin cand pot ca nu vine nimeni sa imi tina socoteala la ce geamuri am spalat si ce nu. Mai rau stau cu aranjatul lucrurilor in debarale : e un dezastru total. Mai am de spalat geamurile la balcoane care sunt imense (super inalte si multe) pe care nu cred ca le termin si pe interior si pe exterior pana la iarna. Dar usor usor o sa le fac pe toate. E tare greu fara ajutor, dar incercam sa ne descurcam. Am alergat cu copilul in brate 2 luni si sa am grija de casa si de zugravi si sa dau comanda de materiale si sa cumpar vopseaua (am venit cu ea in brate si copilul in portbebe si ma intreb si acum de unde ma dor mainile). Nu va mai spun cum am facut curatenie ca nu mai am manichiura si mainile mele parca sunt ale unei femei de 80 de ani. Dar toate trec si o sa ma pot bucura de o casa curata si frumoasa.
Avem program de somn de 2 ori pe zip e care incercam sa il respectam cat mai bine posibil. Uneori doarme mai bine alteori doarme cate o ora si gata. E plin de energie si eu plina de lipsa de energie. Nu mai am deloc puterea sa ma tin dupa el. Facem caca la olita (cand ne nimerim ca nu prea il simt ca nu are ore fixe), pisu dimineata dupa ce ne trezim intotdeauna si ziua dupa somn il mai nimerim.
In mare sunt multumita de copilul meu, mai putin de 2 nopti ca nu prea a dormit, probabil ca ii dau incisivii de sus ca nu ma lasa nici sa ii bag mana in gurita.
Acum va las ca am multa treaba de facut in casa. O sa incerc sa intru mai des, dar probabil cand voi termina cu ordinea in casa, ca acum nici loc la birou nu am de cate sunt pe el aruncate.
Va pup si multa sanatate la toti puiutii.
Apropos, am baiat mare, ziua mergem cu paturica in parc la iarba verde si sta cu jucarelele acolo si se joaca cel putin 1 ora si eu lenevesc langa el. E super ca am ajuns sa ies si eu afara si sa ma relaxez.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

[limegreen]Wowww, Lakioana, ce fetita plimbareata! Poate-i pui o poza in picioare in noul album "Hopa sus".

[font=Georgia]**************************************************

Tocmai am inaugurat albumul

_

Lakioana mami lui [b]Reby
, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Lexi, multa sanatate Mariei! Pediatra ce zice de starea ei?

MamiLili, multumim Pediatra Mariei a indopat-o imediat cu antibiotic In total am fost cu Maria la 2 doctori si la un spital. Ma intreb ce mai urmeaza

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Multa sanatate Maria de Lexi ,Ioana de Gabitza si Vladut de Eloise.Sa va faceti repede bine si pup pt. mamicile suparate.

Fetelor multumim de sustinere - incerc sa uit desi e tare greu.

Lexi ce mai fac Ralucutza si Alexia? Sunt bine? pt. Maria cea frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Ce dulce e Reby! Tare miscareata, la fel si a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Roxanae, lasa sa treaca un timp.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, multumim . Off, prin ce-ati mai trecut si voi! Bine ca s-a terminat cu bine! Multi ici mandrelor!
Alexia e inca pe regim, dar sunt bine.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am avut o noapte cumplita, cu febra 39, cu urlete asurzitoare si fara pic de somn. Abia dupa ora 5 am adormit cu totii pana pe la 7 jumate, apoi iar urlete, apoi din nou somn pana la 10. Eram pur si simplu disperata si gata sa chem salvarea. Din cauza plansului si-a agitatiei, lui Vladut nu-i scadea febra si intrasem in panica. Ca si ieri, nici azi nu vrea sa manance nimic, am incercat dimineata toate variantele de fructe posibile, cu si fara cereale (preferatele lui). Abia daca suge un pic de lapte. Ceai nu vrea. Nu stiu ce sa ma fac cu el. Sper sa nu ajungem la perfuzii, Doamne fereste! Eu oricum nu mai am acum lapte pentru alaptat exclusiv, formula nu accepta.... nu stiu ce sa ma fac daca nu ii revine pofta de mancare.
Poate chiar are amigdalita, sau gatul inflamat ca simptom secundat al unei afectiuni virale. Azi dimineata am observat ca are piciorusele (labutza piciorului) si manutzele (palma si manutza) acoperite de o puzderie de punctulete mici rosii. Asa a fost si la verisoara lui iar petele rosii care au dus cu gandul la roseola au aparut abia dupa ce a trecut febra (ca la toate bolile copilariei de altfel). Oricum antibiotic nu ii dau pana diseara la 7.30 cand ajungem la pediatra, daca ne va confirma si ea diagnosticul de amigdalita.
Daca are cineva experienta in probleme asemanatoare (febra mare, eruptii, lipsa totala a apetitului) va rog sa imi scrieti.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput