Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
cata14 spune:
Multumesc de cafeluta ... m-am mai inviorat desi la mine e 5 seara si ma pregatesc sa plec acasa. Tocmai m-a sunat sotul ca l-a ridicat pe cacacios si ca ma asteapta sa plecam la cumparaturi.
Pupici si un week-end placut la toate (noi avem week-end lung si plecam la munte).
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
anangel_lexi spune:
Am mult de scris, sper sa nu uit nimic.
Mini_me, ma bucur ca ati trecut cu bine peste taifun, am vazut pozele dar am vazut si acum vreo 2 zile imagini la TV la stiri si ma gandeam la voi, sperand ca sunteti bine. La multi ani pentru sotul tau si la multi ani pentru voi, familia voastra, sa fiti fericiti pana l;a adanci batraneti!
Cataaaaa, bine ai revenit! Wow, ce bine imi pare ca reapar fetele care n-au mai dat demult un semn de viata! Acum, daca mai apar si Eli26, acd2you , credo si Loreema, ma declar pe deplin multumita! Zi mai bine ce face puiul tau!
AdinaF, drum bun in Romania si distractie placuta la botez!
Pufy, drum bun la tara, sa va relaxati!
Eloise, imi pare tare rau ca Vladut e bolnav. Sper din suflet sa vii cu vesti bune azi de la pediatra.
La multi ani, OanaCn si la multi ani Bucurii de 8!!!
Fetelor, eu sunt disperata! Maria mea e racita de mai bine de 10 zile si cand zicem uff, gata, scapam, iar ii revine raceala. Efectiv nu-mi pot da seama ce se intampla, unde gresim! Azi-noapte fii-mea s-a trezit la 1 din cauza de nas infundat, i-am dat cu apa de mare in nasuc, apoi am aspirat-o, apoi Vibrocil, apoi iar apa de mare...nimic. Nu s-a desfundat cu nimic, nu putea dormi...Pana la urma am tinut-o in fundulet pana cand i s-au desfundat caile respiratorii de la sine, adica pana pe la 3 si un sfert...Dimineata a inceput cu tusea...Imi vine sa-mi iau campii!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
festina spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Mini m-a bucur ca ai revenit,chiar ati duceam dorul.La multi ani celor dargi,asteptam poze cu pitica ca n-am mai vazut-o de la 5 luni.Bine ca ati trecut cu bine de taifunul nebunul.
Celor care si-au serbat zilele de nastrere in perioada in care noi am lipsit"
Apropo pe 26 plecam in Italia,pe 30 in Croatia la POREC stam pana pe 7 apoi ne intoarcem la buni,Ste mai sta pana pe 9 ,iar noi ne intoarcem pe 29 iulie.Abia astept!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Si noi mergem in Croatia in concediu din 27 august pana in 8 sept la Malinska pe insula Krk . Ieri am facut rezervarea si am trimis avansul. Yupiiiiiiii mergem la mare!!!!!
Cristina parca si tu vroiai sa mergi in Croatai???
edit: acum am vazut Cristina ca v-ati razgandit ... din Timisoara sunt 850km pana unde mergem noi ... e aceeasi distanta ca pana la Marea Neagra dar nu se compara ... vom merge mai mult pe autostrada si chiar si drumurile nationale la ei sun fffff bune ... sper sa ajungem in 8-9 ore si in plus vom calatori noaptea cand cel mic doarme
GETY spune:
Festina si noi plecam tot de pe 27 august pana pe 3 septembrie, dar in Mamaia. Poti sa-mi zici cat te costa? Ca anul viitor, dupa ce ne cumparam masina, intentionam sa trecem si noi granita.
Monique_new, ti-am vazut bebelina pe bicicleta si "mergand" in parc cu ccc competitoarea venind tare din urma. Prima oara am crezut ca bicicleta ii apratine si voiam sa te intreb cum se descurca cu ea. Motocicleta va apartine?
Eunice, felicitari pentru .
AdinaF, nasa trebuie sa tina finii in brate. Cand am botezat eu, au fost botezati 4 bebei odata si ii tineau nasele.
Mini_me, Cata 14 bine ati revenit! Urata treaba cu taifunul. A fost ocazional sau se intampla mai des?
Sephora, ce sa zic, concediu de 1 luna si 3 zile. E super. Dar pana pe 26 mai este. Am bagat la cap sfaturile dr. cu privire la apa de mare. Eu inca ii gatesc Mariei separat, ca ccc ce mancam noi nu e bun pt. ea. I-am facut ficatei cu rosii separat, pireu de legume separat si mamaliguta separat.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Alina Morostes, concediu placut in continuare.
Eloise, pediatra nu-si face loc printre progamari si pentru urgente? Ce face Vladutz? E mai bine?
MamiLili, n-am avut timp sa votez si eu. Oricum, "Hopa sus!" votam si eu. Bine ca ai scapat de fire.
Mexxa, Cucuoancea, Sandra, ce faceti?
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Roxanae, bine ca sunteti OK acum. Mi-au placut vestile bune de la sfarsit.
POZE MARIA DIANA
gabitzica spune:
Iontru pe fuga din lipsa de timp...
Ramonar la cerbul albastru am stat. e superba vila si e chiar langa Hotel Parc. a fost 150 lei camera cu mic dejun inclus. La parc nu stiu cat e. Acum 2 ani am fost si era 130 lei camera, dar nu se compara. Desi s-a renovat Parcul(partial) tot hotel comunist ramane. S-a renovat exteriorul si restaurantul, camerele tot cu mobierul ala vechi sunt. Am facut rezervar inaite, ca nu ne putem risca samergem cu copii mici dupa noi. fost plin in Moneasa de 1 mai , am inteles ca s-au ocupat toate locurile de cazare. Stiu peresoane care s-au intors ca nu au mai gasit nimc liber.
multumim de complimete celor care ne-ati vazut pozele.
ce de copii bolnaviori!
Ioana desi e pe antibiotic de o saptamana, de ieri e plina de muci si tuseste.
lakioana spune:
Fetelor...uitati cum se IMPIEDICA Reby in budigai
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
MamiLili spune:
Roxanae, bine c-ati scapat! Importanta e sanatatea voastra, tabla se repara.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Wowww, Lakioana, ce fetita plimbareata! Poate-i pui o poza in picioare in noul album "Hopa sus".
Cata, bine ai revenit!
Oanacn, la multi ani! Ce face Lisa?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!