Homeopatia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

La noi - Brasov, 40 ron, o d-na doctor care este medic de familie (nu al nostru).
Nicoleta

la policlinica cu plata la dr. Brebenaru Rodica este 25 ron consultatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai unde este aceasta policlinica? La cea cu plata conditiile erau naspa rau.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Siminaf
Insa intr-adevar, nu se dau remedii mai multe odata.

adica nu se dau 3 granule dintr-un remediu + 4 granule din altul, nu?

pentru ca, tot pentru alergie, Vlad a primit vreo 4-5 remedii.
nu am cum sa-i dau unul singur intr-o zi...
(am si schema scanata, ca si cea pentru giardia, daca vrea cineva, ne consultam pe mail)...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu, nu se dau mai multe remedii odata. Este principiul unicist al homeopatiei. Ca intre timp au mai aparut si altii, care dau la gramada, tot ce nimeresc, ca mai fac si injectii (nu exista in homeopatie cale de administrare injectabila), asta e alta mincare de peste. Ce nu face omu' pentru bani!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetele, dr. homeopati la care mergeti voi, fac testari pt alergeni? Daca da, cat costa?
Just curious.

Simina, si eu am auzit de principiul unicitatii in homeopatie si sunt oarecum nelamurita... Medicul homeopat la care mergem noi prescrie mai multe remedii homeopate + fitoterapie, dar nu-mi lasa deloc impresia ca ar face-o pt bani, sunt implicati intr-o gramada de chestii caritabile si sunt sigura ca nu pt a-si face publicitate. Cum iti explici asta?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Siminaf

Nu, nu se dau mai multe remedii odata. Este principiul unicist al homeopatiei. Ca intre timp au mai aparut si altii, care dau la gramada, tot ce nimeresc, ca mai fac si injectii (nu exista in homeopatie cale de administrare injectabila), asta e alta mincare de peste. Ce nu face omu' pentru bani!....

nu stiu ce intelegi prin mai multe remedii o data, eu de ex ii dadeam lui vlad luni miercuri si vineri dimineta formula complexa 9a, la ora 17.00 osteocineziunum, iar sera unul din remedii cum venea la rand!

marti joi si sambata dimineta primea formula 9b, ostecinozinum la ora 17.00 si continuam cu una din formule sera iar duminica primea pe rand tot alt fel de granule care se repetau o data la 4 duminici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nicoleta

Pai unde este aceasta policlinica? La cea cu plata conditiile erau naspa rau.
Nicoleta

intradevar conditiile sunt naspa dar consultatia doamnei doctor face milioane si rezultatele tratamentulu care de obicei incep sa apra vizibil cam dupa o luna jumatate!

Mergi la inceput

Nu vreau sa creez dispute. Fiecare da cit vrea si face ce vrea. Dar cine a facut macar un pic de homeopatie stie despre ce e vorba.

P.S. Eu nu am dat milioane, iar rezultatele s-au vazut in zile, nu saptamini.

Mult succes tuturor!

Mergi la inceput

nu ma dat milioane, ci am platit o singura data 25 ron/ consultatie, da se vad de la zi la zi asa este, dar ca sa poti face o evaluarea trebuie sa treaca cam 6 saptamani de tratament1

oricum reactiile difera de la pacient la pacient!

Mergi la inceput

Evaluarea o faci in functie de afectiunea tratata. Intr-o afectiune acuta nu poti astepta saptamini, ca-ti moare pacientul.

Mergi la inceput