Homeopatia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Eu ii fac acum baietelului meu primul tratament homeopat. Impotriva bronsitelor care ne tot sacaiau. Medicamentele (bilutele si un sirop) au costat destul de putin, ceea ce m-a speriat pe mine a fost pretul consultatiei la medicul homeopat, 1 milion de lei vechi. Asta la prima consultatie dupa care cica pretul se reduce la jumatate la urmatoarele vizite. As vrea sa va intreb si pe voi toate care ati dat pe la medicii homeopati ce preturi de consultatii practicau respectivii doctori ca tare sunt curioasa, indiferent din ce oras sunteti. Mersic anticipat de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La noi - Brasov, 40 ron, o d-na doctor care este medic de familie (nu al nostru).
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

pe mine ma costa consultatia 25 ron. la institutul national de homeopatie.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Miris la ce medic ai fost la Instit. National de Homeopatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Anul trecut am platit la dl.Dr. Cadar la Biomedica 600.000 lei (vechi)consultatia. Am mers cu mari sperante... nu pot sa zic daca au avut efect remediile sau celelate "tratamente" (Rybomunyl, cura la salina). Am fost cam dezamagita ca nu ne-a dat decat cele care se gasesc la toate farmaciile: Oscillo, Homeovox, Paragrippe... ma rog, nu am fost incantata...

cunosc si eu pe cinvea care ia tratament de la Naturalia, ii costa vreo 2 milioane.. si in parc vin cu bilutele dupa ei, tot timpul ii dau copilului cu capacelul ba una ba alta... stresant
Oricum, copilul acela (4 ani) a racit mult mai rar si nu a ajuns decat rar la antibiotic. Deci au avut efect. Pretul insa imi pare foarte mare, plus ca se sta cu orele la cabinet, nu se respecta programarile, au stat si pana la miezul noptii

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Si eu ii dau Roxanei (1 an si 9 luni) remedii homeopate pt diverse: pt tuse, febra, raceli de tot felul, pt albirea dintilor, i-am dat la eruptiile dentare... etc. Mie mi-a zis dr homeopata ca pot sa i le dizolv chiar in putina apa in biberon si sa-i dau asa cum ziceti si voi, cu 20-30 de min inainte si dupa ce a mancat/baut.

Da, a se evita pasta de dinti mentolata, cafeaua (nu e valabil la copii, dar la noi), ciocolata, orice ar putea ss le distruga efectul bilutelor.

La nepotul meu au avut efect fantastic si cremele si remediile pt albirea dintilor!
La fel si la mine, fiind insarcinata si cu Roxi si acum, cu sora ei, am luat numai homeopate pt orice problema.

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 9 luni
si 31+ cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

quote:
Originally posted by Ela2001

Miris la ce medic ai fost la Instit. National de Homeopatie?

Merg la d-na dr carmen caba.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna,

si noi facem tratament homeopat de 2 luni si jumatate si pot spune ca deja a batut recordul de mers la gradi. din pacate acum fetita e bolnava si la sfatul homeopatei care a vazut-o am dus-o si la pediatru si luam antibiotic.

consultatia initiala a fost 75 ron, apoi dau 50 ron cand i se termina "cura" si ne sunt prescrise alte remedii. intre timp, daca se imbolnaveste copilul e vazut gratis. pana acum am scapat de o amigdalita pultacee fara antibiotic si de numeroase rinite, raceli usoare. acum a facut insa faringo-traheita-bronsica si din pacte luam augmentin. homeopata ne-a dat un remediu pe care trebuie sa-l luam dupa ce terminam antibioticul (nux vomica ch 200) si apoi reluam.
facem inclusiv tratament pt un stafilococ pe care copilul il are in gatutz si momentan nu ne creeaza probleme, dar in anumite situatii s-ar putea sa devin patogen.

una peste alta sunt multumita, dupa 2 luni am facut imunograma si ige-ul si au iesit f bine, nu mai avem nevoie sa luam singulair iar dac-o rezolvam si cu racelile de la gradi eu ma declar multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

semnez condica la homeopatie! si vlad e nascut prematur la 35 de saptamani!
ce imi place domeniul, mie mi-a pus copilul pe picioare si l-a facut sa arate a copil normal!
Am fost la policlinica cu plata din brasov la d-na dr. Brebenaru Rodica consultatia 25 ron tratament pt 6 luni 150 ron!

tratament complex+ trusa pt raceala!

Cand am inceput tratamenutul vladut avea 2,6 ani nu avea 12 kg, tocmai fugisem din spitalul de infectioase dupa o enterocolita urata!

nu manca mai nika, lapte sau sucuri de fructe!orele de masa erau un adevarat chin.
Intr-o zi cand mama mea a venit la noi la spital a venit cu taxiul iar taximetristul ne-a trimis la ea, spunandu-ne ca lui medicii ii mai dadu-se 3 luni de trit acum 6 ani!

Am fost l-a consultat cu atentie timp de o ora si apoi am primit reteta minune!

cand am plecat din cabinet mi-a spus ca dac aii fac tratamentul sigur nu voi mai avea motive sa o caut!

mare dreptate a avea, cu toate ca atunci cu greu mi-a venit sa o cred!

Asa ca de atunci am acasa cosuletul cu bulinutele minune la vedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Acum are 3,6 ani 16.500 kg si un metru inaltime!

Mergi la inceput