Homeopatia
Raspunsuri - Pagina 2
Mariaa spune:
:))) nu se foloseste pasta de dinti cu mentol :)))
exista pasta de dinti cu sare..si altele
Mariaa
<< rabdarea este cheia fericirii >>
miris_ spune:
da, si eu am schimbat pasta de dinti a copilului, si nu-i mai dau nici tic-tac cu menta, adica evitam pe cat posibil tot ceea ce poate anihila efectul tratam. homeopat.
witchie, si eu iau bulinele de la o farmacie homeopata, si nu ma costa mai mult de 50 lei pt fiecare schema. si avem si noi, o pungutza plina cu sticlutze, cutiutze.
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...
b.nica spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Abriana,
N-am idee de ce a fost atat de scump, fusesem avertizata ca tratamentul e costisitor asa ca nu a fost un soc.
Ne-a dat vreo noua feluri de bilute si sase sticle mari cu echinaceea, lemn dulce si Viola Tricolor plus o trusa pentru raceala.Suntem cu ochii pe ea.
Adevarul este ca de cand i-am schimbat regimul alimentar dupa indicatiile doamnei doctor i-au disparut bubele si roselile si vad ca si dermatita atopica i s-a curatat. De asta parca am curaj acum sa-i dau si bilutele. Eram putin sceptica dupa consultatie, de-aia m-am hotarat sa cer si parerea altor parinti care au trecut prin asta. Sunt constienta ca tratamentele homeopatice sunt de lunga durata. Mariaa, am sa tin minte propunerea ta, iti multumesc. Daca vad ca ii merge bine iti fac o lista, deocamdata am mari probleme in a deslusi ce scrie pe tabelul pe care il am. Azi mi-am luat inima in dinti si am incercat sa le pun in cutiute (dimineata, pranz, seara, LMMJVSD) si am reusit doar pentru ca erau puse in pungi inscriptionate si am reusit sa scriu eu pe ele de fata cu farmacistul zilele saptamanii in care trebuie administrate. Mai am de descoperit cum fac sa i le dau fara sa pun mana pe ele:)
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si poate tinem subiectul asta activ, mi se pare un domeniu interesant si relativ putin cunoscut.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...
tratamentul homeopat este cea mai buna solutie in tratarea alergiilor;eu pot sa-mi dau cu parerea pt. ca am facut un curs specializat.ce ma intriga f. mult este pretul exorbitant al trat. si mai ales nr. mare de remedii care ti-au fost prescrise;trat. homeopat poate rezolva definitiv o alergie si intr-un interval de timp f.scurt atunci cand se adm. remediul potrivit pacientului;aici intervine dificultatea,pt.ca din cele mai mult de 5000 de remedii trebuie sa-l alegi pe cel corespunzator,dar si priceperea medicului.de regula,se tatoneaza,un remediu, cam la o luna interval, dupa un consult atent(dureaza cel putin 1 ora)si cand este bine ales,acesta, poate sa rezolve spectaculos si alte eventuale probleme de sanatate.homeopatii buni nu prescriu remediile ca pe medicamentele obisnuite;de multe ori, de frica esecului,unii, merg pe principiul ca din cate da, se va potivi unul;trebuie sa spun ca daca nu se da un remediu mai mult timp,nu sunt probleme, chiar daca acesta a fost ales gresit,dar,ESTE CONTRINDICAT SA FIE REPETAT,IAR PARINTII SA-L DEA LA INTAMPLARE, DUPA PRINCIPIUL CA DACA A FOST ODATA BUN MERGE SI ACUM.daca revin simptomele trebuie consultat din nou homeopatul pt. ca el va aprecia daca se continua cu remediul initial(eventual cu o potenta mai mare),sau se impune un altul.homeopatia este ideala pentru tratamentul copiilor in f. multe afectiuni,dar numai daca este practicata de cineva competent.
numeioana spune:
Ada, ai fost cumva la Naturalia? Primul tratament homeopat l-am luat de acolo, acum 7 ani si m-a costat o avere.
Nici n-am apucat sa-l iau, pentru ca faceam alergii foarte puternice si nu puteam sa stau fara antihistaminice. Acum aproape un an am fost la un doctor homeopat, la cabinetul particular si remediile pentru o luna m-au costat in jur de 30 RON. Consultatia inca 40 RON.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Witchie spune:
Da, Ioana, la Naturalia am fost. Nu regret, a fost o experienta interesanta. Dupce terminam cura asta vom cauta un medic homeopat mai aproape de casa. As vrea sa va mai intreb ce fel de pasta de dinti dati copilului in perioada asta cu tratament homeopat si mai ales, daca nu stie sa tina bilutele sub limba pana sa topesc, cum le zdrobiti fara sa le atingeti.
Imi dau seama ca pun intrebari cam idioate dar ma simt pe teren necunoscut.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Un pui de somn si-un inger bun...
Babee spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
:))) nu se foloseste pasta de dinti cu mentol :)))
exista pasta de dinti cu sare..si altele
Mariaa
Da Mariaa, eu eram cu gandul la ce imi spusese medicul acum 14 ani.Si pe atunci nu gaseai asa multe paste si era buna sarea.Acum cumpar pasta de dinti pe baza de sare
Witchie sanatate multa si sa fie bine!
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
numeioana spune:
Eu am folosit pasta Homeogene2. Cat despre topitul bilutelor... Pune-le intr-o sticluta cu putin apa si agita-le bine. Asa se dau la sugari si la copiii mici. Stii ca se iau cu jumatate de ora inainte de masa...
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Siminaf spune:
Inainte sau dupa. De fapt trebuie sa se evite inghitirea a orice lichid sau solid cam 20-30 de minute inainte si dupa remedii, pentru ca acestea trebuie sa stea cit mai mult in contact cu mucoasa bucala, iar daca pacientul bea/maninca, s-a "spalat" si remediul de abia luat. De zdrobit, se pot pune intr-o hirtie alba sau servetel si le spargi sau le poti pune intr-un capacel din acela dozator de la medicamente pentru copii (spalat bine, evident) si dizolvate in citeva picaturi (1-2 ml) de apa.
Exorbitant mi se pare ce povestiti voi pe aici cu preturile! Incredibil! Dar asa io fi daca ai vad mare. Insa intr-adevar, nu se dau remedii mai multe odata. Ciudat oricum.
Multa sanatate la pui! 
geniest spune:
Siminaf la ultimul tratament aplicat copilului si care a durat 8-9 luni am avut intre 12-15 remedii, in fiecare zi alta combinatie.
Tu zici ca nu se dau mai multe odata. Mi se pare normal sa fie asa insa la momentul acela nu m-am gandit. A....si tratamentul nu a avut efect. Poate ca tocmai din aceasta cauza....
Trimite-mi si mie pe PM coordonatele unui medic bun din Bucuresti (homeopat, daca se poate si pediatru). Multumesc anticipat,
geniest
Mariaa spune:
Babee, am zis-o asa sa facem putin haz de necaz...asa e, acuma sunt toate nebuniile, sunt solutii...
si tot in ton de gluma mai putem folosi bicarbonat ca bunicii nostrii...si ce dinti sanatosi mai aveau :))
noi am facut multi ani tratament homeopat, am scapat de spasmofilie cu asta, si eu si sotul meu.
sanatate multa,
Mariaa