Bucurii de sept_oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
xandrutza_76 spune:
Cristina, saru`mana de cafea!
Laura, condoleante! Imi pare rau de cele intamplate!
... ce ti-e si cu unii doctori...
Adina, ma distreaza semnatura ta Vad ca si tu ai parte de peripetii!
Mirabelac, servici usor!
Susa, felicitari pentru
Eu fac o excursie in Utopia
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Fetele care sunteti trecute pe lista cu dintisorii, cand ati anuntat? Cand a spart gingia sau cand a iesit tot dintisorul?
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele!!!
Vad ca ati fost tare active in wekendul asta
Noi am fost plecati la munte, am recuperat acum paginile lipsa, a fost ff frumos, cald, toata lumea l-a jughinit pe grasan care aseara cand ne-am intors mi-a facut boacanaaaa...a Vomat in jet de vreo 4 ori..m-am speriat groaznic, prima data am zis ca o fi inghitit ceva, a doua oara am zis ca s-a agitat prea mult, dar pe urma eram efectiv speriata, icnea saracutul , o dadea in plans ca nu putea voma
si apoi cand venea jetul pica cu nasul/capul exact acolo (scuze pt descriere)...cred ca de la caldura de pe masina de la intoarcere...sper sa nu se mai repete figura, acum de dimineata a halit 240 de lapte, sper sa isi revina ca aseara a fost jaleee....
Intrebare: in astfel de cazuri ce putem face, adik sa-i dau apa, sa nu-i dau, sa ii dau lapte....cum sa fac??? stiu de cand eram eu mica ccc ca imediat dupa voma cica nu se da apa ca iti creeaza din nou senzatia de voma...oare cum sa procedez sau voi cum procedati????
In alte ordine de idei:
Concediu placut fetelor care pleaca sau au plecat deja ..si sa eniti cu pozeee multe, multe
Astazi daca ma lasa grasanu, voi pune si eu cateva pozici fierbinti!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
eunice78 spune:
Buna dimineatza!
Tb sa ii dau lui Toma sa pape dar raspund scurt: Alexutza, eu l-am avut pe Petru taare vomitacios. Dupa ce vomita ii dadeam apa pentru a-si clati guritza, lapte dupa cca 30, 40 min. Ca nu putea sa doarma cu stomacul gol. Si eu cred ca e posibil sa fi vomat de la caldura din masina, sau de la AC din masina.
Gongy, foarte greu tb sa iti fie si tie dar mai ales prietenei tale. Groaznic sa pieri un copil.
Fratele meu a murit la nastere, tot din cauza medicilor ( avea 5600g, iar dr nu i-au acordat ajutor mamei si s-a sufocat), iar mama si azi, dupa 31 de ani, plange cand vb de el.
Marina, pai o sa fii destul de aproape de mine. Ce parc o sa frecventezi?
Eu caut bona cu disperare, pe 1 sept tb sa ma intorc la lucru si de pe 3 iulie plec din Buc, asa ca tb sa rezolv problema luna asta.
Alexandrina, si voi cu dintzii...cred ca noi suntem ultimii stirbi.Si nici nu sunt semne ca s-ar schimba situatia.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Buna dimineatza!
Tb sa ii dau lui Toma sa pape dar raspund scurt: Alexutza, eu l-am avut pe Petru taare vomitacios. Dupa ce vomita ii dadeam apa pentru a-si clati guritza, lapte dupa cca 30, 40 min. Ca nu putea sa doarma cu stomacul gol. Si eu cred ca e posibil sa fi vomat de la caldura din masina, sau de la AC din masina.
Exact asa am procedat si eu, desi aseara nu a putut manca decat vreo 60 ml lapte si a adormit bustean la 9 pana azi dimineata la 7:30. Multumesc mult ca m-ai linstit si mi-ai confirmat ca am procedat bine!!!
PRINTZUL
Ignatica spune:
Va invit la o buna de ziua mea. Nu fac nimic deosebit azi, stau cu piticul, program normal, nici un vizitator.
alexutza multumesc de urari. Nu am patit niciodata cu David sa vomite asa, decat cand era foarte micutz, dar alea erau mai mult regurgitari. Nu stiu ce sa iti spun, dar e foarte posibil sa fi fost de la caldura din masina.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Ignatica - da, stiu de regurgitarile alea de bebelus, dar asta a fost voma in toata regula....multumesc din suflet ca esti si sunteti alaturi de mine!!!!Si inca o data LA MULTI ANI!!!!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de David!!!!
PRINTZUL
eunice78 spune:
La multi ani Ignatica!
Alexutza, .
xandrutza_76 spune:
Alexutza, nu uita sa-l hidratezi foarte bine dupa episoadele de voma. sa treaca buba!
Eniko, asa ziceam si eu, dar a venit cand nu-l mai asteptam...
poze cu noi
lakioana spune:
Fetele,
Care sunt primele simptome ale aparitiei dintilor? Va intreb pentru ca mie mi se pare ca vad sub gingia transparenta a lui Reby...doi incisivi inferiori. Cel din dreapta se vede mai tare, iar cel din stanga mai putin. Asa au inceput sa erupa dintisorii la toate bucuriile, prima data se vad in gingie si mai apoi doar se inflameaza gingia? sau doar mi se pare mie...si mai avem de asteptat????...
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)