Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, in sfarsit! Eu parca nu mai am rabdare. O sa ne prinda si pe noi 8 luni fara dintuci, sigur.
Eu am fost mai toata ziua plecata la tatal meu, care sta la casa, cum v-am mai scris. Vreau sa o scot pe Maria cat mai mult in aer liber si afara din casa, in caz ca vom pleca si noi undeva, sa nu am probleme cu ea.
Lilina, drum bun , te asteptam cu . Itzy cred ca deja a mancat saramura de peste.
Cucuoancea, trebuie sa fie prin zona o firma cu internet, nu se poate.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna seara. Lilina drum bun.

Fetelor am o intrebare. Vreau sa cumpar un scaun auto si nu stiu de care. Pina acum am avut din ala gen scoica. Acum nu stiu care este potrivit urmatoarei etape: cel de 0-18 kg sau 9-36 kg.??? Ce ma sfatuiti sa iau.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

buna seara mamici si bebici
Multumim pt aprecieri la casuta noastra...e gata pe dinafara dar in interior abea suntem la gresii faiante culori...ufff ce greu e sa le alegi pe toate mai ales ca nu am nici o idee despre decoratiuni interioare....
Cucuoancea ne vom muta in aceeasi perioda...iulie..nici nu vreau sa ma gandesc ce ma astepta cu impachetatul din apartament...dar merita tot efortul pt curte .
M-ati intrebat de olita...bunica i-a luat-o lui Lucas cand a implinit 8 lunisoare, am vazut ca si Sephora are.. il pun cand i-mi aduc aminte iar cand am facut pozicile se stramba la blitz ca deja facuse ce era de facut in pampers.
Monique_new noi am luat car-seat din ala de la 9 la 36kg zilele trecute si vreau sa-ti spun ca Lucas e ca un boier...sta cumintel si se uita pe geam..e bun de terpie..il aduc marait din carucior de la plimbarica si cum il asez in scaunul de masina ii trece toata supararea....pot merge linistita singura cu el ...singurul dezavantaj e ca nu are pozitie pt somnic asa ca daca adoarme ii cade capul in piept si doarme ca bosorogii.
Noi ne cam chinuim cu dintisorii .. trei dintr-o lovitura...doi au patruns gingiuta superioara iar al treilea e pe vine...
sanatate la bebici si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by Monique_new

Buna seara. Lilina drum bun.

Fetelor am o intrebare. Vreau sa cumpar un scaun auto si nu stiu de care. Pina acum am avut din ala gen scoica. Acum nu stiu care este potrivit urmatoarei etape: cel de 0-18 kg sau 9-36 kg.??? Ce ma sfatuiti sa iau.

Monique, eu le-am luat copiilor mei scaun de 9-36 kg. Mi se par super practice si sigure, datorita faptului ca poti ajusta curelele in functie de marimea copilului (in 3 trepte). Bebeii se simt f. bine in ele, deocamdata fixez scaunul in pozitia de "odihna", ca sa nu stea prea drepti. oricum cu adevarat il voi testa saptamana viitoare cand va tb sa conducem 1500 km pana in Ro.

mi se pare inutil sa iei un scaun pt o greutate de care a trecut deja copilul. La scaunul meu , de la 18 kg ii indepartezi spatarul si intrebuintezi doar partea inferioara.

mult mai important mi se pare faptul ca scaunul sa fi trecut cu cel putin nota "bine" testele de siguranta.

O prietena de-a mea m-a privit crucis cand i-am spus ca am luat un scaun pt 9-36 kg- ea cumparase pt fiecare grupa cate unul, dar cand am rugat-o sa-mi argumenteze de ce, mi-a raspuns doar "asa e mai bine" !?
Acuma fiecare decide cum doreste, eu imi dau doar cu parerea

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

fetelor, la cine trebuie sa apelez sa ne treceti si pe noi in listutza cu datele nasterii?

Noapte buna va urez, eu acum plec sa joc "Sudoku", tare m-a mai prins jocul.

Mergi la inceput

A, am uitat sa va pove. azi a fost o zi de groaza: a inceput cu somnul de amiaza, cand bebeii dorm la mine in pat. Aud dintr-odata plansete,merg sa vad ce s-a intamplat, stupoare: doar un copil in pat (eu stiind ca trebuiau sa iasa doi la numar). Alex cazuse din pat, dupa ce escaladase ditamai plapumoaiele si paturile cu care ii ingradisem, si statea frumos pe burta, pe jos uitandu-se la mine cu ochi de caine batut. noi avem gresie pe jos, norocul a facut ca halatele noastre de baie erau intinse pe langa pat si a aterizat fix pe ele.

A doua boacana, mergem in vizita la prieteni care au scara interioara. Alex iarasi, care a prins curaj fiindca ii reuseste ridicatul in picioare daca se sprijina de ceva, vrea sa escaladeze prima treapta, frate-sau il dezechilibreaza si trage iarasi o tranta in cap pe podea (de data asta a fost parchet , thx God).

azi i-am culcat devreme, findca ma gandesc , in patuturile lor nu se mai poate intampla nimic grav ...sau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

merci fetelor
maine la 8 dimineata am , ma trezesc la 4 dimineata, sau nu ma mai culc deloc
abia astept sa ajung pe

AdinaF, ma gandesc ce-o fi pe capul tau cu 2 bucurii, ca eu nu fac fata la una (uneori)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna seara,fetelor!

De cand nu am mai intrat,mi-e si rusine de la capit 63.Vaaaaiii!!!
Cred ca m-ati si uitat,nu ca m-as fi omorat cu scrisul aici,dar....glumeam cica UMOR NEGRU.

Am avut ceva probleme si necazuri pe cap cum ar fii doua decese.Unul chiar in ziua cand Maya mea implinea 8 lunisoare,fiind bunicul,tata lui mama, iar unul acum recent cand trebuia sa vina pe lume fetitza unei bune prietene.
Dar din pacate DD a luat-o la el ca ingeras
Era o fetitza tare dorita,dar asta este cand nu iti alegi medicul cu grija si neglijenta acestuia a costat-o pe micutza VIATA.

Sunt sfasiata de durere,bunicul pe 19 mai s-a dus la DD iar acum pe 28 mai s-a dus Bianca.
Doamneeee a mai trait cateva ore cat sa fie botezata dupa care a plecat sus la DD

Nu vreau sa va intristez si pe voi cu necazurile mele dar asa am simtit sa ma descarc aici cu voiiiii.....si nu stiu daca imi fac pacate,poate ca unele ve-ti spune ca imi fac,dar asa sunt de revoltata si suparata pe ca imi vine sa ii strang de gat.
Cand a fost sunat un preot in ziua in care micutza s-a stins si a fost rugat sa vina la spital sa o boteze a spus:"Ce obligatie am eu fatza de spital sau spitalul fatza de mine???"
Sunt oare eu sau nu am inteles bine????
Altul a spus ca nu poate atunci cand vrem noi ca are treaba iar al treilea a spus ca ajunge dar abia la ora 10 dimineata cand deja era prea tarziu.
Noroc cu pediatra de la bebelusi,care a chemat inainte sa se ajunga cu cel de-al III-lea preot,a chemat preotul spitalului care a venit intr-un suflet si a botezat-o dupa care imediat a murit.
Nu mai pot,o am pe Maya e sufletul si viata mea dar si cealalta micutza avea dreptul la viata iar mamica ei sa se bucure de ea
Prietena mea e distrusa,iar "desteptul "de medicul ei o mai si pune in salon cu 3 mamici care aveau pruncii la san.
Am uitat sa va spun ca a avut dezlipire de placenta iar medicul cred ca putea sa observe toate astea din timp la ecograf,asa cred eu.
In fine c-am astea au fost problemele din ultimul timp.
Din 2005 tot ingrop la bunici,in 2005 a murit tata lui tata,in 2006 a murit mamalui tata,acum in 2007 tata mamei,a mai ramas bunica,mama lui mama ,toti suntem la pamant cu atatea inmormantari si necazuri.

Acum sa va spun cateva cuvinte si despre bubulina si bucuria mea.
Maya face tumbe sta in patru labutze si facem hatza-hatza,in fatza si-napoi,spune ma-ma,ta-ta,na-na,cand spun eu nu e voie ea da din capsor ca si nu,nu.
De vreo 3 zile are gingia de jos unde trebuie sa iasa primii dintisori,unflata semn ca se apropie venirea lor si baleste non-stop.
Ooooo si scuipa,asa ceva nu am mai vazut la un bebe asa micutz,sa scuipe si are distantza

Sta si in rotobil dar se plictiseste repede,vrea sa o tinem noi de sub bratz si sa mergem cu ea prin casa,e o smechera.
Ma ia de odihnita.
Maine dimineata mergem sa vedem cate kg are,lungimea,alea,alea,bilantul de 8 luni doar ca noi am depasit cu 2 saptamani.
Na c-am atat am avut a va povesti despre noi,o sa mai revin cu vesti.

Maine dupa amiaza o sa citesc din urma,sa vad cine,ce a mai facut,promit.

AdinaF si Maya a cazut din patul mare de doua ori,acum imi e frica sa o mai las in pat asa ca am coborat patutzul ca are tentative de escaladare si ne era frica sa nu cada in cap.
Deci Maya sta in patutzul ei pana se plictiseste,cand incepe a plange o pun in rotobil si tot asa....ca in brate NU.
Imi rupe mainile ce grea este.

Fetelor va pup si o noapte buna tuturor!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

'Neatza! Tot eu dau cafeaua azi? Haideti! Poate azi veti fi mai multe la
Gonghy - nu te-am uitat (vezi in capitolul anterior pe la sfarsit) Imi pare rau ca ati trecut prin astfel de momente grele
AdinaF - si mie mi-a cazut copilul din pat cand dormea, ca se intoarce pe toate partile si de-atunci, daca ma scol de langa el din pat, astern pe jos o plapuma. Imi imaginez ce griji ti-ai facut!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ignatica, la multi ani!!! Sa ai parte doar de bucurii!!!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput