Bucurii de sept_oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
matahut spune:
Eunice, vin mai aproape, dar doar pana la Unirii
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
anangel_lexi spune:
Marina, felicitari pt. mutat . Sunt curioasa cat timp voi fi nevoita sa astept eu "clipa aceea"
Aaa, si am uitat sa-ti spun: tortul a aratat super, sunt convinsa ca a fost si super bun
Lilina, concediu placut si drum bun!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
matahut spune:
Lexi, iti doresc ca asteptarea ta sa fie muuult mai mica decat a mea. EU sunt o data in plus emotionata fiindca ma voi muta in apartamentul in care m-am nascut si de unde am plecat la un an dupa ce m-am casatorit. E casa pe care o iubesc cel mai mult si in care ma simt cel mai bine....in plus, mai e si in centru si mai are si 4 camere Ma consider o fericita si SPER ca odata ajunsa acolo sa nu imi mai doresc altceva....ca, stii cum e omul... Un prieten de-al nostru, preot, lega nemultumirea omului de faptul ca acesta nu isi gaseste locul niciunde pe pamanat...fiindca ar cauta Paradisul din care a cazut. Probabil ca asa e...
xandrutza_76 spune:
Marina, felicitari pentru mutat!
Lilina, drum bun si distractie la maxim! Ia totusi si certificatul...
Eu ma coc...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
matahut spune:
Xandrutza,
Am uitat sa spun si partea mai putin placuta...e posibil sa nu mai am net ca nu stiu daca e acolo retea de cartier, iar cablul de la firme e pre scump Numai intretinerea ne va costa lunile de iarna in jur de 6 milioane Asa ca...netul va fi primul la care va trebui sa renuntam, cel putin cat mai sunt eu in CIC...adica pana in oct 2008
xandrutza_76 spune:
Marina, nu poti incerca o varianta cum ar fi rds sau upc, care-ti ofera telefon, net, cablu, la preturi destul de atractive?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Hehe, Marina, si mie mi-ar placea sa ne mutam la mama, ca e cam la fel ca la tine: in centru (Universitate) si 4 camere. Da' Cristi nu vrea sa auda de asa ceva ca "nicaieri nu-i mai bine ca la curte" Sunt intru totul de acord dar ar fi perfect daca am locui singuri
matahut spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Hehe, Marina, si mie mi-ar placea sa ne mutam la mama, ca e cam la fel ca la tine: in centru (Universitate) si 4 camere. Da' Cristi nu vrea sa auda de asa ceva ca "nicaieri nu-i mai bine ca la curte" Sunt intru totul de acord dar ar fi perfect daca am locui singuri
Lexi, dar parca stateati intr-un apartament de 2 camere unde va cotropisera niste rude la un moment dat care isi faceau casa....Nu mai stati acolo sau rudele nu au plecat inca???? Noi din fericire vom sta singuri, adica doar noi 4. Iar gandul meu ascuns....e sa cumparam si garsoniera de langa si sa ne facem un superapartament de 5 camere. No, vezi, niciodata nu suntem multumiti...Nu mai spun ca probabil garsoniera acolo ar fi cam cat cele 3 camere de aici din drumul taberei...ca pret, desigur!
Xandrutza, da, ar trebui sa ne interesam, dar la cate avem de facut acolo sigur va dura ceva pana sa intre pe lista de prioritati.
anangel_lexi spune:
Ba da, stam la 2 camere, dar la curte. Intr-o camera noi, in cealalta socrii. Rudele au plecat demult.
Mirabelac spune:
Buna fetele mele dragi, iar n-am reusit sa citesc din urma nici sa vad poze din motive de calculator sau de net, nu stiu exact, cand merge cand nu merge forumul.
Vrem sa va dam vestea cea mare: AVEM UN DINTUC de ieri, la 8 luni jumate, cred ca ies vreo 4, cu rabdare ii asteptam cu drag si pe ceilalti. In afara de maraiala nu avem alte simtome.
Fug ca ma solicita, de maine voi intra de la serviciu, sper sa mearga mai bine.
Va pup pe toate!
*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.