Bucurii de sept_oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
eunice78 spune:
Buna ziua!
Noi am fost ieri pana la urma in parcul Carol.
Lilina, in legatura cu certificatul de nastere, daca mergi in afara tzarii, nu ai de ce sa il iei ca doar ai pasaportul cu care dovedesti ca sunt ai tai copii. Stiti ca nu se poate merge nicaieri fara pasaport in cazul in care ai copii, asa-i? Eu tb sa merg zilele astea sa ne trecem odraslele in pasaport.
Vad ca se chiuleste la greu zilele astea.
Alexandrina, cum ti se par ex?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Sper ca v-ati distrat bine ieri. Noi suntem consemnati in casa pana se face Maria bine. Inca mai haraie pe gat, dar macar nu mai tuseste.
Colac peste pupaza, week-end-ul asta ni s-a stricat si masina si nu stiu cand o sa putem s-o reparam. O vom folosi doar in cazuri de extrema urgenta, altfel s-ar putea sa ne bubuie motorul pe drum
de Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Hello!
Asta asa, ca sa nu spun neatza...
Cristina, eu sunt mai bine, mai am ceva dureri, dar mai rar, deci e spre foarte bine
Eniko, exercitiile sunt super, dar cel mai mult imi place ritmul de lucru! Multumesc inca o data! Cand dau burta jos, pun poze sa ma vedeti!
Lexi, te astept pe triburi, fain guve avem (off topic, scuze). Sanatate Mariei!
Fetelor, chiuliti...
La multe lunite Ariana Ioana!
La multi ani Biancaiulia!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alipiticot spune:
Fetele va rog stie cineva e posibil sa iasa numai un dinte?a mai patit cineva asa?ca noua de 3 sapt ne-a iesit un dintisor,acum se vede bine tare si celalalt nici nu a spart gingia.La fata au iesit la interval de 4 zile si am vazut la majoritatea ca ies ambii ....poate fi ceava in neregula sau ma panichez degeaba?
merci mult.
Noi am fost f ocupati ca de pe 1 iunie LA MULTI ANI MICI BUCURII!(scuze de intarziere) tot iesim cu Raisa ,bineinteles ca si cu bb ,la tot felul de concursuri,spectacole,etc.Azi e ultima zi,am fost dimineata la teatru si in copou si dupamiaza probabil iar in parc la spectacole cu copii.
Va pup si o duminica placuta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
CristinaGoji spune:
Alipiticot - e posibil si e norma. N-ai de ce sa te panichezi.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
anangel_lexi spune:
Noroc cu Xandrutza ca mi-a adus aminte:
La multi ani Ariana Ioana
La multi ani, Biancaiulia!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
gata bagajele !
am o geanta de 21 kg, una de 23 kg, bagajul de mana de 6,5 kg si caruciorul cu accesorii - 8 kg
certificatul de nastere al lui bb nu-l mai iau
maine va scriu de acolo sa va zic cum e
va pup
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
matahut spune:
Ali, asa cum a spus si Cristina e PERFECT NORMAL sa ii apara doar un dintisor. Anei asa i-au iesit toti dintii, unul cate unul la interval de 3 sapt, o luna si asta incepand cu 10 luni jumate.
Noi suntem in impachetari, zugraveli etc...intr-o luna si un pic ne mutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Astept de 5 ani clipa asta...de fapt clipa aia care va veni in iulie
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eunice78 spune:
Marina, in ce zona va mutati? POate vii mai inspre mine..Eu stau aproape de Brancoveanu, pe Oltenitzei. Ce zici, vreo sansa sa fim vecine?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)