Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MIHAELA LA MULTI ANI! , sa fii sanatoasa, bucuroasa, sa ai mult noroc si numai bucurii de la David si fratiorii/surioarele lui (daca te hotarasti sa ii aduci pe lume)!

Gonghy, teribil de trist ...

Mirabela bafta la servici, sa treaca repede orele de program si sa te intorci degraba la David. Felicitari pt dintzuc!

Lakioana, da, asa e, la inceput se "contureaza" dintisorii sub gingie, din ce in ce mai evident, apoi apar. Dintele care se "ghiceste" cel mai clar va iesi mai repede.

AdinaF tare frumosi baieti ai, absolut frumosi ! Cred ca sunt o incantare pentru inima ta, chiar daca-s solicitanti.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

MIHA, MULTI ANI, SA FII FERICITA, SANATOASA SI VOIOASA

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Curat de zor la mazare....mama, cat mai am Sper sa avem ce papa la pranz

Gonghi, nu am cuvinte pentru cele descrise de tine. Doar credinta in Dumnezeu ne poate da consolarea in astfel de situatii...

Eunice, probabil ca cel mai des vom merge in Cismigiu. Apoi in Carol. Cam astea sunt obtiunile...nici una prea aproape de casa (in medie cam 20 de minute de mers pe jos), dar...asta e. Nasol ca incepi serviciul...nasol din punctul meu de vedere care nu am chef sa mai vad nici o mutra de pe acolo...pana in oct 2008

Alexutza, nu am patit-o cu varsaturile, asa ca nu stiu ce sa iti spun

Mira, serviciu usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Lakioana - sa-ti zic cum a fost la noi...intai se vedeau ff clar in gingie, asa albi si mari, parca vorba ta era transparenta gingia, apoi o usoare inflamare a gingiei si paca nu mai era ff taioasa, adica s-a inmuiat asa, apoi imediat a crapat gingia, dar nu se vedeau, de abia peste 2 sapt au inceput cat de cat sa fie vizibili, acum la o luna dupa aparitie se vad ff bine - ii asteptam acum pe cei de sus!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

IGNATICA, La multi ani!, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gonghy, m-a impresionat ce ai scris de mititica care s-a dus la ingerasi, mai ales ca s-a nascut de ziua mea: 28 mai.
Lakioana, eu nu cunosc semnele aparitiei dintisorilor, inca
Am observat insa, la Maria, ca de 2 zile are scaunele mai moi ca de obice. Sa insemne, sa nu insemne ceva? Si a inceput sa-si tina varful limbutzei intre gingii.
Am avut asa un elan, ca m-am dus cu o zi mai devreme la dentist.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cucuoancea, spor la curatat mazare. Cat de curand cumpar si eu, ca ne place la amandoi.
Alexutza, eu patea sa verse din guritza Maria cand bea prea mult lapte, asa ca in loc de 210 ii dadeam 180, alta data ma intorceam la 210, sau 150, dupa caz.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Pana la urma cum am rezolvat cu problema ca Maria nu bea lichide: nu i-am mai dat Tedy, ma refuza in continuare cu fructele stoarse de mine si acum ii dau suc de portocale de la Nestle diluat cu apa plata. Bea cam 140 ml/zi.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Am terminat cu mazarea, am pus-o la foc, acum tot ce sper e sa nu o carbonizez.

Am uitat sa va povestesc ca ieri fiindca nu mai aveam alt ceai in casa am zis hai sa imi fac un pliculet de ceai de lacatie, din care nu mai bausem de vreo 2 luni. Am pus un pliculet la 1 litru de apa (deci nu la o cana cum scrie pe cutie) si...toata ziua si toata noaptea m plesnit de lapte, nu imi venea a crede, la inceput am zis ca poate am uitat sa ii dau Marucai sa suga dupa care am realizat ca de la ceai se intamplase...Cand beam regulat, cate 3 pliculete pe zi nu se vedea nici un efect, iar acum...Am imbuibat-o pe Maruca de mai avea un pic si varsa. Am zis ca nu mai beau decat cand chiar oi avea nevoie de lapte...o prajitura, o inghetata

Gety, ma bucur ca ai rezolvat cu lichidele!!! E foarte bine. Mie dr mi-a spus chiar nici sa nu ii dau mai mult de 60 ml de suc pana la 1 an (probabil fiinca i-ar putea scadea pofta de papa de la prea mult suculet sau ar bea prea putine alte lichide - lapte, de ex)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ignatica, la multi ani! Sa fii fericita si sa te bucuri de comoara ta!

Gonghy, groaznic de trist, nici nu vreau sa-mi inchipui ce e in sufletul prietenei tale...

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput