Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu le fac baie la toti cei mari odata, ca le place sa se balaceasca, si daca as sta dupa fiecare jumatate de ora, n-as mai termina cu spalatul.
hannen, si mie mi-ar placea sa pot fi ca tine,sa ma ocup de copiii dar sa fie si ordine in casa, sa ma ocup putin si de mine, sa fac gimnastica. n-am pic de vointa. nici miscare nu fac, nici nu ma abtin deloc de la mancare. acum am pretextul ca alaptez si trebuie sa mananc bine. dar mananc mult si prost (multe dulciuri fainoase)si m-am facut rotunda. a fost bine la munte ca m-am mai plimbat, am si inotat aproape in fiecare zi, am slabit vreo 2 kg fara nici un efort. dar mai am de dat jos vreo 20.

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

De la cati copii in sus te poti inscrie in club?

Adita, lasa ca te mai aerisesti si tu, o sa fii o duamna cu doar 2 copii?

Laura, multumesc pentru gandurile bune

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut si de la noi!!!!!!!!!!!
Astazi nu am facut nimic prin casa....caci am fost plecati de acolo,am sat o jumate de zi cu verisorii si seara toata lumea in parc.
Vai ce curiosi au fost copiii,de pe un podulet in lac se vedeau multi pestisori,si cum le aruncau biscuiti ,sareau toti pestii sa le pape.Au vazut si broscute din alea testoase.
Am ajuns seara tirziu acasa,baut lapticul toti trei ,spalat si culcat.
Sa vedem ce vor dori sa mai faca si miine.La noi pe 13 august incepe scoala,deci mai profitam de ultimmile saptamini de vacanta.
Adita,copiii nostri sunt cam de virste apropiate,doar ca la mine lipseste al 4-lea .Tu arati foarte tinara la fata,oare citi ani ai??? Da de fainoase si inca dulci,ar fi mai bine sa le dai de-o parte,mai bine doar cite o prajiturica din aia dulce,de pofta.Asa fac eu si ma "linistesc" ca decit vre-o citeva placinte,mai bine doar o felie de tort. Dar ce sa fac,daca iubesc dulciurile????? bine ca cele de aici nu sunt asa de gustoase ca cele din tara,si maninc doar daca pregatesc eu ceva.
Si eu vreau sa scap de burta
ilenutza,sa ne dai de stire dupa ce nasti.Tzinem pumnii si dorim o nastere usoara.

Mergi la inceput

Alina, la toamna implinesc 28 de ani. in ceea ce priveste dulciurile, n-as putea sa manan doar putin, sa-mi potolesc pofta, daca incep nu ma mai pot opri

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

alincic, pozele mele sunt in mutare de pe yahoo pe flickr, dar ma supar si-mi fac cont pe altceva ca nma seaca astia deja cu mutatul, numai sa am un pic de timp.acum sotul este in concediu, are citeva examene de dat si prea mai am acces la calculator. plus ca inca este vacanta si ii am pe amindoi piticii acasa si avem treaba.
hannen, bine ca ati trecut cu bine peste cutremure. cind am auzit la stiri m-am gindit imediat la voi.
mai fetelor, voi vorbiti aici de lucruri sfinte: auzi, tu, dulciuri!. si eu la iubesc tare-tare, daca nu maninc ceva dulce intr-o zi sunt de-a dreptul bolnava. as mai avea de dat jos vreo 3 kg ca sa ajung in starea de dinainte de robi dar cu atitea dulciuri e f greu. mai ales cu caldurile astea nu mai am chef si putere sa ma mai urc pe bici
noi cu scrisul mai greu dar de citit citim constiincios

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

azi am fost cu cei mici la vaccin, Stefanut e cam plangacios, dar n-are febra, sa vedem cum o fi peste noapte. acum astept sa se intoarca si cei mari, ca mi-e tare dor de ei, parca e casa pustie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Adita vi-am admirat pozele, chiar esti o mama eroina, iar copii sunt superbi. Din cate scrii imi pari tare optimista, calma, probabil ca altfel nu reusesti. Cum te descurci cu copilasii? Te ajuta cineva? Sper sa nu ai probleme cu febra din cauza vaccinului; sa ne povestesti ce au spus cei mari cand au ajuns acasa.
Pentru Alina si celelalte fete care vor un abdomen mai frumos am gasit pe internet un filmulet de la pilates pentru abdomen "Winsor pilates power sculpting abs", mi s-a parut interesant, nu le-am incercat inca din lipsa de timp si poate si comoditate, astept sa inceapa copii gradi, dar poate asta este scuza mea fata de mine. Cu un program de descarcat de poate descarca, nu se potate trimite pe mail. Mai am ceva exercitii daca sunteti interesate. Am noroc, ca nu ma omor dupa dulciuri, am ajuns la greutatea ce o aveam inainte de a ramane insarcinata cu Alexandru, dar mai am de lucrat si eu pt. abdomen si celulita, oricum toata lumea se mira cand aude ca am trei copii si arat asa, dar eu vreau sa arat bine pentru mine, nu doar prin prisma faptilui ca am trei copii.
Ilenutza nastere usoara si un bebe sanatos! Asteptam sa ne scrii cand vei avea timp.
Oanna noi stam in Calea Aradului, voi unde stati? Pana nu demult am avut impresia ca stati in Oradea, dar probabil ati stat pana v-ati pus pe picioare cat de cat. De iesit acum nu prea mai iesim decat in curte, noroc, ca stam la casa si avem o piscina in care ne balacim toata ziua. Dar primavara, toamna mergem prin centru, in parcul Botanic destul de des. Ti-am vazut pozele, te-am admirat cat de bine arati mai ales dupa o sarcina de tripleti, sa te uiti si tu dupa filmuletul acela, cred ca ti-ar prinde bine. Cu timpul cred ca nu vei reusi sa te impaci, este tare greu cu trei copilasi de aceeasi varsta si mai ales asa micuti. Dar poti face si cand mai cresc, nu cred ca este vre-o problema.
Hannen iti citesc cu placere postarile, mi se pare ca esti tare organizata. Cum se simt fetele? Nu stiu daca ai scris aici, dar as fi curioasa cum ai ajuns tu in Japonia? Cum te-ai acomodat? Cu limba, mancarurile? Fetele vorbesc si romaneste? Mai faceti un bebe? Banuiesc, ca vi-ati dorit si un baietel, asa cum ne-am dorit noi o fetita, dar n-a venit si noi nu ne mai incumetam la inca un copil, mai trebuie sa respiram si noi.
Despre noi pot sa va spun ca ne topim de cald, cu toate ca stam la casa este foarte cald. De dimineata iesim in curte, pe la 2 ne bagam in casa si mai iesim pe la 6-7 pana seara. Copii se balacesc toata ziua si se cearta, daca nu le gasesc ocupatie si sa stau intre ei, am noroc, ca le place sa le citesc si atunci se calmeaza. Alexandru este cumintel, i-au mai iesi doi dinti, acum avem 6. Mai are putin si va merge singur, dar acum este cea mai grea perioada pentru noi. Luni vrem sa mergem 2-3 zile la Herculane cu ei, sper sa fie bine, este prima iesire in mini concediu cu Alexandru, de la anul va fi mai usor.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Adita,si eu voi avea 28 la iarna,deci suntem cam de-o virsta.Chiar, zine si noua cum te descurci,ai pe cineva sa te ajute?

Miha,am vazut din poze unde erai doar cu doi baietei,tu aratai foarte bine ,cred ca si acuma tot asa arati.
Si mie multi imi zic: vai, cu trei copii arati bine,ce-ti mai trebuie? dar eu vreau pt linistea mea sa scap de burta,doar ca lenea e prea mare(ori oboseala??)
Poate stie cineva vre-o reteta magica,dar sa nu spuneti ca dulciuri nu e voie
Hannen,cum se simt fetele?mai tusesc?

Mergi la inceput

ma ajuta bunica mea, atat cat poate la 84 de ani. mai spala niste vase, mai face o mancare, ii mai supravegheaza pe copii cat plec pana in fata blocului la cumparaturi, ca sa nu-i car dupa mine pt atata lucru, le pune sa manance daca eu sunt cu cel mic in brate, sau i-l las ei cateva minute ca sa fac cate ceva.
cu vaccinul ne-am cam chinuit in noaptea asta, s-a tot trezit plangand, a facut si putina febra. e plangacios de nu-i intri in voie. il doare piciorusul, ca nu pedaleaza decat cu cel in care nu l-a intepat.asta e, speram sa treaca cu bine si peste asta

Mergi la inceput
Mergi la inceput