Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi
Raspunsuri - Pagina 20
hannen spune:
mira,vacanta placuta!!Sa va intoarceti relaxati si sanatosi!
marimar,multumim .Sunt tot bolnave.Alea mari tusesc de rup dar azi nu le pot duce la dr. pt ca e liber,abia maine ajungem.Oof,inca o zi de "distractie".
Asta mica nu a dormit decit vreo 30 min la prinz,s-a trezit si o tipe intr-un urlat.Baga in gura un biscuite de orez imens,il baga tot si daca il scot plinge cu lacrimi de crocodil.Na belea,s-a suparat ca nu incape si tzitzi o data cu biscuitul.

Am facut si eu niste pilates,ma chinui de vreo luna,mergea brici la inceput numai ca in ultima vreme n-am avut timp sa fac si de cind le tin pe copile acasa sunt asa obosita nu mai am energie pt. exercitii.Partea nasoala e ca de vreo 2 sapt. ne-am pus pe mincat inghetata la greu,seara dupa cina stam la tv^eu si ce imbalotam.
La aia am o energieee
Daca o tin in ritmul asta nu ma vaz bine
cred ca o sa taiem tocurile usilor sa intru eu.
Si ce ma supara cupiii astia ca nu vor sa doarma la prinz,nu stiu frate cum ii culca la day care ca pe mine ma dispera,zici ca`s maimutza de paie asa se joaca cu mine.
De dimineata se pun pe urlat,bai au niste faze de comando in program de n-am vazut.Israa e intr-o perioada nasoala cred,tot pe ce puna mina sor`sa vrea ea si dai urlat.De doua ori mi-a facut kk in chiloti azi si am tras-o de perciuni
fiindca dadea vina pe Amira.
Adica era vina lui sor`sa ca a facut ea kk unde nu trebuie
Abia astept sa le trimit poimaine putin la gradi sa respir vreo ora
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
alincic spune:
In primul rind sanatate puisorilor bolnavi,sa va treaca mai repede tusea si bubitele.Hannen,please,zi si mie reteta de fasole de la soacra ta.Poate mai schimb si eu ceva in meniu.
Si noi am fost joi dimineata la medic,dupa ce miercuri seara au piscat-o niste furnici pe Evelina la picioruse(probabil a calcat drept in furnicar,caci tipa de numai).Chiar daca am uns-o indata cu crema speciala,dimineata avea piciorusele umflate ca nu o puteam incalta
,si asta inainte de marele eveniment caci simbata urma sa fie Flower's Girl la nunta prietenei mele
.
Bine ca clinica e la 5 minute de casa,am urcat fetele in carucior si baiatul tinindu-se de el.Am urcat in fuga delusorul si repede la tanti medic,care ne-a prescris medicamentele necesare si in 2 zile a fost totul bine
Puteti vedea aici,mica vedeta http://entertainment.webshots.com/album/559882633JUsQkT?start=0
mira,vacanta placuta va uram si noi,sa o petreceti cit mai frumos.
alincic spune:
Katik,wau,8 ani de incercare...ce bine ca a meritat efortul si acuma aveti doua comori.
Bravo ca te descurci singurica,adica si cu sotul.Ca eu pina acuma un an,am avut ajutori pe mama si tatal meu+ sotul si un frate de 11 ani ![]()
Dar nu am putut vedea pozele,immi zice ca sunt realocate si pina pe 27 septembrie,nu mai stiu ce mai zicea acolo
Mai multe fete care au in Yahho album,nu am putut vedea pozele,oare de ce????????????////////
Hannen,am privit iar pozele voastre,dar nu te-am vazut pe tine,mama de printese frumoase.Chiar cit de
te-ai facut dupa atita inghetata??![]()
alincic spune:
Adriana,cite luni are cea mica? Caci eu pe Evelina(bb2) am alaptat-o p.la 18 luni,adica pina la 1an jumate.De,la urma nu mai rezistam psihic,noaptea tzitzi si toata ziua unde ma prindea cerea tzitzi.Pina ce am vopsit tzitzi cu "albastru de metilen"(din aia care e pt stomatita la copii,nu stiu daca am scris corect denum in RO)si fata dupa ce a gustat a spus ca e kaki,si nu a mai dorit.
Pe bb 3 am alaptat doar 6 luni.
Putere si rabdare si voua.
Cum faceti voi baitele la copii?
Ai mei iubesc sa se balaceasca in cada si sa le dau si jucarii.Si inca si spuma
.
Dar nu reusesc aceasta placere in fiecare seara,cind sunt mai obosita sau venim tirziu acasa,se multumesc cupkiii si cu dusul.
De ex,vineri seara,eram asa de grabita cu toate pregatirile,ca i-am pus pe toti trei(de obicei dusul le faceam separat) in picioare ,le-am udat la toti capusoarele,turnat sampon,saponit,spalat,clatit si scosi la uscat toti trei.Dar rinduiala mergea dupa virste
,Sami mereu intreaba,iarasi eu primul ies din baie?:
"pai tu primul te-ai nascut!" si asa ei se cearta la baie,cauta care primul e nascut.
hannen spune:
Alina,ma bucur ca e bine fetita.ale naibii furnici.
si mie mi-e frica tare de insectele astea .Intr-o vineri acum doua sapt. aveam pe usa unui dulap un paianjen cit toata mina mea deschisa.M-am dus la dulap sa scot ceva si era cit pe ce sa pun mina pe el,bine ca am aprins lumina inainte.
Mi-am luat cupiii si-am fugit in dormitor ,l-am lasat pe om sa se bata cu dihania.N-a fost prea fericit da` am scapat![]()
Ma intreb ce faceam daca eram singura acasa,cred ca dadeam coltu`.
De ingrasat,oof Alina,eu sper ca nu m-am ingrasat ca na,doar ma lupt cu "pilatele" alea ca o eroina![]()
Dar nu stiu de ce am luat obiceiul asta prost cu inghetata,adica nu stiu,hm vorba vine,daca cumpara omul mereu.Aseara mi-a luat 4 litri de ciocolata ,vanilie cu maple sirop.Sa te tii imbalotat.
Fasolea,eu am facut de aia tot de la "mama soacra",mica un bej la culoare cu puncte negre ,ei ii zic "black eye"![]()
M-am uitat pe punga,chiar asa scrie,black eye,baga o cautare pe acolo![]()
O fierb separat si apoi fac un sos de rosii cu ceapa,sare/piper,kamun(ah mereu uit ce e asta in engleza) si pun mereu zeama de la o supa unde am fiert o gaina sau carne de vita ceva.
Dupa ce fierbe fasolea o scurg si o pun in sosul de rosii .Sa fie mai mult sos si nu gros,mai mult apa.
De data asta nu mi-a iesit stralucit ,dar soacra-mea o face de te lingi pe degete.
de fapt tot ce face ea iese 
Cit despre poze,eu nu prea am ca n-are cine sa-mi faca cind sunt singura cu ele pe afara![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
ilenutza spune:
Eu va citesc ca sa ma imbarbatez ( a se citi ingrozesc
).
Pupice si o sa va urmaresc in continuare
Ile
39+ si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE 
adita spune:
noi am fost plecati vreo doua saptamani, mai spre munte, ca nu mai suportam caldurile din bucuresti.tare bine a fost. am pus si cateva poze, www.flickr.com/photos/adrianacalin" target="_blank">aici. acum cei mari au plecat cu tati la tara, la niste prieteni iar eu am ramas cu cei mici pt ca trebuie sa le fac niste vaccinuri. plus ca pe Nectarie l-a muscat ceva, chiar langa ochi, s-a scarpinat si s-a infectat, trebuie sa ajung maine cu el la dr.parca e casa goala doar cu 2 copii, tare greu mi-a fost sa ma despart de ei, pana acum nu ne-am despartit decat atunci cand am fost la spital, sa nasc.fata era vesela ca pleaca, abia astepta sa se intalneasca cu prietenii ei, in schimb Antim incepuse sa planga dupa mine, chiar daca isi dorea foarte mult sa plece. ma tot gandesc, nu sunt exagerata, sa-i tin mereu lipiti de mine? nu plec nicaieri fara ei. in concedii, prin oras, la cumparaturi, la diverse institutii pt fel si fel de acte, doar la gradinita ce mai stau si ei putin fara mine
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Laura XXX spune:
[quote]Originally posted by oanna3
Laura bine ai venit.Cati ani au copii tai? povesteste-ne despre voi , despre tine, dewspre ei. Cum te organizezi? Ce sfaturi ne poti da?
Multumesc oanna3. V-am vazut pozele, sunt sincer impresionata. Mi se pare ca ii sarbatoriti minunat pe copii, in fiecare zi, si pe voi ca familie. Asta mi-ar placea si mie sa pot face.
Ai mei baietzei au 1 an si 8 luni (octombrie 2005) si fetita, Sara, 7 ani si un pic. Cit despre sfaturi, mai bine le citesc pe ale voastre, noi am avut un an greu (clasa I).
ilenutza ne
sa ai o nastere usoara fara evenimente speciale!
Laura xxx
marimar spune:
Adita, ti-am vazut pozele, vai ce copilasi superbi aveti ! Sint extraordinar de frumosi si fetita seamana cu fratiorul ei mai mic de parca ar fi gemeni ! Si toti 4 seamana intre ei !
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei mereu iar ei sa se inteleaga bine toti intre ei !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
oanna3 spune:
Laura multumim mult... poate ne arati si noua poze cu minunile tale...
Adita ce mama eroina esti si ce frumosi sunt sopii... i-am vazut in poze sper ca ati avut un concediu superb. Noi vrem sa mergem la Oradea 2 saptamani la parintii mei asa ne vom ocupa cu totii de kinderi si ne vom si relaxa... poate facem plaja si baie si in baile felix
hannen te invidiez ca ai timp si vointa sa faci pilates,.. ce as mai vrea si eu dar timp si energie ioc ( am niste cd-uri cu exercitii) iar vointa nici atat... in principiu er trebui lucrat abdomenul super intens iar restul corpului doar tonifiere ( eventual crescut volumul feselor... daca se poate...nu ma pricep
Alina eu inca nu le-am facut baie la toti odata... mi-e ca se imping si mi-e groaza si de scos, uscat si imbracat repede... deci deocamdata ii luam pe rand... dar cand vor fi mai mari, ei ce boierie va fi si la noi..
Miha unde stati voi in TM?
am de hranit kinderii...
va pup
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita