Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

ia uite, ce scriem noi pe aici a aparut intr-un articol

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Super!Vedeti ca sunteti toate un model de supermame!

Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Felicitari,tocmai am citit si eu articolul,BRAVO

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Ce frumos articol, ce ma bucur !
Sper sa fie o incurajare pentru alte mamici !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Felicitari la toate mamicile !!!!!!!!
Adita,pupa piciorusul bolnavior,ai dat ceva medicam dupa vaccin?,nu cunosc denumirile din RO,dar noua dupa vaccin ne recomanda mereu ceva(Motrin,Taylenol) chiar daca copilul pare sa nu aiba febra.
Sanatate pt bunica ta,si strabunica copiilor tai.
Ilenuta,inca esti pe aici? tzinem pumnii si o nastere usoara iti dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare fetele cucuietele.
Eu ma simt tare ,tare rau.De ieri ma doare in stinga mai jos putin de ultima coasta,nu pot sa-mi dau seama ce e.
Ma simt si balonata putin si mii de ace prin burta ,dar in stinga durerea e asa de mare.oare ce-o fi,pancreas,splina???Prin ce locuri se afla astea?

Fetele mele inca tusesc putin ,acum sunt la day care si ma pregatesc sa le iau in vreo 40 de min.
Azi am avut o vizita (s-a aminat de ieri) ,japonica aceea care a venit si vinerea trecuta.
Miki,sotul meu locuia aici.el m-a adus De fapt am locuit si in egypt un an si citeva luni.
Ne-am obisnuit,ma simt ca acasa,mincarea e super buna!!Fetele mele,hmmm aia mare intelege romaneste, vorbeste dar putin.A vorbit araba mai bine dar acum a ramas codasa la araba.Intelege romana si engleza ,citeodata mai si raspunde daca insistam insa japoneza e pe primul loc.
Aia mijlocie e tare funny,"i dont know whyyy!i don`t know why!" Sau "taci in gura!"
Tot japoneza e la putere.

Ma duc sa ma pregatesc sa aduc terminatoarele acasa,si eu ma simt asa rauuuu
Va pup,sanatate si ne vedem mai tirziu.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Miki,am uitat sa-ti raspund despre "un baiet".
Eu sincer nu mai vreau ,acum asa simt.Sunt dupa atitea sarcini,simt ca de cind m-am casatorit am fost gravida,am nascut,am alaptat si am luat-o de la capat...
Sotul meu zice si el ca trei sunt de ajuns,dar citeodata il apuca "vaii ce frumoase sunt,sa mai facem unul,sau hai sa mai facem unul sa avem mereu in casa un bb,uite ce frumosi sunt,sau hai sa facem sa avem cite unul pe luna,sarbatorim si papam mereu tort"
Numai faze de astea "inteligente" are in repertoriu.
De baiat,hhm mi-am dorit de la a doua.El nu!El e ,"ce-o fi numai sanatos sa fie!"
Mi-e ca mai trintesc vreo 3 fete si ma lecuiesc de tot de baiat.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

hop si noi!!! Daaaa.. de ajutor mi ar fi sfaturile voastre!!
Avem, eu si rufus, 3 fete. Ne am cunoscut in urma cu 3 ani, ne am placut si uite asa am devenit parinti de 3 copii fata de 1 ca pina atunci. Ioana, domnisoara de 13 ani, Thea, naravasa de 10 si Ana, zuzela de 2. Virste diferite, cerinte diferite, probleme diferite!
Uite asa facem slalom intre virste si ne trezim seara chiauni, ametiti de nu mai stim de noi!
Partea grea este ca si eu si el avem servicii, alergam toata ziua iar cind ajungem acasa ne intram in second job ul de parinte
Partea faina este ca rufus incepe dimineata mai tirzior, asa ca isi mai petrece ceva timp cu ioana, care invata dupa amiaza.. iar eu am timp cind ajung acasa de tea si ana. Si mai fain este ca sintem (noi, staff ul parintilor) o echipa, trebaluim de zor amindoi, ca 2 furnicute.
Acum, de cind am permis si masinutza, ne este un piculetz mai usor, mai ales lui... unele drumuri le a preluat noi. Apoi, fetele mari, care fac atletism merg sigure de anul asta, si tot singure merg si la scoala, ceea ce este grozav caci uneori trebuia sa ne clonam spre a face fata drumurilor
So, programul familiei noastre este cam asa:
dimineata ovi ramine acasa pina pe la 9,10, se ocupa de ana pina vine bona si mai sta de vorba cu ioana
la 12 se face schimbul de copii.. in sensul ca vine tea de la scoala si pleaca ioana. Buni Zina (bona) le hraneste pe pitici, o culca pe ana, tea se apuca de lectii
la 17 vine mami, preia puradelele.. papat, verificat lectii, smotocit (prima parte, ca mai avem o repriza seara, invariabil) plecat afara cu prunca mica
La 19 vine tati, el se ocupa de fetele mari, mami de micuta..
La 21 stingerea si in sfirsit putem si noi respira si schimba 2 vorbe in liniste!

Intre aceste ore se strecoara atletism, meditatii mate, engleza, inot... iesiri in 5, in 2... sedinte cu parintii, cumparaturi, vizite, etc.

Simbata este zi de gatit zi in care una din fete, cu schimbul sint de serviciu la bucatarie
Vinerea este zi de curatenie.. fetele isi fac singure curatenia, inclusiv bucata de hol aferenta fiecarei camere in parte.
Fiecare isi spala vasul si isi stringe masa

Mai rau este cind "uita" sa si stringa obectele de prin casa si ma apuca bitzul..

Partea frumoasa este ca ce stie sa faca unul stie si celalalt (ma refer la parinti) asa ca ne putem suplini in orice activitate Precum am spus> sintem o echipa

pai cam atit. in citeva votrbe pare taareee simplu dar of, cit de obositor poate fi uneori!!!!!

A, si sa nu uit.. desi este obositor, as mai vrea un pui... sint atit de minunati!! Eu spun ca ei, puii multi ne tin in priza.. ceea ce ne face sa ne pastram tineri si in verva! NU avem timp sa imbatribnim!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Hannen sper ca esti mai bine, dar nu ar trebui sa consulti un doctor? Sanatate si fetitelor. Cand ai mai mult timp poate ne povestesti despre traditii din Japonia.
Tora bine ai venit in clubul nostru, am mai citit postari de-ale sotului tau si tare frumos vorbea despre familia voastra. Imi pareti niste parinti fericiti, organizati si nu foarte stresati, ceea ce arata ca ar mai fi loc si de bb nr 4. Cred ca este si mai usor acum, cand cele doua fete mai mari au alte preocupari, nu au nevoie maxima de atentia voastra, se descurca si singure, de-abea astept sa mai creasca putin si prichindeii mei sa ne fie putin mai usor. Cum se inteleg Ioana cu Thea? Cred ca pe cea mica o dragalesc amandoua, avand in vedere si diferenta de varsta.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Fetelor eu am doi copii, ilse de 3 ani jumatate, sven de 1 an si jumatate si doi gemeni pe drum, si astia sunt fata si baiat eu sper sa ma descurc...acuma e mai usor, p-astia micii dimineata masa, spalat de dinti, imbracat, la gradinitza cu ei, asta face sotul ca eu sunt mai rotunjoara acum si nu mai am spor, tot el ii ia de la gradi si dupa-amiaza suntem impreuna...mai greu o sa fie din ianuarie, cand apar si astia micii.

Mergi la inceput