Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mai fetelor ce-i cu satele si cu triburile astea ca m-ati innebunit de tot! Nu inteleg nimic. E un joc online presupun. Caut si eu la forumul tehnic sa-mi satisfac curiozitatea (ca timp sa joc n-am, oricum)

Noi suntem bine, multa veselie, multi copii in vizita. Azi a venit si prietena lui Vladut, Maria. S-au jucat impreuna foarte frumos pe o paturica in mijlocul sufrageriei.

Miha multumim ca ai intrebat de noi

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eunice, satul il poti preda cuiva pe perioada vacantei, exista aceasta optiune, asa cum ti-a zis si lexi

eloise, iarta-ne, noi ne-am tacanit de tot. Avem un topic facut special pt.asta dar uite ca ne mai scapa cata o discutie si pe aici. Da, e un joc online care ne-a prins rau de tot

si fetelor, nu va mai stresati care dintre bucurii s-a tuns prima...ca Vladone bate recordurile ...avea 10 zile cand l-am tuns pt.ca in spital a avut 2 branule in capshorel si i-am cam ciopartit parul cand i le-am scos, asa ca l-am tuns cand imediat cum am ajuns acasa

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by lilina
eloise, iarta-ne, noi ne-am tacanit de tot.

Ei, na! N-am de ce sa va iert, sunteti simpatice!

quote:
in spital a avut 2 branule in capshorel

Micutul... bine ca a trecut!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Ignatica, suntem bine daca luam in calcul ca astazai am reusit sa ajungem in sfarsit la un ortoped care sa "concluzioneze" o data pt totdeauna referitor la problema de la sold. Desi clinic nu se vede nimic suspect, datorita suspiciunilor existente in trecut ne-a recomandat o radiografie, asigurandu-ne ca nu este nociva, mai ales daca se iau masuri de precautie (si asa a si fost, i-au acoperit putulica cu sort dde plumb). Rezultatul este imbucurator: nuclei de osificare prezenti, dar totusi nu atat de dezvoltati pe cat ar trebui la varsta lui. Concluzia, nu il fortam sa faca nimic pana cand nu este pregatit; si sincer, nu da semne ca ar fi pregatit sa se ridice in picioare, dar este la faza de stat pe burta sprijinit pe genunchi, cu funduletzul in sus.

In schimb, 'vorbim' toata ziua si suntem cam marait mai nou din cauza de gingiute foarte-foarte umflate. Dudu a zis ma-ma la varsta de 7luni si jumatate (aprox) iar la 8lini avea 8.750kg si 76cm. Mirabela, te rugam sa ne actualizezi si noua datele.

In rest, ne luptam cu treburile zilnice; din pacate, nu am avut timp sa ma pun la curent cu ceea ce ati mai scris in ultimul timp, dar promit sa recuperez de indata ce ma mai eliberez. in sfarsit sotul meu a inceput sa fie ceva-ceva mai liber de la job. Asa se face ca am reusit sa "evadam" un weekend la munte: Dudu s-a simtit excelent, iar noi ne-am mai relaxat cat de cat. Asteptam cu nerabdare concediul: la sfarsitul lunii august mergem la mare. De abia astept; sper ca Dudu sa se simte cel putin la fel de bine pe cat s-a simtit la munte - iata cum - 4poze.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am admirat mandra Marinei si tortul ala delicios fir-ar ea de cura

si l-a admirat pe Dudu la munte

azi a fost intalnire de gradul 3: ne-am vazut ca in vremurile de de mult Lilina, Monique_new, Roxana01 si Itzy-Bitzy
si cu copii in dotare, bineinteles
da' n-avem poze, ca a fost accidental, nimic premeditat

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Buna seara voua mamici si bebici!

Vin la voi cu o rugaminte.

Am o prietena cu un baietel de 9 luni care a dezvoltat o forma destul de urata de Dermatita atopica. Este plin pe tot corpul de bubite rosii. Mamica este disperata...nu mai stie ce sa faca. Stiu ca unele dintre voi ati avut probleme cu dermatita asta. Nu am bagat de seama cine...ma scuzati. Cele care v-ati confruntat cu asta...poate ati folosit ceva medicamente eficiente, care v-au ajutat. Spuneti-mi si mie va rog...sa il pot ajuta pe baietelul prietenei mele.

Fac apel si la draga noastra farmacista.

Multumim frumos.

Va pupam

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara bucurii...

Am revenit de prin plimbari...spalat si adormit una bucata grasan...asa ca acum stam pe forum

Am vazut o Maria superba tunsa si cu bentitele alea pe caput...e superba, mai ales ca noi ne-am dorit fetita tocmai pt accesoriile mult mai bogate pe care le poti atasa unei tinute...dar asta e, poate in alta viata - Gety- cred ca esti tare mandra de ea!!!

Am vazut un Dudu ff vesel, nici nu zici ca a avut ceva problemute - Adriana - sa-ti traiasca si concediu placut la mare

Lilina - distractie placuta la maaareee, sa veniti bronzati ca lumea si cu poze multeeee

Marina- am admirat o Ana mandra foc si scumpica tare si mai ales tortuuuulll - oricum mie la cel cu visine si nuci imi ramasese gandul..dar speram sa vedem ceva poze zilele astea...vezi ca si eu si Xandrutza suntem cu ochii pe tine

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare bucurii si mamici de bucurii!

venim sa ne laudam si noi ca tare demult n-am mai scris!
scorul la tunsulici este 2-2!
pe Eric l-am tuns in 23 aprilie cand a inceput sa se tarasca pe jos si venea de la cresa cu praf, mancare, muci ...in par!
la 8 luni si o saptamana ne-au iesit dintii jos, amandoi deodata! la 8 luni si doua saptamani ne ridicam singuri in fund si in picioare in patutz!
nu spunem inca cuvinte dar facem vocalize toata ziua!
eu cu serviciul, va citesc si bineinteles ca admir bucuriile din umbra! nici nu-mi vine sa cred ce repede cresc si se fac mai frumoase pe zi ce trece!
pt cine doreste avem si noi poze noi in site-ul de la semnatura!

o seara placuta va dorim!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

[lakioana, stiu ca e cam scumpa dar pe mine m-a ajutat foarte mult Mustela Stelatopia crema emolianta pt piele uscata si cu tendintza atopica! la noi dupa doua zile s-au vazut efectele! am folosit-o de 3 ori pe zi si de fiecare data inainte de a-l da cu crema ii faceam baie dar nu foloseam sapun, ci ulei de baie!
sper sa o ajute pe prietena ta!

edit: am acum am vazut ca intrebai de fapt de medicamente! noua nu ne-a dat nici un medicament ci doar crema asta si in cazul in care nu functioneaza sa incerc A-Derma (Avoine Rhealba) EXOMEGA, tot o crema dar nu stiu daca se gaseste in tara!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana mica, bine ai revenit cu vesti bune. Si mai ai rabdare pana la sfarsitul lui august? Mie mi se pare asa de mult pana atunci.
Cucuoancea, daca mai pui poze cu torturi, strig . Deja am mancat un pachet de biscuiti.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput