Bucurii de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Apropos de jocuri, a jucat cineva Sims 2?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Beatrix, cum se descurca Eric asa micutz la cresa?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Gety, inceputul a fost mai greu dar acum ii place! cand l-am dus avea 6 luni, plus si limba era diferita!
acum e bine, adica cand il ducem dimineatza imediat e pe jos cu ceilalti copii care nu merg inca in picioare, isi dau jucarii unii la altii, vorbesc pe limba lor si nici nu mai are treaba cu noi cand plecam!
dar eu sincer nu sunt foarte multumita! nu de multe ori l-am adus cu iritatie la fund pt ca nu i s-a schimbat pampersul cand a trebuit, nu mai vorbesc de raceli, muci..,
are febra de ieri 39-40 si azi mi-a zis educatoarea ca 7 din cei 15 copii cat sunt in total nu au venit ca sunt bolnavi! am sunat doctara dar trebuie sa fie 48 de ore de febra ca sa ne primeasca la spital! de, reguli de europa ca-mi vine sa le dau cu ceva in cap!
intre timp ii bagi paracetamol si stai si te uiti la el! asa ca astept pana maine sa vedem! ca sa nu mai zic ca vinerea trecuta l-am luat de la cresa cu febra 40.3!
as avea o graza de nemultumiri de scris dar nu e locul aici! de, aici iti creste statul copilul ca cincediul de maternitate e de 3 luni! si doar e foarte bine ca merge de la 3 luni la cresa ca isi intareste sistemul iminitar!
merci ca ai intrebat de noi!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am intrat sa va spun ca suntem bine,dar foarte ocupati cu plimbarile.
Vroiam sa va spun ca azi la ora 20.30 Matteo a repetat dupa mine MAMA.Am ramas si io si Ste cu gura cascata.Apoi mi-a mai spus de 3 ori cand i-am spus io.Doamne ce-am simtit,ptr prima dat constient mi-a zis MAMA.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna searaaaaaaaa

Eu iar am disparut fara urma...si nici nu am mai citit ce ati scris decat acum asa...pe diagonala...dar voi citi PROMIT!!!

Saptamana trecuta am avut ceva de rezolvat la serviciu...deoarece fara sa fiu anuntata ....ma dadusera la alta directie...deh asa se intampla cand nu esti acolo...in fine am rezolvat cu peripetii....am si plans ....mai era si televiziunea la secretarul de stat la care am fost sa discut problema...mi s-a rupt si flecul de la pantof...de-ale mele...halal ...cica iti asigura statul 2 ani si sa revii la locul de munca...aiurea...in fine...bine ca am rezolvat.

Noi suntem f bine, multumim pt urarile de ziua papusicii si ca ati intrebat de noi.

Acum la 8 luni are 8.150 kg...inca o alaptez....si de sambata nu se mai trezeste dacat o singura data URAAAAAAAAAAAA!!!! Toata luna asta ne-au iesit 4 dinti ...asa ca sa fim in priza....a fost sambata si dintele...sambata si dintele si tot asa...la primii 2 a fost mai maraita la ceilalti de sus cred ca s-a obisnuit sau chiar nu a durut-o.

Voiam sa va intreb cate ceva pe cele care ati fost cu bebeii in calatorie pt ca poimaine plecam in Delta Dunarii. Acum tot fac liste cu ce sa iau pt papusica mica, am vb si cu pediatra dar as vrea sa imi spuneti daca tb sa fiu atenta la ceva anume...medicamente, mancarea....orice sfat e binevenit. Ne este teama doar de tantari...

mai voiam sa zic ceva dar am uitat...revin imediat

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Beatrix....cred ca iti este tare greu...dar daca angajezi o bona sa stea cu el acasa nu e mai bine?

Sephora felicitari lui Matti!!!!!!!

Gety la muuulti ani sa fii sanatoasa si fericita....iti spun si eu cu intarziere...

Adriana mica ...ma bucur ca aveti vesti bune pt Dudu mic

Marina....sa iti traiasca fetitele, ca le-ai sarbatorit pe amandoua acum...sa fie sanatoase si fericite

AdinaF bun venit!!! Uite ca gemeni chiar nu erau la noi la bucurii...felicitari si sa te bucuri de ei!! Cum te descurci cu amandoi?

Ramomar cum mai este Patricia? Ma gandesc sa nu fie de la dintisori....stii ca Vladul al lui Eloise a patit asa...eu ma asteptam la asta dar nu a fost cazul...a papat bine...e posibil sa o jeneze si sa nu pape din cauza asta

Am vazut ca vb de iaurtul Danone...v-am mai spus ca eu am avut pb cu asta mik din cauza iaurtului Nutriday ....am baut eu si m-am deranjat la stomac....si alaptand-o i-am transmis si ei...2 saptamani am tras-o cu ea....ambele pediatre mi-au spus ca au avut numeroase cazuri de copii internati cu enterocolite sau toxiinfectii din cauza acestui iaurt....Aceste 2 dr nu se cunosc si totusi mi-au spus acelasi lucru

Asta e doar ce am raspuns din amintiri....dar imi voi nota si revin

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara mamici si bebici..
Am intrat si noi doua secunde sa ne laudam cu ceva pozici pe www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070530&ctime=131107" target="_blank">olita nu a iesit nimic dar macar am stat acolo si ne-am jucat un pic...in rest ne laudam cu dintisorii care au spart gingiuta de sus(doi) si inca doi care stau sa iasa...roadem tot ce prindem si suntem un pic mai maraiti decat de obicei.Sunt tare in urma cu cititul..nu stiu cand voi recupera dar in doua luni ne mutam la www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070527" target="_blank">casa si e alergatura multa...Sper ca toata lumea e bine va pupacim cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetelor, nu va speriati, dar asta e lista de MEDICAMENTE
unele se exclud pe altele, insa majoritatea trebuie luate, cel putin asa mi-a spus doctorita mea

Efferalgan + Efferalgan supozitoare; Nurofen; Novocalmin supozitoare
Humex sirop; Ventolin sirop; Sinupret picaturi; Zyrtec picaturi
oscilococcinum; viborcil; pivalone; sterimar;
Augmentin; Ospamox; Zynnat; Biocs Baby; Enterol
Nettacin
Tobradex
Peritol
Debridat
Pulmex baby unguent; karvol
comprese sterile; seringi 2 ml cu ac; acool alb 70 grade; ser fiziologic; glicerina nistatin; Oximed spray; mixtura mentolata;
vitamina C natural; sanasol; fier
Eurespal
Sumetrolin
Hydrasec 20 plicuri; HIPP ORS
Otocalm
Fucidin crema
Smecta 10 plicuri; Furazolidon
Pental
Metoclopramid pic; Fenobarbital
Klacid
Baneocin crema
Humana electrolyt

imi cer scuze ca nu sunt puse pe categorii, am facut o incercare timida, am dorit doar sa le enumar
o sa-mi fac timp sa le pun in ordine (antibiotice, febra, nas, gat....)

revin cu lista de lucruri pe care le iau cu mine in concediu
bagajul nu e totusi atat de mare

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Lista lucruri bebe pt.o saptamana
PAPA:
lapte praf, cereale, ceai; fructe (optional)
7-8 borcanase mancare si 7-8 fructe
Accesorii papa:
suzete, biberoane; vas plastic + sol.sterilizat
lingurite, furculita, canuta, farfurie, termos
cana-ferbator, blander (optional)

HAINE:
prosoape plaja, slip; halat baie
patura subtire, cearceaf
sosete, pantofi/sandale
tricouri, maieuri, pantaloni scurti/lungi, jachete, pulover
palariute, caciulite

IGIENA:
pampersi 40 buc.; crema fund; servetele umede 2 pachete
gel dus/sampon + crema corp; prosoape baie

TRANSPORT/JOACA:
carucior + husa pt.avion, marsupiu
piscina, colac, jucarii apa
gentuta

ALTELE:
crèma plaja + ochelari soare
medicamente (vezi lista)
certificat nastere
detergent rufe si vase

astept impresii si bineinteles completari
pt.ca listele sunt inca deschise

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Lilina ce prompta esti!!!!!!! Era pt mine sau ati discutat despre asta si nu stiu eu? Daca e pt mine raspunsul . Pai imi iau toata farmacia.......mai ales cand vom pleca 2 saptamani la mare e clar ca plec cu lista ta in dinti

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput