Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
mexxa spune:
Salutare si de la noi...
Vazut bucuriile tunse...ce fete superbe.
Eu pana la 1 an nu il tund pe Sebi...nu ca nu vreau dar nu avem ce
Abia are putin par..mai mult este un mot la fontanela![]()
Noi suntem bine...destul de cuminti...insa disper ca noaptea daca nu il aud se trezeste si se ridica in patut in picioare si se apuca de patrulat...si bine intelkes ii sare somnu.
De 2 nopti cauta pana gaseste o jucarica si mi-o arunca in pat...ca sa ma trezeasca![]()
Ce copil am..offf
Si ii strang toate jucariile dar el le ascunde pe sub patura...
Merg si eu sa pap ceva....apoi cred ca trag un pui de somn..ca am o leneee
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
GETY spune:
Mexxutza, ma duc si eu la somnic mic langa bebelina mea.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Salutare bucurii!!
Am vazut pozele cu fetitele tunse si sunt adorabile!Parca noua "freza"(sau mai bine zis lipsa ei) le pune mai bine in evidenta mutritele bucalate...
!
Gety cred ca noi v-am luat-o putin inainte cu tunsul[:d] ca l-am tuns pe Nicolas acum vreo 2 sapt
(deci baieteii au fost primii tunsi din gashca!
)
Adriana ma bucur ca e ok Dudu acum!
Ignatica voi cum mai sunteti?mai aveti probleme cu infectiile urinare?
Ma duc sa mai citesc din urma ca n-am apucat.....daca ma lasa piticii!
Uitam: bebic mic al nostru patruleaza acum prin toata casa in 4 labe...tot dupa noi e
, deci avem si noi un catzelus!![]()
![]()

Eu
lilina spune:
multumim pt.urari
tribul il iau cu mine, ca luam un laptop cu noi si avem retea wireless...va dati seama ce disperati suntem amandoi
pai daca-mi las satul singurel timp de o saptamana, il gasesc harcea-parcea
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
matahut spune:
Mai, eu m-am gandit la siluetele voastre, de asta nu am dat reteta. In plus, am cautat-o acum si se pare ca e doar la mama in caiet
Dar tot raul spre bine...i-am spus sa il faca ea
, eu doar ii duc ingredientele. Am cautat azi in piata visine, dar nu am gasit
Asa ca va trebui sa iau din cele congelate. De obicei imi faceam provizii de visine (le puneam chiar eu la conge) de ma tineau pana in vara (puneam vreo 5, 6 kg si faceam placintute toata iarna), dar vara trecuta nu sarcina, cu Ana, cu doctoratul, cu serviciile...nu mi-a stat capul la asta. Ma straduiesc sa nu uit aparatul si sa pun ceva poze de la marele eveniment de maine, mai ales ca tocmai mi-am tras freza noua...
Lexi, da, autocarul e cu aer conditionat si am inteles si eu de la tati ca e f misto. Am vorbit acum cu educatoarea si totul e sub control...deocamdata, cica se uitau la olari cum fac oale si isi numarau banii ca sa aduca si pe acasa cateva strachini
Lexi, eu zic ca merita gradinita asta, stiu ca te batea gandul pt Maria cand o fi...fiindca urmeaza sa construiasca in curte (asta e nasol, fiindca se va micsora curtea, dar...asta e, nu le poti avea pe toate) 3 corpuri noi. Vor avea dormitoare separat pentru fiecare grupa, sala de mese separat, sali pentru optionale, in fine, va fi de 5 stele
. Dar in vreo 3 ani
asa ca Maria si cu maruca vor beneficia de lux, Ana doar de praf si macarale
.
Am vazut Mariile cheliutele si puite un
ca tare sunt dulci.
Xandrutza,
si tie sa iti treaca repede durerile.
Mai vroiam sa scriu ceva, dar nu mai stiu
A, ba da, distractie placuta celor care merg la maaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeee!!! Cred ca o sa fie foarte incantate bucuriile noastre.
Gety, sa nu iti faci griji, o sa fie bine si cu drumul DACA PLECATI DEVREME, de preferat pe la 5 dimineata ca sa nu prindeti caldura prea mare, mai ales ca drumul e lung. Noi s-ar putea sa ne schimbam masina pana la sfarsitul lui august, nu va bucurati, tot cu o dacie...ceva mai noua, adica cu o SuperNova la mana a doua evident. Sa vedem, sa vedem, sa vedem..De altfel, e masina cu care am fost pt prima oara cu Ana la mare cand avea 3 luni. Singura problema cu care ne-am confruntat atunci a fost deshidratarea, era ffff cald si saracutza era uda pe cap si peste tot, am tot stat cu ea la san si m-am cam speriat. Dar a trecut! Nu stiu unde mergeti voi, dar poate ar fi bine sa mergeti la o gazda pt a-i putea gati Mariei. Cu trenul nu e o solutie prea buna pt mare, fiindca acum se lucreaza pe drumul asta, nu stiu exact daca si pe cel care vine de la Iasi si din Buc pana in Neptun se fac si 8 ore

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eunice78 spune:
Lilina, vreau si eu retea wireless
, tu pleci o saptamana, da eu plec o luna jumate..
, ce se intampla cu satul meu??????????????
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Ignatica spune:
Pufy deocamdata nu mai avem probleme cu infectiile, cel putin asa cred, nu e nimic suspect cand urineaza si nu are febra. Urmatoarele analize le vom face la un an si sper sa iasa bune.
David s-a oprit cu mersul de-a busilea, nu il mai incanta de cand se ridica de toate cele in picioare.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
anangel_lexi spune:
Eunice, lasa-l in seama cuiva de incredere caruia sa-i dai nick-ul tau si parola. o sora, un frate, ceva...E doar o propunere, nu stiu daca e buna.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Pufymic, atunci asteptam poze. Ai spus tu ca l-ai tuns, dar nu stiam cand. A mea face maine o saptamana de cand am tuns-o si tot ii dau cu mana pe cheliuta sa vad cat i-a mai crescut.
Cucuoancea, din Moldova noastra este doar un singur tren care merge pana in Mangalia. La dus pleaca noaptea la 23, iar la intors prindem ziua.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Pufymic, 2-1 pentru fetitze. Inca nu s-a mai anuntat nimeni.
POZE MARIA DIANA