Bucurii de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
eunice78 spune:
Plecam la mare, la bulgari, pe 3 iulie. Deocamdata suntem in pregatiri, ma duc azi sa achizitionez o piscinutza de aia mica, pentru ca nu o sa il bag pe Toma in mare. O sa ii iau apa din mare si o las la soare sa se incalzeasca un pic. Pe Petru l-am bagat in mare si a racit: facea pipi fff des si noi renuntaseram la scutece, ne-a zapacit. Era si mai marisor, avea un an si cateva luni.
Plus ca trebuie sa ne pregatim si de serbarea botezului lui Toma care va fi pe 1 iulie. Noi l-am botezat cand avea 6 saptamani, dar am facut o petrcere ff restransa, doar cu nasii si familia. Am avut pb mari cu sarcina si nu am cautat din timp restaurant, nu am facut nimic, si dupa ce am nascut nu am gasit nimic in apropiere. Asa ca am hotarat sa facem cheful dupa ce trece iarna. Si asa o sa ma distrez si eu. Ca la Petru..mai mult plecata am fost ca sa il alimentez.
Si eu am folost Baneocin pt buricutz, si dupa ce i-au aparut bubele lui Petru am fost tentata sa ii dau iar. Dar dr a zis NU. Si nu va zic cum arata saracu, de fapt si acum cand e fff cald Petru e rosu aproape pe tot pieptul. Cum se racoreste un pic gata.
Gety, frumusica foc fetitza ta. Nu stiu de ce nu ai vrut sa pui poze cu ea asa. Probabil esti tu obisnuita cu ea cu parul mare. Eu sunt taaare curioasa cum o arata Toma cu par.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
anangel_lexi spune:
Gety, spuerba Maria, imi place mult
Nici eu nu as fi vrut sa pun poze cu a mea tunsa, mai ales ca mie nu-mi place cum ii sta fiica-mii tunsa, dar, daca publicul a cerut...Si aseara am observat ca la spate incepe sa-i creasca iar si...se onduleaza! 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
si noi ne pregatim de plecare la mare - ne luam zborul pe 4 iunie
suntem deja in pregatiri - spal rufe, calc, fac bagajele si adun medicamente, avem de luat o gentuta plina ochi cu medicamente
LA MULTI ANI BUCURII DE 30
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
GETY spune:
Eunice, mie cel mai tare mi-e teama de drumul pana la mare, pe care o sa-l facem cu trenul si dureaza cam 7 ore.
Anangel, daca parul e ondulat, asa creste si dupa ce e tunsa 0. Onduleurile stiu ca se strica cand folosesti solutie pentru par permanent.
Merg pana la Maria.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Am luat si algo, e mai bine, multumesc pentru suport fetele!
Lexi, ai o bobita frumusica foc, ii sta bine tunsa! Gety, wow, acum ma uit si la tunsulica ta! Mai mamici de tunsulici, le sta tare bine fetelor voastre, iti vine sa le mananci!
Eniko, ce fain ca plecati la bulgari! Va doresc vreme excelenta! Stiam si eu de faza cu sarea, multumesc ca mi-ai amintit! Mi-au placut filmuletele tale!
copilasii!
Alexutza, propun sa o
pe Marina pana ne da reteta!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Lilina, pe tine te stiu ca pleci, erai tare bucuroasa cand ne-ai scris.
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Lilino, cui lasi tribul daca pleci la mare? Distractie placuta, vreme frumoasa! Si... spor la impachetat!
Monique, pe unde umbli?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eunice78 spune:
Lilina, drum bun si distractie placuta!
Gety, eu nu am fost cu trenul cu copiii dar cred ca e mai bine cu trenul decat cu masina cum merg eu la mama. Fac din Bucuresti pana la mama tot cam 7 ore, pt ca mai tb sa si oprim, eu stau in spate cu amandoi, spatiul e mic, copii nu au loc sa se miste...inconvenientul asta nu e in tren. Plus ca te mai ajuta si sotzul. La mine sotzul sta la volan.
Ideea e sa fii ff bine organizata. Eu pun mancarea lui Toma in termos (legumele)si in borcanas fructele. Am o geanta cu o gramada de compartimente si ordonez ff bine servetele umede, uscate, apa, jucarii, etc. Lilina si eu plec cu medicamente dupa mine mereu.
Alexandrina, multzumim pentru aprecieri.E prima data cand mergem la bulgari. Pana acum doi ani ( ca anul trecut nu am fost nicaieri) mergeam la 2 mai, acolo ne cazam si apoi plaja faceam la Vama Veche. Mergeam acolo pe considerentul ca stiam gazda, ea ne gatea la pranz si stiam ca totul e ok pt copil iar dimineatza faceam eu mancarea. Dar anul asta am facut un calcul ca acum doi ani am platit acolo tot aproape cat platim acum la bulgari, unde o sa stam la 4 stele all inclusive ( am luat biletele de la tg de turism, am gasit cu 16% reducere). Iar camera la gazda era fff mica. Singura mea grija acum e cu mancarea lui Toma dar ma gandesc ca o sa vb cu bucatarul si nu se poate sa nu imi dea zarzavat fiert pentru copil. Vad eu, ca lui Toma nu ii place mancarea de la borcanas.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Ignatica spune:
lexi ii sta foarte bine Mariei " baietel", eu ma asteptam sa fie mai cheliutza din cate povesteai tu. Dar nu iti fa griji, o sa creasca carlionti la loc imediat. Cred ca mai tragi un tuns vara asta
.
Gety ne-ai pacalit si ai pus palariutza cheliutzei. Dar oricum e o frumoasa.
Mai fetelor nu va mai feriti sa puneti poze cu cheliutzele fiindca astia mici oricum sunt frumosi, au chipul ala de bebel dulce si nimic nu poate estompa asta.
La multe lunisoare Gabriel, Dora si Alessia.
Unde ati disparut iesencele Mira, eloise ?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Mie-mi place ca primele Bucurii tunse au fost fetitze. Dar daca asa de cald a fost si inca mai este, chiar si noaptea, ii transpira pielea capului si se uda si perisorul, acum se vad broboane de sudoare pe pielicica, dar se usuca imediat. Nu am tuns-o ca "sa i se indeseasca parul", ca nu prea cred in asta. Poate o fi sau n-o fi asa...
POZE MARIA DIANA