Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
V. Erica spune:
Am vazut si eu poze cu copii dragalasi...
Liviana, nastere usoara!
Monalac, eu am nascut cu Tutunaru si e super dr.
Lavinia, nu puteti pleca de-acolo? Aveti grija de voi!
Aseara, la intoarcerea spre Bucuresti, am avut parte de-o priveliste de n-am mai fost buna de nimic: pe ploaia aia crunta, o masina a acrosat un biciclist, sosisera deja doua masini de Politie acolo, trupul inert zacea pe marginea soselei...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
Fetelor, am admirat si eu pozele cu toti copilasii, sunt minununati!
Bestutza, iti vine sa-i mananci pe amandoi cum dorm, sunt niste dulci! Ei adorm singuri, asa unul langa altul?
Adita, ce mare a crescut bebe, sa-ti traiasca toti 4, sunteti o familie frumoasa!
Lavinia, pe bucalata ta o pap din priviri! Sa aveti grija de voi pe-acolo!
Liviana, tin si eu pumnii, hai ca mai ai putin si il vei tine in brate pe bb!
In leg. cu traficul, peste tot se sapa si se repara si de aceea e infernal! Este o caldura afara de mori!
Ana Maria, ati fost la Dragoslavele? Cum a fost?
Monalac, bafta multa cu analizele si sa dea Domnul sa ti se implineasca visul cu bb2! Eu una nu m-as duce la alt medic, decat la Tutunaru!
Shobo, tu ce faci? Nu mai pui de un bb mic?
Noi mai avem o saptamana si un pic si zburam in Antalya, nu mai am rabdare, am inceput sa mai cumpar una-alta! Azi am si eu liber, dupa ce am lucrat in we
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
Bubu a fost foarte frumos!! Multumim inca o data!! Didi s-a jucat in curte si a fost atat e fericit incat l-am smuls uc mare greutate ca s amergem acasa. mai era o familie cu o fetita de aceeasi varsta cu el si s-au jucat super!!Mi-a placut tare mult si abia astept sa mai mergem! Spor la cumparaturi pentru Antalya!!
bubu05 spune:
Imi pare bine ca v-a placut si astept poze!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
adita spune:
multumesc tuturor celor care ne-au admirat pozele. m-am uitat si eu pe fuga la albumele pe care le-am gasit pe la ultimele voastre semnaturi. ce-au crescut puiutii nostri.
Liviana, nastere usoara iti doresc. balta era la Comana. wrap-ul imi e super util. in ultima vreme nici nu prea mai folosesc caruciorul, ca imi e mult mai comod cu wrap-ul, asa ma pot misca mai usor si sa merg unde am nevoie, chiar si cu mijloacele de transport in comun.e foarte comod si pt bebe si pt spinarea mea, cu wrap-ul tin copilul in brate aproape toata ziua, fara probleme. fara el, nu rezist mai mult de jumatate de ora. e mult mai stabil decat un marsupiu obisnuit, se distribuie foarte bine greutatea copilului si pe umeri si pe mijloc.Stefan e tare incantat sa stea cocotat acolo, il pot pune si cu fata, si cu spatele, si culcat, si in spatele meu, il pot alapta din mers, ca il pot acoperi si nu se vede nimic. copilul mananca, doarme si admira lumea din bratele mamei si mie imi raman mainile libere. singura problema e ca pe caldurile astea transpiram amandoi rau de tot, fiindca wrap-ul e o bucata mare de material, de 5 m lungime si 0.5 latime. chiar daca e din bumbac f subtire, e destul de infasurat ca sa te incingi bine in el. o fi vreun avantaj si la chestia asta, poate asa mai slabesc ca m-am ingrasat rau de tot in ultima vreme, sunt cat o balena.din cauza caldurii acum folosesc mai des un sling, care are mult mai putin material si e mai usor de folosit si de schimbat pozitiile copilului, doar ca nu mi se pare la fel de stabil si de fix ca wrap-ul. sling-ul l-am primit, dar wrap-ul l-am facut singura, e foarte simplu
Adita, ce bine ca ai mai scris! Ti-am admirat copiii in poze - sunt adevarate comori! Cel mic parca seamana mult cu Nectarie, cel putin la falcute si genele intoarse e leit frate-sau. Am vazut si ce pescari de nadejde are mama! Chiar, unde erau facute pozele de la balta? Imi poti spne te rog de unde ai cumparat wrap-ul si daca iti e util? Hehe, ia te uita, ai si poze de la Braila! Mai da un semn cand mergi acolo, poate cine stie ne nimerim simultan in aceeasi locatie! Ma bucur mult sa aud ca cei mici se iubesc - chiar ca e o mare satisfactie! Sper sa o traiesc si eu in curand.
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
kris spune:
Adita si eu ti-am adimirat puisorii! Sunt chiar minuni!
Patri, tu nu mai spui nimic? Rebb cum se simte, a-ti inceput cresa?
Bubu, iti doresc un concediu de vis!
O zi minunata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Multumim tuturor celor care ne-au urat de bine si ne-au intrebat de sanatare
eu nu mai ajung sa scriu, citesc pe fuga dar nu mai raspund asa ca am ramas in urma.
Kris, Liviana, Rebecca este foarte bine, i-am refacut ieri analizele care au iesit bine si astazi s-a intors la cresa. sper sa fie bine in continuare.
Tomasa, vreau sa te felicit ca ti s-a indeplinit dorinta de a avea o fetita!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Buna fetele,
va multumesc la toate pt incurajari.
Am fost aseara la dr Badiu in formatie completa (a trebuit sa-l luam pe M cu noi caci nu avea cu cine sta acasa) si situatia se prezinta astfel: colul este scurtat si e f posibil ca secretiile abundente sa fie de la dop. Daca nu se intampla nimic intr-o saptamana (ceea ce eu ma indoiesc), ma duc lunea viitoare la alt control. Deci deocamdata ramanem in formula 2 in 1. Fie vorba intre noi mi-as dori sa nasc joi cand e ziua lui tati sau pe 1 iunie ca tot e ziua copilului. Sa vedem insa ce vrea si Bogdanel.
Adita, f interesant wrapul - multumesc pt explicatii. As incerca si eu unul, dar numai daca ar avea cine sa ma instruiasca. Altfel n-as sti cum sa-l infasor. De balta Comana stiu doar ca este la 50 km de Bucuresti spre sud, insa nu stiu ce conditii ofera, daca trebuie autorizatie pt pescuit etc. Cand ai putin timp, poate imi explici si mie te rog.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2
kris spune:
Patri, ma bucur nespus pt voi!
Liviana, Bogdanel o sa vina cand vrea el! are deja personalitate,
Lavinia, am admirat-o si pe Natalia! E o dulce foc, foc! desi are o mutrisoara de nazdravanica,
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
tomasa spune:
Multumesc frumos, fetelor! Ati fost niste dulci toate, sunt impresionata ca nu ne-ati uitat desi nu am timp si scriu atata de rar. Va cu drag pe toate!!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21+