Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
lbelciug spune:
Fetele, va rog spuneti-mi lichidul amniotic este mai galben decat urina noastra? Nu sunt sigura de ceea ce gasesc pe tampon...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 39s cu baby-boy2
Shobo spune:
Liviana, eu parca stiam ca lichidul amniotic este transparent, incolor adica.. sper ca-mi amintesc bine. insa e posibil sa fie ceva din dop care se desprinde si e asa colorat galbui/verzui/diverse nuante. Daca totusi curge fara sa mai ai control este clar apa care s-a rupt si tb sa fugi la spital rpd! BAFTA!!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, e cazul sa tinem pumnii strinsi??
sintem alaturi de tine.
la mine membranele s-au rupt inainte de a naste, in spital, direct pe podea, asa ca nu prea am avut idee prea bine cum e, dar parea mai colorat.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Shobo, Patricia merci pt re-uri. Am cautat pe net si se pare ca LA este incolor sau usor rozaliu. Cred ca lichidul asta galbui+secretia sunt tot de la dop after all, doar ca s-a inmultit cantitatea eliminata. Azi noapte am facut putin pipi pe mine. Era vezica prea plina si pana sa ajung la baie... m-am udat. Acum insa e ok, dar mult nu mai am.
Chirurgul a anuntat-o pe mama mea ca maine dimineata o va opera. Sa vedeti voi daca nu ma apuca si pe mine nascutul simultan cu interventia ei.
sirimie spune:
Liviana, daca e cantitate mare de lichid trebuie sa mergi rapid la spital. Nastere usoara, nu mai ai mult.
Eu urez insanatosire grabnica mamei tale!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lbelciug spune:
Simona, nu e cantitate mare, cam o lingura la 30 de min. Ma enerveaza insa ca schimb mereu tampoanele si tot uda ma simt...
lbelciug spune:
Fetele, cred ca deja fac un reality show cu nasterea lui Bogdanel. Va tin la curent cu ultimele noutati:
Am vorbit cu o doamna gineco de la CMU si mi-a zis ca daca pierd o lingura de lichid la 30 de min, e posibil sa mi se fisurat membranele si ca in conjunctie cu dopul sa-si schimbe culoarea (v-am zis ca la mine e galben ca lamaia). A ramas sa vad cand vine dr Badiu la cabinet si sa-l rog sa ma vada pe masa diseara.
PS: Simona, n-am apucat sa-ti scriu email, dar vroiam sa-ti spun ca sotul a primit un raspuns negativ.
Megg spune:
buna,
Shobo, gradinita aia o ochisem si eu. Am inscris-o azi dimineata, ziceau ca mai au 3 locuri la grupa mica. Acum am citit raspunsul tau
Am vizitat-o azi pe al 8 si ceva, nu sosisera totii copiii, ziceau ca au 2 gr mici si una mare, nu aveau mijlocie ca asa au fost inscrierile. Cand vorbeam cu una din tipe a trecut un baiat de vreo 5 ani pe langa noi, ne-a salutat "good morning" . Unul mic plangea dupa mami , statuse acsa vreo 2 saptamani si acum vroia iar la mami. Oricum, pt mine e cea mai buna optiune, e la 5 min. pe jos de ap. in care vor veni ai mei.
Liviana, multa bafta!
Fetelor, v-am vazut si eu pozele, aveti niste frumosi. Incredibil cat de repede cresc copilasii, maine -poimainepleaca de-acasa
Kris,deja intru in panica... nu mai las copilul afara cu altii decat noi...
tomasa spune:
Liviana, nastere usoara, scumpo! Te invidiez ca deja ai ajuns la momentul marii intalniri! Bafa, sa mearga repede si cu dureri cat mai suportabile.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
21+
Shobo spune:
Liviana, f frumos ca e reality show! , iti urez sa se termine cu bine si sa iti vezi puiul sanatos acasa langa cel mare!
Megg, ma bucur ca si tie ti-a placut tot acea gradi. de cand o dati? la program lung? poate ii facem colegi
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"