Ai nostri, ca brazii ! - ian-feb 05 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
monalac spune:
bestutza,mi au dat lacrimile cand am citit ce ai scris....e intr adevar,cel mai mare miracol sa ai doi copii...uneori ma gandesc chiar la trei....insa la mine e mai complicat....dar gata,m am hotarat,demarez operatiunea bebe 2!!!deocamdata,am mai facut o refinantare la banca,astept ca saptamana asta sa iau banii si sa merg sa mi fac toate analizele.ce credeti,e potrivit sa l aleg pe dr tutunaru sa mi urmareasca eventuala a doua sarcina>?cris e bine,vb non stop,pampers nu ii mai pun decat noaptea,de 2 sapt,de cand i l am dat jos,doar de 2 ori s a scapat pe el....,dar asta in primele zile.doar cu mancatul stam la fel,adica inca ii mai dau unele alimente pasate.....abia astept vacanta,sa mergem la mare si la munte,ca anul viitor,daca ma ajuta dumnezeu si mai fac un bebe,n o sa mai putem pleca....
adita spune:
fetelor, ne mai tineti minte? noi suntem bine cu totii, cresc astia mici de la zi la zi. mai ales la cel mic de tot e evidenta schimbarea, mi se pare baiat mare, se intoarce de pe spate pe burta, incearca sa se ridice in fundulet, e un zambaret, nu poti sa fii suparat cand il vezi cum rade la tine. si Nectarie e mare cavaler, si el foarte prietenos, il iubeste pe asta mic cum nu ma asteptam. asta e cea mai mare bucurie a mea, sa-i vad cum se joaca impreuna si cum se iubesc, se tin in brate, cat sunt de fericiti cand se intalnesc dimineata, sau dupa ce se intorc cei mari de la gradinita.
uite, avem si niste poze, daca vreti sa ne mai vedeti: poze
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
ana maria spune:
Adita ti-am vazut pozele si chiar cred ca asta e fericirea... sa ai copiii si sa fie langa tine. Il alaptezi pe cel mic?
Bestuta am vazut sipozele tale si tare sunt impresionata... ce-as mai face si eu unul mic.
Am fost la munte unde a fost foarte frumos, am avut o vreme splendida.. desi prognioza indica ploaia si am plecat cu inima indoita a fost soare si tare bine. Didi nu vroia sa ne intoarcem acasa. Poate mai repetam experienta cat de curand.
Livianaceva noutati? Eu tot tin pumniii...
Lavinia multumeim pentru urari. Sa stii ca si la noi suntpereti murdari, pictati colorati.. In vara asta imi propun o zugraveala de improspatare... abia astept vreau sa fac si ceva culori dar mai studiez ca sa nu iasa urat...
lbelciug spune:
Buna fetele!
Lavinia, chiar ca e mare nazdravana Natalia ta. Si M este, dar parca ceva mai potolit in casa (se joaca mult cu masinile). Care mai e situatia sociala acolo? De cand cu razboiul mai aveti curaj sa iesiti afara la plimbare?
Adita, ce bine ca ai mai scris! Ti-am admirat copiii in poze - sunt adevarate comori! Cel mic parca seamana mult cu Nectarie, cel putin la falcute si genele intoarse e leit frate-sau. Am vazut si ce pescari de nadejde are mama! Chiar, unde erau facute pozele de la balta? Imi poti spne te rog de unde ai cumparat wrap-ul si daca iti e util? Hehe, ia te uita, ai si poze de la Braila! Mai da un semn cand mergi acolo, poate cine stie ne nimerim simultan in aceeasi locatie! Ma bucur mult sa aud ca cei mici se iubesc - chiar ca e o mare satisfactie! Sper sa o traiesc si eu in curand.
AnaMaria, multumesc frumos ca te gandesti la mine si ca-mi tii pumnii. Azi merg la control la Badiu. Sunt curioasa ce-o sa-mi spuna mai ales ca de 2 zile mi s-au marit secretiile si nu stiu daca nu cumva e de la dopul gelatinos care se elimina treptat (nici la M nu l-am eliminat pe tot o data). Va anunt ce e nou cand ma intorc! Daca am inteles eu bine, vrei sa-i pictezi cu culori camera lui Didi? Daca ai sti ce mult visez la asemenea camere pt copiii mei! Dar, cum deocamdata nu am acest spatiu ma multumesc sa ma uit la "SOS casa". Ma bucur ca v-ati simtit bine la munte, aerul de acolo intotdeuna revigoreaza fizicul si psihicul. Baietii mei au fost la strand si sambata si duminica. M a fost incantat nevoie mare de apa, chit ca era cam rece.
Fetele, dar ce e cu nebunia asta de trafic in oras? M-a sunat sotul sa-mi spuna ca a ramas blocat prin Drumu Taberii, dupa ce l-a dus pe M la cresa. E vreun eveniment ceva de sunt strazile pline?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2
crinuta spune:
Liviana, iti tinem pumnii.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Multumesc frumos, Crinuta.
L-am sunat pe Badiu si a ramas sa ne vedem mai pe seara la CMU Unirii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2
ixxi spune:
liviana iti tin pumnii. totul va fi bine, vei vedea....
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
lavinia345 spune:
Adita si eu am vazut pozele cu copiii tai frumosi.Si mie mi se pare ca cel mic seamana mult cu Nectarie.
Liviana,tin si eu pumnii!Situatia e nasoala,nu iesim din casa,decat la supermaketul local sau in jur pe la rude.De maine incolo sa vedem ce se mai intampla,s-au anuntat probleme mari,armata libaneza a dat un ragaz de 72 de ore gruparii islamice sa predea armele.Maine expira aceste 72 de ore.Gruparea terorista a promis ca daca armata ii ataca din nou in orice oras unde sunt crestini va fi cate un antentat.
Ana-Maria,eu nu ma apuc de nici un varuit ca apartamentul in care stam acum e inchiriat.As vrea tare mult sa-l varuiesc dar nu se merita.Iarna ne cam ploua in casa si peretii sunt patati,trebuie sa vb cu proprietarul(care e in Venezuela) sa rezolve problema.
sirimie spune:
Liviana, nastere usoara si bb sanatos! Si refacere rapida!
Irina felicitari pentru fetita! Sarcina usoara in continuare!
bestutza, lavinia, adita v-am admirat in poze, si pe copilasi. Ce repede trece timpul! Sint asa frumosi cum cresc ei mari!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei