Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

meg stiam reclama dar de fiecare data ma sparg de ras

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

meg,si la inceput tot medic te numesti
unii prea se batcu pumnu-n piept,si tu esti prea modesta.
kateryna,haha,pai asa e,el e om de stat la 45 de grade cand are si dintisori!!
marinar,hai,ma,ca nu e grasa.tie iti spune ca e gras,a mea avea 5800(la vaccinul de 4 luni; acum are 6500) si normal a zis tot cu juam de gura ca a luat cam putin in greutate hihi cum o dai tot nu e bine
oricum daca nue nevoie,f bine ca nu ii dai biscuti sau cereale.eu oricum nuintleg treaba cu biscuitii astia,mai ales ca nu sunt peste tot fara gluten,banuiesc ca in romania se folosesc biscuiti normali .
o sa dau biscuiti cand o fi in stare s aroada singura.
sraluca,pai iti gasisi si tu unde sa te uiti la tine: in oglinda liftului! te minte !!!

quote:
la noi nu sunt decat : morcovi, morcovi cu mere si alte fructe. La legume stam prost pt 4 luni. A, au ceva cu mazare dar la noi la Constanta Mazare ne sta in gat (referire la primarul Mazare). Acum serios mazarea cica totusi nu se da la o varsta asa mica.

nu stiam de Mazare al vostru,haha cica va sta in gat!
adela siin spitale,ca in tribunale.doctorii batrani nu ii lasa pe cei tineri sa se afirme.si e normal,cum sa inrazneasca unul tanar sa dea alt fel de sfaturi,si eventual cand e luat la intrebari sa spuna" asa scrie in cartile mele".ca ii rupe pe cap cartile,al batran.ca ii stiu ca sunt tupeisiti,multi dintre ei,datorita faimei pe care au acumulat-o.
asa si avocatii batrani,ii tin pe cei tineri,de pe bancile facultatii pe post de secretari si de "tine servieta" .si e musai sa invete de la el,sa lase tot ce a invata de-o parte.bnun rau,ala e mentorul lui.
si la noi in spitale mai e o chestie,ca te plimbi de la medic la medic si spui ce ti-a zis ala,al doilea isi da cu parerea si de obicei il face incompetent pe primul..si tot asa.NU AR TREBUI SA EXISTE ASA CEVA! SUNT CHESTII CARE NU SE DISCUTA CU PACIENTII.NU SE VORBESTE DE RAU UN COLEG.
si pt ca se practica chestia asta,se iau si ei unul dupa altul,cum sa dau eu reteta " nu mancare pana la 6 luni" cand seful spitalului zice " pai moare copilu,doamna,doar din lapte,baga morcovu" si apoi cine e privit ca incompetent? taanarul!
daca unul zice " nu e caz de antibiotic" ,iar celalat spune" doamnaaaa,maore copilul ,baga zinatu ",pe cine tinzi sa crezi?? pe al de zice ca moare cupilu.pt ca TE SPERIE.
alt defect al unora: sperie pacientii.
domle,trebuie sa faca nitica pedagogie cineva cu ei ,cursuri speciale,sa vorbeasca ceva mai putin fatza de pacienti.mai bine mai mutalai si fara prea multe excplicatii,decat sa te bage in sperieti.

feteloooooooooor,dati si voi gura sa scoata reclama aia ,s-o puna in alt fel,cu un buton pt cine vrea sa intre,nu sa ne sara in ochi VOTATI VOTATI VOTATI.ca pe mine ,una,m-a innebunit!!!
am votat fetele de la noi,care au dat link,atunci cand se putea vota,ca acum nu se mai poate.

dar sa lase sa intram noi daca vrem si cand vrem!!!
ca pe mine m-a disperat!

domnilor modeLATOOOOOOOORI!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aelita asa e, cum o dai nu e bine. tu macar esti slaba, nu-ti faci probleme, dar eu sunt durdulie de fel, cu tendinte de ingrasare, si nu vreau sa fie si fata mea asa, pt ca societatea e tare dura si te judeca mai ales dupa cum arati, asa ca nu vreau sa i se inchida usi pt ca are 2 kile in plus.

bai modelatoriloooooor, faceti ceva cu reclama aia!!! o costa ea destul dar chiar ca e plictisitoare si enervanta!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Feteloooooor, am venit de la dr cu masuratorile de trei luni. Piciul meu are 65cm si 7200g.

Messa exact asa am de gand sa le fac la alea cand o sa-l duc la gradi, si inca sa vezi ce scandal daca zice vreuna ceva de copchilu meu. Multumim pt ideea de a congela, asa o sa fac si eu negresit, dar mai am putin pana acolo.Dari mananca NAN de la nastere aproape si cand mi-a facut, in vreo zi, mofturi la mancare, l-am lasat o jum de ora in plus fara sa manance si sa te tii dupa aia, nu se mai oprea de mancat, dar el e si mancacios rau de fel, altfel kg astea cum sa le fi facut.
adela2006 ce fetita frumoasa cu sepcuta care sta in fundulet frumos. Abia astept sa stea si al meu asa, dar el e puturos rau si mai e si curul greu...
Daconst ai vazut cat are piciul meu??? Deci, ca orice porcusor se pregateste de Craciun, nu?
Al tau cat avea la 3 luni? Ca sa nu ma complexez cu kg lu' fi-miu.
marinar mmultumesc ca mi-ai zis cum a fost la vaccin, chiar daca eu ii fac infarnix, sper sa nu aiba reactii naspa. Un ca sa nu aiba nimic decat moleseala asta, dar sa nu o mai doara. Facea abdomene si la dr, e clar ca vrea sa se mentina in forma. Marina, si eu sunt la fel, mai grasuta, si nici eu nu vreau sa fie judecat prin prisma asta. Asa este lumea, te judeca si te respinge doar din cauza de 2 kg in plus...
anis cum mai e Ingrid cu intepatura? Ce ai facut pana la urma?
Si la mine apare reclama de la pampers si ii dau refresh la pagina si isi revine la marimea normala ca si pe mine ma enerveaza.
Liuda si eu sper la fel ca tine, sa nu il invat cu narav pe pici, sa imi urle prin magazine, eu am facut asa o singura data la 2 ani si jum si am papat o bataieeee, mama mama.
megbeng stiam reclama dar nu o mai vazusem de ceva timp si apoi oricand e bine sa mai razi sa te relaxezi.
Catalina ce mai face Mateiutz? Cum mai e?
kateryna si al tau se ridica in fundulet deja?
Bravoooo. Astept si eu asta dar mai avem de mancat pana atunci.
aelita cata dreptate ai...cate sperieturi, si ce sperieturi, am tras si eu de la dr d'astia asa...of doamne. Ce or avea domnule de vor sa te sperie si sa iti puna psihicul la pamant? Nu e de ajuns ca esti bolnav sau te simti rau? Nu stiu cand s-or schimba toate astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eu nu mai am de mult reclama aia de la pampers
Daar..for the record..e un subiect pe forum unde la fel cineva se plangea de el si adminul site-ului i-a raspuns ca atat timp cat nu ne cer nici un ban pt intretinerea site-ului n-avem dreptul sa obiectam.Ca banii respectivi vin din reclame si cum nici la televizor nu poti sa le zici sa scoate reclamele desi enerveaza pe toata luma asa si aici.
Cu riscul de a-mi lua rosii..ii dau dreptate,in vest in general(si in Olanda in particular ca cei care au facut site-ul asta sunt stabiliti in Olanda) preturile sunt foarte mari si la un site de marimea acestuia e nevoie de munca.Ori nimeni nu munceste ore,zile,ani deja pe gratis

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Magda a fost cam maraita toata ziua si eu sunt iar racita cu rosu in gat,mi-au facut analizele rapide si nu a iesit infectie cu streptococ A.Exudat nu au binevoit sa-mi recomande pina saptamina viitoare in speranta ca poate m-oi vindeca si scapa asigurarile mai ieftin...

Meg cu intirziere dar din inima- bine ai revenit in forta!

Lore la odiseea de anul trecut am avut 2 colege (una in tara si cealalta in USA) al caror bebelusi au intrat in nefiinta din cauza circularei de cordon...Dupa aceste intimplari tragice eu mereu intrebam la eco in ultimele luni de cordon...
Cu o zi inainte sa-l nasc pe Markus anul trecut, o mamica de la ian-feb a decedat la nastere din cauza emboliei amniotice...(asa s-o fi chemind in romana?)Iti dai seama in ce stare de spirit eram toate la odisee pe atunci...

Aelita imi amintesc ca ti-am ramas datoare cu linkul asta si astalalt.Cit despre medici,total de acord cu tine.

Liuda sotul meu ar fi 100% de acord cu ce scrii despre crizele copiilor de..."personalitate".Eu uneori am si plins cind se purta cu ei mai dur si incerca sa ii dezvete de asemenea manifestari.(nu faceau chiar ca baiatul ala din reclama dar...pe aproape).

Gata ma duc la datorie...pentru moment

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Cristiana...si bubuta mea inca are reflexul acela de a scoate solidele cu limbuta si daca o fortez plange...ma tot gandeam ca numai noi suntem cu problema asta pe aici.
Tu inca alaptezi?
Eu alaptez exclusiv si ma gandeam ca poate din cauza asta e mai puternic reflexul asta de a scoate mancarea cu limba. Precizez ca am incercat sa-i dau cereale, pt ca am crezut ca nu se satura cu lapticul meu. Biberonul nu-l acceptam sub nici o forma. Asa ca singura speranta este sa treaca reflexul asta de la sine, cand e ea pregatita de mancare.
Sau stiti voi alta metoda?
Lili, tu cum ai procedat? Te intreb pt. ca si tu alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

iza, cat de mare e pciul tau la 3 luni!!! sa-ti traiasca! da cu cate kile s-a nascut? papa si formula sau a crescut doar cu lapticul tau asa mare?

aelita, gandesti f frumos si corect vizavi de cum ar trebui sa fie medicina romaneasca..in teorie pare simplu, si in alte tari chiar functioneaza...exista protocoale terapeutice, majoritatea dr aplica un anume algoritm, o schema de tratament agreeata, asa ca in cazul in care ceva nu merge bine cu pacientul se urmareste daca s-a respectat protocolul respectiv..daca da, medicul e absolvit de o posibla vina..la noi, intr-adevar, fiecare face de capul lui...de exemplu o opinie au pediatrii de la grigore alexandrescu, alta parere cei de la budimex in prvinta aceluiasi lucru..sau al alimentatiei sugarului...si in general intr-o clinica se merge dupa "capul" sefului, chiar daca parerea lui nu e cea mai corecta/actuala.

mariana, bine te-am regasit si pe tine!

reclama aia la concursul pampers e enervanta, intr-adevar..da nu o sa tina o vesnicie, nu? ..o sa urmeze alta..

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Lili, te rog ma poti ajuta cu ceva mai off topic?
Noi suntem indragostiti de 2 Mai si anual mergeam cu cortul acolo. Anul asta nu am curajul sa merg cu cortul cu un bebelus de 6 luni (cat va avea atunci) si ne-am gandit sa inchiriam un apartament in Mangalia sau 2 Mai, dar nu stim pe nimeni. Poate ai tu vreo cunostinta care are asa ceva de inchiriat pt aprox 7-10 zile la sfarsitul lui Iulie, inceputul lui August.
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Ofofofo Mariana am citit si eu linkurile catre Aelita.....dureros dar adevarat , se poate intampla oricui....am citit si am plans...nu te poti pune cu soarta

poze

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput