Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Mna seara fetele

Is obosita, am iesit iar pe la terase la aer. Ii place in circiuma piciutaniei Seamana cu ma-sa

In alta ordine de idei, Meg, eu nu spal gupila in fiecare seara. O spal cu sampon cam de doua ori pe saptamina. Asta conform pediatrilor nemti, citati aici pe forum, intre fete. Daconst stie sigur despre ce vorbesc.

Mi-e somn de pic si inca mai avem de facut baitza, ca tot vorbeam despre asta.

Ne-am saturat de refluuuuuux

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Si apropo de fetitze www.youtube.com/watch?v=CNPxpF52G3k" target="_blank">balerine
Aaa..si vadra inseamna 10 litri si nu galeata Intamplator galeata are tot 10l si de aia..ca daca ai o galetusa din aia mica de 5l aia nu mai e vadra.
Nu stiu daca e ardeleneasca sau nu expresia dar se foloseste pe scara larga in Muntenia

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

adinush ce tareeee e printesa cu ochi mari, cum isi ia ea piciorusele in guritza. Sa-ti traiasca.
megbeng piciul,din pacate, a baut aproape numai formula pt ca eu nu am avut lapte din cauza anemiei f mari. Si daca s-a facut asa mare, e din cauza ca e fff mancacios, e de belea cu el cand vine foamea la el in vizita, daca nu e bibe gata...urla de scoala tot cartierul nu numai blocul. Dar a zis dr ca nu e o problema, ca o sa se mai opreasca si atunci sa nu ma sperii ca nu mai ia asa in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaa, megbeng s-a nascut cu 3300g, doar atat, restul a luat dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna!

Acum am apucat si eu sa citesc tot ca tot pe drumuri am fost:doctor,sala,cumparaturi.Acum doarme gupilu si am liber.

La controlul de 4 luni a fost ok:8kg si 67cm.Cu diversificarea cica nu trebuie sa incep neaparat ca merge sa-i dau formula 2 fara mancare solida.Cred ca o mai las asa,fara sa-i mai dau nimic in afara de lapte pina la 5 luni,cum mi-am propus de fapt.Sper sa se si sature fi-miu.Mai vedem.
La vaccin a urlat o tura,ca au fost 2 intepaturi,dar a uitat repede de ce urla cind l-am luat in brate.Am vrut sa va intreb,parca si Tzuchi a mai intrebat:se face si la voi vaccinul pentru pneumococ?
Vad ca n-a avut nicio recatie,a mancat si a fost vioi ca de obicei.Peste 6 saptamani mergem la urmatorul.

Liudo,eu nu le scot fata ca vreau eu,dar nu pot sa-i dau inca combinatii cu mere si fructe,pentru ca n-am ajuns asa departe.De asta spuneam ca-l las acum,dar cum am mai scris incerc sa-l mai tin pe lapte daca vrea si el.

Deci Cristiana,n-ai de ce sa-ti fie jena,ca nu e nicio graba.Are vreme sa se sature de mancare.

Sraluca,va inteleg la faza cu borcanele.Pastarnac este la noi in combinatie cu cartofi,dar telina nu este deloc aici.Deci nu se mananca nici de catre cei mari.In schimb astia baga porumbul,conopida,brocoli la legume pentru bb,iar in Ro n-am auzit.
Placerea de a gati,chiar nu o am si nu-s curioasa.Abia-i gatesc la barbatu-meu in we si-mi ajunge.Iar daca gatesc,fac mancaruri care se fac repede si fara migaleala ca n-am rabdare de cratita.

Meg,ti-am spus eu ca abia asteptam sfaturle tale,dar iar ai facut tu pe modesta.

Iza,si noi am fost la 3 luni de 7kg si 63cm.Deci nu va lasam singuri la categoria grea.

Marina,pina la urma ce-a zis dr voastra,diversificati sau ba?

Adinush,dragalasa balerina cu piciorul in gurita...e mai de graba gimnasta,decit balerina.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara! Am vazut si citit di urma tot, insa mie- super somn si am sa fiu scurta:

dana - ma bucur ca sunteti mai bine!
cora hope - am dat-o in bara cu remedierea refluxului, introdusesem Biotics 2/zi in lapte praf si era cat pe ce sa se intarce singur nu mai voia san, dar la bibe sugea super calm si cu pofta...Am renuntat si dupa un razboi de 3 zile am introdus piureul de legume + san. Chiar daca nu mananca suficient piure, nu sunt dezamagita, caci oricum papa de la mine min 8 min, si atunci se aude din camera alaturata cum trage si uita sa respire...foame, deh!
Am notat off-topicul si te anunt daca gasesc ceva...
marina - ca sa vezi, am fost si noi azi la vaccin, si bb e considerat "bine", nici gras nici slab...6,500 kg. I-am pus o compresa pe intepatura, si la culcare 2,5 nurofen, caci avea mom cand se trezea plangand (de durere am presupus) si pana dim chiar as vrea sa dorm...
eu nu am pb cu pagina, caci folosesc mozilla, se lateste pagina doar cand puneti voi un link buclucas...
marybell - mi-e rusinica! Matusa nu raspundea la tel azi si pe seara am uitat - maine! mi-am scris pe frigider!

pt voi: www.desprecopii.com/info.asp?id=59" target="_blank">masajul bb
www.desprecopii.com/info.asp?id=196" target="_blank">retete pt diversificare
www.desprecopii.com/info.asp?id=256" target="_blank">despre somn bb
www.desprecopii.com/info.asp?id=165" target="_blank">cu bb in concediu ca tot vine vara...
mariana - sanatate! chiar azi ma gandeam la tine pt ca azi-noapte te-am visat...asta inseamna ca era ceva cu tine, s-a dovedit ca "feelingul" meu nu a dat gres.

hai pa, ca nu mai vad patul de somn...

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragelor iubitelor,

Sunt fericita ca am reusit sa va citesc, sa ajung "la zi" fie si acum in ceas tarziu din noapte...

e tarziu si nu mai am resurse...vad ca sunteti bine (mai putin prietena lui lore...pt care sincer imi pare extrem de rau... tb sa doara teribil intamplarea..ufffffffff)

BB doarme, tatik la fel. Suntem linstiti si asteptam cu drag ziua de maine. Suntem in trei pt ca are si tati cateva zile libere de la munca si le petrecem impreuna.

Oare e posibil ca la varsta asta sa inceapa sa gangureasca ceva de genul..."meameaaaaa" iar io rpd am interpretat desigur ca a zis "mama" Azi chiar de vreo doo ori a vb asa... Ca ce sa va zic e un super vorbaretz si zambaretz..

o sa-l provoc la o partida de hohoteala si o sa-l pun (am o leneeeeee sa incarc.. unde se incarca mai usor?? kate tu le stii pe astea..)

tanti pletenele lul maaamiiii .....mami ale lochitza nooooo

ce va uitati in decolteul... meu?

mi'ela o fomicaaaa...si am papat in olas

de'a joaca

pup fete cucuiete

PS si eu fol Mozilla si e oki

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Cind sa ma bag si eu in dush, m-a bagat fie-mea in sedintza. De colici I-au trecut doar cu concert de robinete

Poate mai gasesc totusi un strop de apa calda...

Sunt cam suparata... sper sa reusesc sa adorm in noaptea asta Nimic special, doar ca... azi nu ma simt deloc speciala. O fi PMS de vina? Ca n-au mai venit rushii, cubanezii, nici macar un venezuelean mic de mult, poate cam prea de mult? Nu-mi aduc aminte cind am avut ultimul ciclu

Am calculat, am avut 3, la distanta de 13 zile, iar acum au trecut 3 saptamini. Sper ca nu ma mut chiar asa repede inapoi in odisee

Tot trista ma simt...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marinar,tu esti o femeie frumoasa,nu conteaza 2 kile in plus !
iza brava pt masuratori!f bine sunteti!

CU RECLAMA AIA ENERVANTA DE LA VOTARI :daca asa sta treaba,nu mai tipam dupa modelatori.au dreptate sa le puna,daca e vorba de sustinerea siteului.
dar cred ca persoanei care a cerut scoaterea reclamei,trebuia sa ii spuna simplu cum stau lucrurile ,nu de genul " atat timp cat nu dati nici un ban NU AVEti DREPTUL sa obiectati".
cred eu ca se putea spune altfel..daca asa au fost lucrurile.
si pana la urma sa nu mai cerem nimic,ca oricum nu avem dreptul la acest site.

adinush
,dar tu de ce nu mai ai reclama?

mariana
,multumesc pt linkuri..
de o ora tot citesc...
of ,doamne!!!!!!!!
daconst
stati foarte bine la kilograme ,si eu zic ca nu e nevoie de diversificare.
se mai incepe ceva mai devreme,cand nu merge bine cu laptele.dar la tine nu e cazul,e pacat la cat de bine ii merge cu lapticul!
eu stiu ca aici nu se dau cereale la cei care au bine sau foarte bine sauprea mult in greutate.
pt ca pana la 6 luni oricum nu se pune problema de alta diversificare.
alinuko
vii cam rar pe la noi.
mirandolina de ce nu te simti in apele tale???
pup sa iti revii !
bine ca zici,eu nu m-am gandit sa imi notez si eu data cu ..rusii,cubanezii,cum ziceti voi..si deja am uitat..v-am scris eu ceva vreme despre ei dar nu mai stiu cand.
cred ca era cazul sa fi tnut si eu minte,nu??
la votare erau pe duca Ce asociatii fac!!!!te doare mintea!
DE CE ESTI TRISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????????????

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Dana, sa stii ca Lucas e inteligent! Nu doar ca ride, dar si dupa felul in care se uita! O sa va joace pe degete

Cristiana70,

quote:
N-am stiut ca Aradul a fost fruntas la votul anti-Basescu, dar tine con ca aici e plin de baptisti care merg la vot si carora li se spune la biserica ce sa voteze!

Si eu sunt baptista, insa am votat proBase! O fi din cauza ca nu am mai fost pe la biserisca din ianuarie si nu am auzit predicile anti?
Mi-e cam rusine sa spun pt ca in proverbul "paduri fara uscaturi" tind a fi uscatura la cat am capul impuiat de superstitii.

In sfarsit, am ajuns la zi (sau noapte?) cu cititul. Ramasei in urma pt ca 2 zile am tot mutat mobila prin casa si mi-a venit o pofta sa vad filme.
liliana, ca remarcash lipsa mea. Conform teoriei tale, Eva are scaun o zi cu supozitor, 2 singura si apoi constipata 3 zile cand ii administrez un nou supozitor.

Am vazut toate pozele: mamaaa dar ce au mai crescut bebelusii nostri! Parca ieri aveau cap'shorul cat pumnul si acum de-abia ii mai tinem in brate!

Eu de ce imi era frica nu am scapat! Eva nu prea mai sta singura in camera fara mine! Nu va mai spun ca sambata, cand mutam mobila prin casa, dupa ce a chiuit in legea ei vreo ora si a vazut ca nu prea e bagata in seama, a vrut numai in brate. Cum o puneam in patut punea botic si plangea. Asa ca o treaba ce am fi terminat-o in 2 h, ne-a luat 6 h (ca ne-a intrerupt si baita ei).

Legat de greutatea bebelusilor: nu va mai ingrijorati pt ca atunci cand vor trece la mancare solida nu vor mai lua asa mult in greutate si vor fi in grafic. Adica, unii sunt acum mai grasuti pt ca le prieshte laptele. Insa daca dupa un an, cand vor bea mai putin laptik, daca nu ii vom indopa cu tot felul de chestii ce ingrasa (gen dulciuri, prajeli) nu vor deveni obezi.
Spun asta pt ca aveam o colega a carei fetita avea 2 ani+ si era cam obeza. Mama+ tata erau si ei cam grasuti. Intr-o zi, ne-am intalnit pe la pranz cand amandoua ne intorsesem de la scoala si mama isi invatase elevii la ed. tehnologica sa faca clatite. Asa ca mi-a povestit ca fetita aceea mancase vreo 7-8 clatite!!!, bause nu stiu ce cantitate de suc si plangea acum dupa iaurt de fructe. + ca mancase si dimineata inainte de a pleca la scoala (la serviciul mamei).

Cam atat ca pic de somn!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput