Nou stil de viata (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Dordia, imi pare foarte rau pentru dezamagirea pe care ai suportat-o.
Din aceasta experienta eu as trage urmatoarele invataminte:
1. Tu iti doresti foarte mult urmatorul copil dar dupa cum vezi el vine atunci cand vrea si Dumnezeu. Cred ca ar trebui sa nu te mai protejezi de acum incolo.
2. Trebuie sa scapi de obsesia asta cu greutatea. Sunt foarte multe femei plinute care fac copii si sunt foarte sanatoase si ele si copii.
Depinde foarte mult ce greutate ai avut cand erai adolescenta. Daca atunci erai plinuta iti va fi foarte greu sa slabesti.
3. Mananca sanatos si ia si acid folic inainte sa ramai.Acum stii mai mult ca oricand ce iti doresti.

Mamica dulce, felicitari pentru schimbarea categoriei. Poti chiar mai mult si in timp scurt. Hai , ajunge-ma din urma ca am aceeasi inaltime ca tine si copii nostri au aceeasi varsta.
Baiatul tau a facut varicela ca al meu are acum si e plin tot de bube?

Diana Mirela, mi-ai ramas datoare cu un raspuns.Vrei sa facem impreuna o echipa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Doroty ms mult

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata si haideti la o cafea fara zahar. Eu sunt in bucatarie demult pentru ca baietii mei cel tarziu la 7 sunt in picioare. Azi am program de gatit, spalat, calcat, curatenie.
doroty, sanatate multa puiutului tau, sa-i traca repede si fara semne!

Fetelor, pana la urma votati sau nu: echipe de 2 sau de 3 ???? Ca azi deja e sambata...haideti va rog!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza!

Fetelor...concursul incepe marti pe 29.05.07 da??? Sau in alta zi??? Si cand facem echipele???

Astept raspunsurile voastre si mai intru diseara...ca azi plec toata ziulica!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Se pare ca fetele nu mai vor concurs...

Bun a ramas sa inteleg ca in fiecare marti sa ne dam raporul kg iar cu echipele chiar haideti sa votam cu 2 sau 3 pesoane intr o echipa.Eu as prefera sa fim cate 2 in echipa.

Sunt convinsa ca paa marti dimi imi schimb si eu categoria din grea in medie acum oscilez f mult din cauza rusilor

Haideti fetele votati nr. persoanelor din echipa si slabiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

fetelor, imi pare rau, dar nu am avut timp sa citesc pe indelete ce ati scris.

dordia, imi pare rau pentru tine, dar exista luna viitoare,nu?

scuze pentru tacere, dar am avut niste zile foarte palpitante, iar acum am musafiri pina marti.Asa ca va rog sa faceti echipa si cu mine, cine doreste, daca nu cu cine mai ramine.

Astept vesti si marti sper sa nu va speriati cind imi declar kilogramele!

pupici si numai bine,inaC

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Doroty, vreau sa fiu cu tine in echipa , cum sa nu.

Eu nu am tinut o dieta anume. Am exclus dulciurile (doar o lingurita de zahar in prima cafea, restul cu fructoza), fainoase, prajeli oricum nu mancam.

Am mancat f.multe legume, crude (salata cu ulei de masline) sau facute la cuptor/fierte (garnitura), carne de pui, vita, peste, chiar si purcel f. slab, doar gratar sau la cuptor.
Dintre lactate am renuntat la cascaval si unt, am pastrat laptele semidegresat, iaurtul integral, kefir, sana, branza dietetica si telemea nesarata (un fel de cas).

Dintre fructe am renuntat la banane si fructe uscate (se mai gasesc in cerealele pe care le cumpar, dar nu multe). Cam de 3 ori pe saptamana mancam niste cereale integrale la micul dejun (1-2 linguri).

Apa f. multa (eu sunt tare insetata , suc natural de fructe (acum nu mai sunt bune citricele de stors ), ceai la discretie (Teekane Irish Cofee si Lipton Body and Mind ).

Cam asta a fost meniul meu, impartit in 3 mese, iar fructele ca gustare intre mese. La micul dejun prefer doar cafeaua, rar cereale...incerc sa ma obisnuiesc.

De ziua mea am papat niste inghetata, dar nu s-a vazut.
Am mai ciugulit uneori un pumn de floricele. Pt. cand ma apuca dorul de rontaiala mi-am facut stoc de masline verzi, imi plac f. mult si au mai putine calorii decat cele negre. Acum au aparut in piata morcovi mici si proaspeti, sunt f. buni.

Meniurile pot fi f. variate, eu gatesc f. mult la cuptor, plus garnituri sau salate.

Dupa cum vezi, nu cred ca ti-am spus noutati . E un regim sanatos, echilibrat daca imbini cate ceva din toate grupele alimentare.

Miscare...mai greu. Merg pe jos mult, urc scari , alerg dupa copil si mi-am reluat bunul obicei cu Pilates (programul de 20 de min, dar e timpul sa trec la cel de 50 min).

Daca ai intrebari, iti raspund cu placere .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

As vrea sa ma alatur si eu voua ..fetelor .

Nu stiu daca e momentul cel mai potrivit ..
mai ales ca sunt intr-o perioada cind am de invatat ..
dar as vrea sa particip la concursul vostru.

MA PRIMITI ???????????

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele! Imi cer scuze,aseara nu am avut cand sa modific,am vorbit 3 ore la telefon cu prietena mea din Anglia pe care n-am vazut-o de 4 ani...apoi era deja trecut de 1 si m-am culcat.

Mercedes,de unde ai scos-o ca nu vrem concurs? eu sigur vreau si fetele de pe lista sigur vor si ele.
Eu propun sa incepem de marti,ma gandesc ca in weekend nu poate intra toata lumea ca sa mai stabilim una-alta.

Pana la urma ati stabilit macar o echipa?Sau macar cate membre are o echipa? Hai va rog,exprimati cateva preferinte macar...

Doroty,Marc al meu a avut deja varsat de vant,la 3 ani jumate,am scapat tare usor atunci.Multa sanatate si voua.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mamica dulce, eu mi-am exprimat parerea: echipe de 2 fete. Si parca si dordia si violeta au facut-o. Eu am un fix, sa nu incepi nimic martea ca iti merge prost dar daca asa vreti ma supun. Avand in vedere ca azi a fost cam pustiu pe aici(si probabil si maine va fi la fel) e mai bine sa incepem marti.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

MAI 2007

Mergi la inceput