Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 14
cornelia_laura spune:
mamidestefan, bine ai venit
si spor la invatat!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
violeta70 spune:
Buna seara!
Eu votez pentru echipe formate din doua fete. Iar eu vreau sa fac echipa cu sor-mea (daca nu va suparati). Ce ziceti?
Dordia te las pe tine sa alegi culoarea si sloganul echipei. Am vazut ca te pricepi.
Azi am sarit un pic calul, ca sa zic asa. A trebuit sa mergem la un parastas (de altfel azi au fost mosii de vara), asa ca am mancat din toate, fara paine. Maine am sa mananc mai moderat si luni la fel. Sper ca marti, la raport, sa am aceeasi greutate, adica 71 kg. Vom vedea, mai ales ca imi trec si rusii.
Azi la Bucuresti a fost extraordinar de cald. Si asta este doar inceputul....
Va las acum ca mai am putina treaba.
pup toate fetele 
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
dordia2000 spune:
Sor'meo si eu vreu echipa cu tine. Daca are cineva ceva de obiectat...sa spuna acum sau...."pe veci sa taca" ![]()
Eu...sunt cu multii rusi pe cap...asa ca atarn mai greu la cantar...dar...ieri si azi m-am porcit rau.
Votez pt echipe de cate 2 fete si...putem incepe chiar de miercuri...ca sa fie toatalumea multumita!....Ce ziceti?
Culoarea echipei noastre as dori tot albastra sa fie@!@
Deci...daca nu aveti nik impotriva prima echipa formata : Dordia-Violeta cu target total de 6 kg
Va poop si va doresc o noapte buna!!!
Mamica Dulce plssssssss modifica si la mine cum te-am rugat in mai bine de 3 mesaje anterioare
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mamica dulce spune:
quote:
Eu am un fix, sa nu incepi nimic martea ca iti merge prost dar daca asa vreti ma supun.
Exact fixul asta il am si eu,dar am zis ca maine sunt slabe sanse sa se hotarasca toate echipele si culorile si ce mai trebuie,de asta am zis ca ii dam startul oficial de marti. Eu oricum incep de luni
Cat priveste numarul de fete in echipe,eu as merge si pe 3 ,ar fi numai 4 echipe,mai usor de retinut care cu care si pentru mine si serifele viitoare mai simplu de actualizat.Dar-cum vreti,desigur!
Daca sunt de cate 2 eu sunt cu zuzilici, daca sunt de 3 vine s-a oferit cornelia laura,deci suntem stabilite pe oricare varianta s-ar merge.
Sper sa stabilim pana maine seara cel tarziu cum facem.
Mamidestefan-bine ai venit la noi,sigur ca poti participa la concurs.Pana acum sunt 12 concurente si se pare ca se fac echipe de cate 2 fete.In cazul asta poate se mai gandeste cineva sa participe,daca nu te lipim la o echipa de 2 fete,cu target mic,daca sunt de acord,daca nu la mine ca zuzica sigur n-are nik impotriva.Intra musai pana luni si scrie-ne ceva despre tine,cate kg ai,ce inaltime,cat vrei sa dai jos..
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
dordia2000 spune:
MamicaDulce nu te supara, te rog...dar daca nu ai spus nik...am crezut ca nu mi-ai citit rugamintile. Oricum am vazut ca ai facut modificarile si iti multumesc mult de tot.
si ia o
sa nu mai fii suparata pe mine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mamica dulce spune:
ok,no problem!
am scris in acelasi timp si ti-am mai zis fo doo vorbe,ca am avut timp sa ma gandesc cat am adormit copilul..![]()
Hai ca sterg.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Delidana spune:
Mamidestefan, bine ai venit la noi! Tu ai tinut superdieta din cite am citit, te felicit pentru vointa, eu n-as fi rezistat la restrictiile descrise acolo, chiar daca sint doar pentru o saptamina sau doua. 
Carmen, unde esti? Imi lipsesc postarile tale. 
Diana Mirela, suna bine "regimul" tau, tine-o tot asa! 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
Buna dragelor!
Va scriu cat pot de repede pana nu incepe Doruletz sa planga.
TZUNI LA MULTI ANI,multa sanatate si fericire .Iti trimitem un
dulce.
DORDIA, capul sus si nu dispera ca sigur o sa fie bine!
Dragelor am cearcane pana la gat, nu stiu cand o sa-mi revin.
Am inceput un regim foarte drastic pe care ar trebui sa il tin toata viata ( din cauza unei boli de piele cu care ma lupt de 22 de ani )
Pentru raport : stagnare.
Nu mai dau nume (PRUNTZU` DA SEMNE DE PLICTISEALA) VA
pe toate si succes in tot ce va propunetzi.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
ina C spune:
cornelia laura, vrei sa fii cu mine in echipa?
Vad ca nu m-a vrut nimeni, iar tu esti o persoana activa pe forum, deci pe gustul meu.Am nevoie de cineva care sa ma mobilizeze permanent, asta sigur.
Trgetul meu este de 3 kg, iar intre 14 si 25 iunie sunt plecata in concediu, deci pot minca numai ce comand...nu ma mai tenteaza frigiderul.
Sunt de acord cu 2 persoane in echipa si sunt de acord sa incepem de miercuri pentru ca oricum nu reusim sa ne mobilizam miine.
dordia , inca o data 

!
astept vesti, ina C
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
dordia2000 spune:
Deci....supunem la vot: Cine este pt inceperea de Miercuri??? Si cine pt inceperea concursului de Marti?
Daca facem echipe de cate 3...o luam noi pe InaC in echipa albastrelelor...! Daca vrea...bineinteles...deci...cum ramane? Echipe de cate 2 sau de cate 3?
Diana mamica de