Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 12
cornelia_laura spune:
mamica dulce, FELICITARI pentru schimbarea categoriei
!!!Daca totusi fetele voteaza echipe de 3, vreau eu cu tine si Zuzilici, asta daca ma vreti si voi!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
Delidana spune:
Mamicadulce, felicitari pentru depasirea pragului.
Stiu ca de mult astepti momentul. ![]()
Referitor la lista, poate ca ai uitat sa modifici asa ca mai zic o data: in fata titlului "Zile de nastere" apare [/size=2]. Ar trebui scos.
Dordia, probabil ca n-a fost sa fie o sarcina acuma; priveste intimplarea ca pe o sansa de a mai scapa de niste kg pina se produce cu adevarat marea bucurie. 
Eu am fost la sala azi si la intoarcere am ciugulit putina halva, dupa masa de seara. Sper ca asta sa fie singura abatere pe cel putin o saptamina de acum incolo. Ma pregatesc sufleteste pentru tentatiile din weekend.
Trebuie sa rezist! 
Meniul de azi:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: 1 piept de pui taiat bucatele prajit in putin ulei cu fasole verde, patrunjel si 1 ardei portocaliu.
C: 1 cartof fiert+sos de rosii, 1 copan de pui prajit, salata si putina halva.
Inca ma simt umflata, beau multa apa deoarece imi este foarte cald si mi se usuca gura, dar ma duc de putine ori la toaleta s-o elimin. Incerc sa ma feresc de saraturi si sper sa scap de balonarea asta....sportul ma ajuta...
Anky, suna interesanta reteta aceea de pui cu salsa.
Poate o voi incerca si eu cindva...la cealalta nu ma bag pentru ca necesita cam prea mult timp... Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa le postezi
, asa ma mai inspir si eu sa incerc diferite combinatii.
Cornelia, multa sanatate baietelului....am inteles bine, si tu esti racita?
Va pup si va doresc un weekend placut!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Dar....tristetea...si dezamagirea....cu ce se vindeca?
Diana6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cu multe pupicuri din partea mea si-a Isabellei si cu foarte multr timp petrecut alaturi de Stefanutz. Bucura-te de el acum cat e mic si te lasa ca mai tarziu...pleaca la fete sii uita de mami.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Zuzicooooo,cu cat te trec iubita?
AM TRECUT PRAGUL!!!!! Rog fetele din categoria medie sa-mi ureze bun venit,le pup pe fetele din categoria grea din care am facut parte atata amar de vreme....deocamdata am 79.500 dar..trag cat se poate de tare!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
In primul rand felicitari pentru trecereaq pragului.
. De cand tot dansezi pe langa el era si timpul. Si daca tot fac echipa cu tine trece-ma si pe mine cu 4 ca sa fie treaba buna, nu?
Te pupic.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Off Dordia, imi pare rau ca treci prin asta. Si mi se pare tare ciudat ce ti se intampla. Totusi Sure Check e un test bun...stiam de Femina ca iese fals pozitiv. Poate fi si un avort menstrual dar cred ca s-ar fi vazut ceva la eco. Eco a fost vaginala macar? Ca la eco abdominala putea foarte bine sa nu se vada sarcina, eu am patit-o! Cel mai sigur cand faci un test de sarcina e sa-l citesti in maxim 10 minute si apoi sa-l arunci, asta ca sa eviti eventualele artefacte ce pot aparea. Nu ai putea sa mai mergi la alt medic, inca o eco?? O parere in plus ar fi binevenita.
Pai...la ce bun??? Deja mi-a venit ciclul deci...clar nu mai e sarcina..iar daca a fost sau nu...mai bine raman cu parerea medicilor ca nu a fost decat sa stiu ca a fost un avort spontan. Sincer prefer varianta unei dereglari din cauza dietei asa ca....la asta raman. E mai usor de suportat.
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Delidana asa e...ma bucur ca mai pot scapa de kg in plus.
Asa ca...target-ul meu pt urmatorul concurs va fi tot de 3 kg
Zuzilici merci mult de tot!!!
Azi am fost cu fi'miu in parc si taaare bine mi-a prins.
Va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase si pentru suportul moral....e de mare ajutor. Va poop dulce!
Mamica Dulce te rog mult de tot sa modifici la mine:::
raportul precedent adica...din 14.05 a fost de 87.400kg iar cel din 21.05 a fost de 87.700kg. merit porcusorul!!!
Iar...procentul dela concurs este 101.6 cu un total de kg de 15.2kg
Ms mult!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
violeta70 spune:
Buna seara!
Surioara mea draga, imi pare nespus de rau... Dar priveste cu incredere si poate cine stie, Doamne-Doamne vrea sa fim amandoua
cat de curand. Cred ca la mine ar cam fi cazul sa incerc, ce zici?
Deci mergem la sala?
Echipele le facem de 3 sau de 2 fete? Eu as opta pentru 2 fete (cum am spus ieri, daca mi-a citit cineva postarea...). Dar ma supun majoritatii cum spuneam. Daca nu va suparati eu as vrea sa fiu in echipa tot cu sora mea, asa ne mobilizam mai bine.
Azi am mancat cam asa:
-dimineata 2 covrigi
- in cursul zilei, la servici: 1 mar, o para si o gulie mare
- seara am mancat cateba bruschetti picante. Imi aplic singura niste 
- plus 2 litri de apa fara lamaie de data asta.
In rest va urez un week-end placut si insorit.
Maine nu stiu daca pot sa intru pt. ca sunt plecata toata ziua. Dar am sa incerc seara.
Pup toate fetele
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
....GRASE
Dordia, violeta, Bfly si InaC 
Aaaaa, era sa uit, felicitari mamica dulce pentru trecerea pragului si bine ai venit in categoria medie. Spor la slabit si sa te vedem in categoria usoara. Dar tu care esti serifa, nu te-ai trecut la categoria medie? Ce astepti, urmatoarea serifa?
cornelia_laura spune:
Dordia, ai dreptate, la fel as gandi si eu. Cat priveste dezamagirea, in mod sigur puiutul tau stie sa o alunge. Si bb2 va veni oricum, doar ca din cate am observat nu vine exact cand vrem noi. Uite cate un pupic mareee de la baietii mei
pentru o mamica curajoasa!
Delidana, multumesc de grija
. Da, si eu o trag de o saptamana deja cu raceala, a 3a anul asta. Am impresia ca mi-a scazut si imunitatea ca prea le iau la rand. Baietii sunt bine acum.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
dordia2000 spune:
Si eu vreau cu tine in schipa Sor'meo dar...daca nu se supara fetele.
Va suparati daca fac echipa tot cu sora mea???!
Cand ne hotaram de cate fete vor fi echipele???
Diana mamica de
dordia2000 spune:
Cornelia ms mult pt pupici si it dau o
de la noi!!!
Diana mamica de