Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 11
cornelia_laura spune:
Tzuni, mie imi place mult porumbul prajit...mmmm
ce pofta mi-ai facut. Dar cred ca are la calorii...
Meniul de azi:
MD: 1 ceai, 1 cafea fara zahar, 1 cana de sana
P: 1 ardei gras umplut cu branza de vaci si verdeata, 2 felii subtiri de cascaval, 1 rosie
C: pui fript cu o salata mareee
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
Mercedes spune:
cornelia- ce pofta imi faci de ardei gras umplut cu branza de vaci si verdeata, as manca si eu acum dar nu pot, las pe maine.
Fetele naiba stie ce am dar nu mai pot manca pui si nici peste, mi greata pur si simplu de la ele, simt parca as baga cauciuc in mine in loc de carne . Si culmea este ca erau preferatele mele pana acum.
dordia2000 spune:
Buna fetelor....!!!
Nu vin cu vesti tocmai bune...ca azi dimineatza...am avut o sangerare mai spre rosu...si am fugit la spital. Acolo m-a vazut un dr (ca a mea e la congres), m-a suit pe masa pt o analiza iar asistenta i-a zis ca sangerez si nu poate sa-mi ia. Apoi m-am dus la echograf unde....marea surpriza....nu era nik in uter si nici pe langa uter. S-au mai uitat 2 medici si...nik. Explicatia a fost ca...e o dereglare hormonala si...o sa imi vina ciclul. Dar....ce se intampla cu cele 2 teste pozitive??? Mi s-a zis ca...erau fals pozitive si...ca...asta e. Am mai facut un test acolo care a iesit negativ pe moment iar acum cand m-am uitat pe el e pozitiv cu 2 linii dar...una e mai proeminenta iar a doua...mai slabuta.
Oricum...nu a fost sa fie...imi pare nespus de rau si mor de oftica ca eram taaare fericita.
Acuma....oare de unde sa fie dereglarea asta?
Deci....ma inscriu la concurs cu toate fortele....ca...macar atata. Oricum...sunt cu moralul la pamant..asa ca....nu stiu deocamdata ce voi face!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cornelia_laura spune:
Mercedes, imi pare rau, daca as putea ti-as trimite macar o bucatica. La fel am si eu perioade in care nu pot manca anumite alimente:carne, oua,peste. Din pacate nu mi se intampla sa nu pot manca dulciuri
...
Eu fug acum afara cu bebe
si sper ca pana ma intorc sa fie mai animat subiectul.
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
Mercedes spune:
dordia2000- eu zic sa nu disperi, atata timp cat nu ti a curs sange rosu si ... n ai eliminat cheaguri poate au gresit medicii aia, capul sus
.
dordia2000 spune:
Mercedes sangele deja a inceput usor si au inceput si durerile de burta ca la ciclu. Totusi...s-au uitat 3 medici...si chiar sa nu fi vazut o sarcina de 7 saptamani in uter??? Cam ...aiurea.
Dar...sa privim parte buna a lucrurilor, voi merge in continuare la servici, voi incerca din rasputeri sa slabesc pt ca la urmatoarea sarcina...sa am si mai putine kg decat acuma. Si voi putea merge si la sala!!!
Dar....tristetea...si dezamagirea....cu ce se vindeca?
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
puskin spune:
Buna,
Intru repede sa va urez weekend placut. Nu sunt in weekend in Praga, deci nu pot intra, nu ma dati disparuta.
Mik, da, as vrea sa imi spui cate ceva cand ai timp. Plec peste 1 luna, deci mai este timp. Merci mult.
Pup toate fetele,
Ruxandra
anky spune:
Dordia,imi pare rau,probabil dereglarea e tocmai din cauza dietei.
Mercedes,nu iti fa probleme,cu putina vointa te vei scapa de kilograme pina la toamna.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
mamica dulce spune:
Dordia...ce sa zic,am ramas masca cand am citit ca de fapt nici n-a fost sarcina.Imi pare tare rau,nu fi dezamagita,se prinde cand nici nu te astepti.Bine ca nu e ceva mai grav.O sa fie cum vrei tu,ai sa vezi.
Deci,cu ce target te trec???![]()
Zuzicooooo,cu cat te trec iubita?
Pana acum avem o ekipa,eu cu zuzu daca raman 2 fete sau cu cine mai vrea cu noi,daca facem de 3.
Intru inca o data diseara sa actualizez,acum trage copilul de mine,dar ceva tot am de spus ca nu rezist pana la raportul de marti!!
AM TRECUT PRAGUL!!!!! Rog fetele din categoria medie sa-mi ureze bun venit
,le pup pe fetele din categoria grea din care am facut parte atata amar de vreme....deocamdata am 79.500 dar..trag cat se poate de tare!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
cornelia_laura spune:
Off Dordia, imi pare rau ca treci prin asta. Si mi se pare tare ciudat ce ti se intampla. Totusi Sure Check e un test bun...stiam de Femina ca iese fals pozitiv. Poate fi si un avort menstrual dar cred ca s-ar fi vazut ceva la eco. Eco a fost vaginala macar? Ca la eco abdominala putea foarte bine sa nu se vada sarcina, eu am patit-o! Cel mai sigur cand faci un test de sarcina e sa-l citesti in maxim 10 minute si apoi sa-l arunci, asta ca sa eviti eventualele artefacte ce pot aparea. Nu ai putea sa mai mergi la alt medic, inca o eco?? O parere in plus ar fi binevenita.
Cornelia, mami de
Eric
MAI 2007