Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini
Raspunsuri - Pagina 14
anis spune:
Tia,
Cea mai mare abundenta de mucus..ca albusul e azi...si simt iar intepaturi in partea stanga...parca ar fi dureri de apendicita...cand ma ia...cand ma lasa..
In fine sotul meu a plecat din Bucuresti azi....se intoarce maine...de prestat am prestat azi dimineata...sper sa fie de ajuns..daca cumva se intampla ovulatia azi....offf
Ce sa mai zic....decat ca sunt chiar dezorientata
Pupici
aniS
anis spune:
Simona....depinde de multe lucruri
Ova_mit e 170 000 de mii...Clostybegyt parca 130 000 de mii
Pregnyl o singura fiola de 5000 U.I variaza intre 260 000-270 000
Ecografiile ...trebuie sa faci ..incepand cu ziua a 10-11.pana la confirmarea producerii ovulatiei....deci ecografia variaza de la 150 000 la 500 000 de mii..depinde unde o faci...
Si cam atat sau poate sa-ti mai dea doctorul cate ceva pe langa cum ar fi Utrogestanul (20 capsule)..care parca era 180-190000 de mii!
Tu ai facut analizele hormonale?
Pupici
AniS
Tia spune:
Anis,
daca se produce ovulatia azi, e bine, ca ai avut "program artistic" dimineata. Fii optimista!!!
Simona,
pot sa-ti spun cam cat am dat eu pe medicamente: clostilbegyt (20 pastile) + utrogestan (40 capsule) au fost in jur de 600.000, iar pregnylul de 5000UI a fost 260.000 fiola.
Sa auzim numai de
Jasmine spune:
Simona,pe mine m-a costat tratamentul de stimulare pt o luna :
-Ova-mit 5 pastile (cutia cu 10 pastile costa cam 150000 lei)
-eco ziua 12 si ziua 14 : 450000 lei
Bafta!
Simona_ spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Nu este scump tratamentul, am crezut ca sumele sunt mai mari, pentru ca acum nu mi-as fi permis tratamente de milioane de lei.
Eu oricum la sfarsitul lunii va trebui sa merg la medic cu graficele de temperatura si apoi vom vedea care sunt urmatorii pasi de urmat.
Dupa graficele mele se pare ca in luna aprilie nu am avut ovulatie, in luna mai, avand in vedere cele 13 zile cu temp. intre 36.7 - 37 se pare ca as fi ovulat, iar luna iunie teoretic ovulatia ar trebui sa se produca in jurul datei de 26.06. . Acum e momentul sa prestez la greu.
Banuiesc eu ca urmeaza tratamentul de stimulare pentru ca analizele le-am facut si slava Domnului au iesit bine, inclusiv cea a sotului, HSG am facut in aprilie - rezultat - trompe desfundate in urma HSG, asa ca acest tratament a mai ramas.
Inca o data va multumesc pentru raspunsuri si sa ne vedem cat mai curand Simona_
Simona_ spune:
Scuze, nu stiu cum am facut de am trimis subiectul fara sa vreau.
Deci am facut - prolactina
- toxoplasmoza
- Rh
- urina
- inca unele chestii din sange.
Nu am facut FSH
LH - parca asa le spune, oricum va trebui sa le fac inainte de tratament ma gandesc.
Oricum nu fac nici o miscare fara "sfatul medicului"
Pe undeva mi-e groaza, nu vad pe strada decat femei gravide, parca am luat-o razna si sunt sigura ca nu sunt singura in aceasta situatie.
Pe curand Pupici Simona_
Cosmy spune:
tuturor!
Am sa incerc s-o iau pe rand:
-in privinta ecografiei din ziua 11, aveam si eu aceleasi nelamuriri ca si voi......stiam cam care ar fi dimensiunile normale si mi s-au parut cam mititei foliculii avand in vedere ca cel mai maricel avea 14.8mm
-astazi am mai facut o ecografie si cel mai maricel are 17mm
Anis, tie de ce ti s-a recomandat sa faci 3 fiole de Pregnyl?
Mie mi s-a recomandat o singura fiola pe care trebuie s-o fac astazi(ziua 12)
In privinta "cumulus-ului"n-am reusit sa ma lamuresc ce inseamna, medicul mi-a spus ca-i de bine!
Oricum, cred ca ma lasa nervii; nu mai am in cap decat analize(am inceput sa ma duc sa mi se ia sange asa cum se duce vaca la muls), ecografii, medicamente, grafice ........
N-as vrea sa va deprim si pe voi asa ca multi si desi si sa auzim de bine!!!
C.
Monica-Elena spune:
Simona,
Tot la capitolul stimulare intra si PUREGONUL insotit la final de PREGNYL. Asta daca nu raspunzi bine(adica daca nu ramai )la clostybergit. Puregonul e ceva mai scump in jur de 1.350.000 lei fiola si prima luna faci 4 puregon si un pregnyl iar in a doua luna daca reactionezi bine 2 puregon si un pregnyl. Depinde de dr la care esti sub observatie. Am observat ca la Giulesti se merge pe stimulari mai usoare, iar profesorul Ancar merge pe Puregon.
Multa bafta!
Monica
Tia spune:
Cosmy,
nu te lasa descurajata! Aseara eram la pamant, imi venea sa plang tot timpul ca n-o sa am bb niciodata... Acum mi-am mai revenit, vreau sa ma tin tare, stiu ca moralul joaca un rol extrem de important in tot efortul acesta. Cand am inceput primele investigatii, dr. mi-a spus ca imi trebuie muuuulta rabdare, dar mi-am zis ca nu e mare lucru, doar vroiam bb, mare lucru sa te tii tare. Uite ca n-a fost asa si au inceput sa ma lase nervii.... dar parca acum ma indarjesc si mai mult, trebuie sa se poata.... o sa fie bine!
va doresc la sa si sanatos si frumos, apoi