Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 26
paxela spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Am facut si eu ceva...o adresa de mail pe gmail ca sa punem pozele acolo. Ma gandeam sa le organizam pe luni, adica un album cu poze din primele zile ale bebelusilor nostri, un album la 1 luna, la 2 luni si asa mai departe. Si fiecare isi pune poza cu odrasla in momentul in care implineste o luna, doua, trei.
Adresa de mail e martie.aprilie2007@gmail.com parola aceeasi ca pe yahoo.
Daca aveti chef puteti sa va faceti fiecare album in care sa puneti poze, ca pe yahoo.
cum se pot pune poze pe gmail? am deschis contul meu si nu imi dau seama

quote:
Paxela am vazut filmuletul.Mi-a placut la nebunie,nici nu sti la care sa te uiti mai intai.
Felicitari pentru rabdare.
Vreau sa-ti trimit si eu poze cu Ana Maria.Te rog invata-ma cum sa procedez.
mihaela si ANA MARIA 27.03.2007
trimite-mi un mail in care atasaza poze cu bebita si eu le voi pune in filmulet
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ghibuadina spune:
Bonjurica fetele,
Si eu vreau parola de la yahoo!!!!Azi Alexia implineste 3 luni,creste, se dezvolta pe zi ce trece.azi i-am dat o jucarie, o tinea in manuta, se uita la ea, vb cu ea.Ce dulcica era!!Eu am facut o greseluta, am cam invatat-o cu noi in pat.Ideea este ca ea doarme primul somn la ea in patut, apoi se ttrezeste sa pape si dupa tot maraie cd o las in patut.Iar eu....de obosita ce sunt(ma trezesc de 2 ori pe noapte , plus la 6 dim), n-am rabdare sa o batai in patut si o iau lg noi.Ii bag suzeta, o tin de manuta si uite asa adoarme fata mamii!!Ce sa fac s-o dezvat?Pbl sa stau mai mult, sa am rabdare sa o culc in patut!!!Dar credeti-ma ca nu pot, sunt franta!!Si imi este asa dtrg cd o simt lg mine....desi stiu ca nu e bine.
SHERBI, eu am facut iNFARIX HEXA.Stiu ca urmatorul se cheama INFARIX PENTA si se face la 4 luni.Dr nu mi-a zis c-ar merge mai devreme.E o sg doza, in piciorus, nu se da nimic pe gura.alexia s-a comportat bine.Si Dc incepi cu INFARIX trebuie sa continui cu el.
ADINA SI mititica ALEXIA(23.02.2007)
ghibuadina spune:
Mirandolina, twe referi la scoica de masina?Alexia o adora, dar mi-e teama de coloana si numai.dc o pun mai sus sta cu picioarele chircite si nu-mi prea place.Eu cred ca n-ar tebui culcat bb acolo doar cd e in masina si atat
ADINA SI mititica ALEXIA(23.02.2007)
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata fetelor
Dupa o mica absenta revenim....am avut botezul..acum avem o micuta crestina..am fost cuminti, la baita ne-a palcut..problema e ca luni si ieri dupa botez am fost cam maraite....chiar am urlat la masa..nu voiam nici tzitzi nici completare...aufost maimulte cauze....nu prea am iesit afara ca a fost ploaie mai mereu...la botez multa lume straina si am stat si in restaurant vreo ora...apoi noi am ramas la hotel si am dormit noaptea ca acasa la noi era agitatie...a fost buna ideaa cu camera la hotel ca la 3 ore mergeam si alptm fata....Raisa nu a dormit deloc dupa botez...de obicei copii se cumintesc dupa botez...a mea era cuminte inainte...acum s-au cam schimbat lucrurile ...sper sa reintre totul in normal

...o sa pun poze si revin dupa ce citesc....ca ati fost tare vrenicute![]()
iubita mea Busca - Galusca
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
sherbi spune:
multumesc ghibuadina. i-am comandat vaccinul la farmacie si o sa i-l fac saptamana viitoare. problema este ca vaccinul ajunge joi si noi sambata mergem la sinaia la o nunta. credeti ca are ceva ca-l scot dupa doua zile din localitate, ca auzisem ca nu prea ar fi indicat?
si eu l-am pus pe david in scaunul auto de vreo 4 ori pana acum si am avut grija sa stea cat mai pe spate. am inteles ca este recomandat sa stea maxim 1 ora juma pe zi in scaunel. stiu ca krissy ne spunea ca o tine pe sophia mult mai mult in scaunel pt. ca in State nu ar fi auzit de astfel de indicatii.
oricum, stiu ca este vorba de precautie primele 3 luni atat. asa ca o sa mai am rabdare o luna si o sa-l scot si eu in scaun, ca si-asa in ritmul lui de crestere, maine-poimaine nu mai incape in landou.
am avut si eu o noapte alba. cum il puneam in patutul lui pe david, incepea circul. si uite asa am pendulat cu copilul din patul meu in patul lui toata noaptea. l-as fi tinut cu mine in pat, dar a dormit si tati cu noi si mi-era teama ca se suie pe el. si la margine parca nu-mi venea sa-l pun, ca si-asa isi schimba pozitia in somn; eu il pun paralel cu mine si il gasesc pe perpendiculara mea. el stie cum reuseste. sper sa nu se fi invatat cu noi in pat, ca eu am trait cu senzatia ca nu stiu ei mititeii prea multe pana la 3 luni.
toate ca toate, am crescut si noi si azi sarbatorim 2 luni. colici nu mai avem si sper sa nu se intoarca ca ii astept cu maturoiul dupa usa.
si eu beau cafea fara cofeina. ies in fiecare zi la terasa cu david si ma rasfat cu o cafea cu mult lapte. eu mai trag si cate o lulea imediat dupa ce alaptez. trag cateva fumuri si o arunc.
astazi e urat afara, cred ca o sa bantui mult p-aici...
la multi ani, david alexandru! (23.03.2007)
Violeta, mami fericita de david alexandru
elyanne spune:
quote:Se poate in engleza?
Originally posted by Amma23
Am facut si eu ceva...o adresa de mail pe gmail ca sa punem pozele acolo. Ma gandeam sa le organizam pe luni, adica un album cu poze din primele zile ale bebelusilor nostri, un album la 1 luna, la 2 luni si asa mai departe. Si fiecare isi pune poza cu odrasla in momentul in care implineste o luna, doua, trei.
Adresa de mail e martie.aprilie2007@gmail.com parola aceeasi ca pe yahoo.
Daca aveti chef puteti sa va faceti fiecare album in care sa puneti poze, ca pe yahoo.
Io cel putin nu stiu deloc franceza... si zau daca ma descurc...
Acu' depinde ce zic si restu'... ca daca majoritatea voteaza pt. franceza... imi faceti si mie instructajul sa pun poze.
si f. buna ideea cu lunile A... si cum intreba si paxela... unde punem pozele?
Mai exista si contul comun de la webshots pe care-l facusem la inceputul odiseei ... Daca vresti sa-l folosim: http://community.webshots.com/user/mami_2007 cu aceiasi parola
Din cate stiu pe yahoo, in curnad nu se vor mai putea pune poze.
Sau putem sa continuam pe www.flickr.com (care va lua locul lui yahoophotos) cu acelasi user si parola ca la yahoo.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
dallina spune:
Fetele, ma ajutati si pe mine cu pusul asta de poze.
La Paxela i-am trimis mail cu pozele atasate dar asta in yahoo nu stiu cum se face
,vreau si eu album.
Paxela eu am trimis 2 poze dar apare numai 1, nu a intrat cealalta?
Vreau sa te felicit pentru idee si munca depusa, este extraordinar filmuletul.
Noi am fixat botezul pe 23 iunie, iar la noi meniul la hotel costa 85ron si are aperitiv rece cu 12 feluri de aperitive, ciorbita de vacuta cu smantana si ardei iute si cartofi natur trasi in unt cu piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval,un litru de apa minerala si o cafea si avem un dj care ne asigura muzica tot in acest pret.Mai intra in pret aranjamentul salii si fructe pe masa si ne este asigurata o camera la hotel pt.bb la jumatate de pret 100ron.Bauturile le vom aduce noi si prajiturile.Tortul pt bb ma costa 220 ron are 6,5kg si platourile de prajituri asortate pentru 45-50 de persoane ma costa 120ron.
Sper sa fie de ajutor,asa informativ, pentru fetele care pregatesc botezul.
as vrea si eu sa ma intalnesc in parc pe 1 iunie dar......sunt prea departe.
Va 
Dallina fericita mamica a lui Raluca Ileana
mikkyy spune:
buna fetelor! v-am urmarit din umbra de anul trecut de cand am aflat ca voi avea un pui mic si cred ca e cazul sa va transmit pupici cu lipici si multa rabdare tuturor proaspetelor mamici de bebici mici. Mikkyy mamica de Diana (azi 2 luni

.
de azi ma alaur si eu voua!!

Amma23 spune:
Gata, l-am pus in engleza. In stanga sus de tot avem tab-urile Mail Calendar Documents Photos...
Click pe photos ...albumul care vrem si ajouter des photos. La asta nu putem spune numele pozei, dar ma gandeam sa scriem cine e in poza si al cui e copilu' in comentatiu jos.
Parola nu o putem face publica, ca doar nu scriem secrete?
roxanici spune:
Dallina, ti-am trimis parola. cu ea si cu username: martie_aprilie_2007 intri pe photos.yahoo, dai sign in si apoi cauti un buton mare albastru/indigo pe care scrie Upload Photos si apoi urmezi pasii de acolo.
Cu pozele categorisite pe luni io votez ptr webshots (de care si uitasem) ca e mai usor de pus pozele, dar ma conformez si le pun oriunde hotaram ![]()
roxana & Rares Teodor