Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Si eu maninc de toate, fetele, plus o cafelutza. Regula de baza e ca bebe stie gustul alimentelor din viata intrauterina, iar daca voi nu v-ati tavalit de arsuri la usturoi sau portocale, atunci in principiu nici bebe n-are nimic. La cafea tb observat daca bb nu doarme. Maya mea n-are nicio pb, nu e agitata dp cafeaua mea. E adevarat ca am baut si in timpul sarcinii, asa ca e obisnuita.

Scaun de masina: Maya se plictiseste uneori in pat, asa ca o mai pun in scaunel, dar cu cracii in sus ca sa aiba coloana la orizontala.

Ink o kestie: Maya se tot frikinea intr-o zi la mine in brate, incepuse sa kitzaie tare - noi nu prea plingem - si ce credeti k era? Nu statea comod! Vroia sa faca gimnastica la ea in patutz!

fetele si bebeii lor!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Inca ceva: scaunul de masina, folosit in pozitia normala, o mai ajuta pe Maya, dupa ce maninca, sa nu livreze inapoi laptele.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=2c6d0b7262bbfa9f61c923&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url

cam acum as putea declara ca este gata, mai astept in continuare pozite de la cei care mai vor sa fie prezenti in filmulet, eventuale comentarii si opinii,
aaa si inca ceva am primit propunerea de a pune in patratelul cu "bebe de" inclusiv data nasterii, ce ziceti?

daca vreti o sa va ros sa puneti voi linkul pe prima pagina ca eu nu mai stiu parola

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

MADA Rozz, am inteles.Trage degetelul cu leucoplastul si ai sa vezi ca se indreapta chiar daca este invers. Sigur se poate ca si la cel mijlociu era pe dedesupt bagat si l-am tras cu leucoplastul care il fixeaza.Eu cu 3 degetele am avut probleme 2 pe deasupra si unul sub celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara.
LA Multi Ani Sori 1980 sa fi sanatoasa si sa ai un copil sanatos si ascultator.
Rosii mananc si eu de 2 saptamani.Am mancat si alune si nu am remarcat nimic deosebit.
Iunita si Andra va doresc un botez reusit si petrecer frumoasa.
Val pe noi ne-a costa 80ron meniul cu aperitiv, sarmale si friptura, cafele si apa la discretie si cate 1l fanta/cola de persoana.Mancarea a fost foarte buna si proaspata: aperitivul a fost variat si ff interesant, sarmalutele 4 la nr cu ardei si mamalguta au fost super comestibile, friptura a fost mixt pui si porc cu cartofi prajiti si salata.Toata lumea a fost multumita.Noi am mai dus wisky, martini,vin,sampanie si tort.Toate astea le gasesti in Miltari la Cocosul Rosu.Au si loc de joaca pt copii ceea ce pt noi a fost excelent deoarece am avut si o ceata de prichindei (verisori si copii ai prietenilor) care s-au distrat copios.Iti doresc sa faci o alegere buna.
Noi maine facem vaccinul.Sper sa fie ok,fara febra si lacrimi.
O noapet linistita.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Paxela am vazut filmuletul.Mi-a placut la nebunie,nici nu sti la care sa te uiti mai intai.
Felicitari pentru rabdare.
Vreau sa-ti trimit si eu poze cu Ana Maria.Te rog invata-ma cum sa procedez.

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Mail primit pe adresa de yahoo. Roxanici faci tu onorurile?
"Buna,
Am dori ca sa intram si noi pe lista cu albinutzele si bondarii din martie-aprilie 2007, cum putem face asta?
Micutza mea se numeste Altheea Roxana, s-a nascut prin cezariana pe 4 martie 2007, ora 18.30, maternitatea Polizu Bucuresti, scor apgar 9, 2850 grame, 51 cm.
Multumesc si astept raspuns, sper ca nu am gresit trimitand mail.
Numai bine.
Alexandra Hutton, user alexa_hutton pe site"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Am facut si eu ceva...o adresa de mail pe gmail ca sa punem pozele acolo. Ma gandeam sa le organizam pe luni, adica un album cu poze din primele zile ale bebelusilor nostri, un album la 1 luna, la 2 luni si asa mai departe. Si fiecare isi pune poza cu odrasla in momentul in care implineste o luna, doua, trei.
Adresa de mail e martie.aprilie2007@gmail.com parola aceeasi ca pe yahoo.
Daca aveti chef puteti sa va faceti fiecare album in care sa puneti poze, ca pe yahoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

...am facut onorurile...

Alexandra te asteptam sa ne scrii, noroc ca se mai uita cineva in meilu comun ca mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa mai vad ce e si pe acolo....

Am pus si filmuletul pe prima pagina si i-am zis "Albinute animate" ca asa m-a fulgerat la ora asta tarzie din noapte. Astept sugestii ptr alt nume eventual.

Amma, buna idee, e o chestie constructiva sa ne organizam pe masura ce crestem, da io n-am inteles unde pun poza. Cre'ca imi doarme neuronu. Ma culc si mai citesc odata maine dimineata poate ma prind.

roxana & Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Fete, imi da si mie cineva parola de la yahoo va rog? si saru'mana de coltisor! o sa pun si eu poze cu bebita si acolo so pe gmail.

martutza multumim frumos de urari. Ma bucur ca ati fost multumiti de restaurant.

Noi am scapat de varsaturi. Nu i-am dat metoclopramid nici macar o puicatura. Ridicat de 2-3 ori in timpul mesei pt ragait , dupa masa tinut 15 minute la ragait. 5 picaturi de bonnisan inainte de masa : rezultatul: de ieri de dimineata lapticul sta in stomac. De-abia acum mi-am dat seama ca de cand nu i-am mai dat bonnisan nu am mai auzit partzulete deloc.Aseara au fost din plin. Plus ca dupa 3 zile de super constipare lasate cu juma de supozitor aseara a facut singura singurica de faceam dansul pampersului la ora 12 noaptea. Deci revin la bonnisan dat cu regularitate ca se pare ca ii face bine. Oricum prefer sa ii dau marar (am zis ca ii dau sa molfaie o legatura daca tot e bun) decat medicamente. Fac rau? Oare o obisnuiesc cu ala si nu isi poate regla singura digestia? Ce e mai bine?

Off-topic: M-am vopsit! A fost coafeza la mine aseara de la 20.00 la 23.00 timp in care puiul a stat cu ta-su. Dupa 3 ore de vopsit suvitat samponat masat parca fusesem in tahitii!!Doamne ce bine eee! m-am trezit la ora 7 de dim asa de relaxataaaaa...

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput