Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

uitati ce am gasit despre vaccin:

3.CUM SE ADMINISTREAZ#258; Infanrix hexa

Copilului dumneavoastra i se vor administra in total 3 injectii la interval de cel putin o luna intre administrari. Fiecare injectie va fi administrata in sedinte diferite. Dumneavoastra veti fi informat din timp, de catre medic sau de catre asistenta despre data când urmeaza sa se administreze urmatoarea doza.

Daca sunt necesare doze suplimentare sau de “rapel”, medicul dumneavoastra va va informa din timp.

Daca copilul dumneavoastra a pierdut o injectie din schema de vaccinare, contactati-va medicul si stabiliti urmatoarea vizita.

Asigurati-va ca a fost aplicata intreaga schema de vaccinare a copilului dumneavoastra. Daca nu, copilul dumneavoastra nu este protejat complet impotriva acestor boli.

Administrarea vaccinului Infanrix hexa se va face numai intramuscular.

Produsul nu se va administra intravenos!
va rog sa ma ajutati. ca azi l-am comanadat la farmacie si vreau sa stiu daca trebuie sa mai comand 2 doze.

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

sherbi scrie si in prospectul vaccinului cand se repeta. Il faci tot p-asta la 4 luni. Se urmeaza schema de vaccinare din carnet. Antipolio nu il mai primeste oral, face parte din compozitia vaccinului Citeste cu atentie prospectul .Ai foarte multe informatiia colo! Stai ca ma duc la frigider s ma uit sigur si revin!

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

3 injectii la interval de cel putin o luna intre administrari

deci sa nu fie mai repede de 1luna. urmatorul il faci la 4 luni si urmatorul la 6luni. In total 3 vaccinuri si e schmea completa o sa mai faca 1 la 12 luni..Nu ai carnetelul de vaccinuri?

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Sherbi,asa stiam si eu de vaccin.Se fac la 2,4 si 6 luni.Noi am facut Pentaxim si Engerix si le mai facem la 4 si 6 luni.Tu daca ai inceput cu Infanrix Hexa,asta trebuie facut pana la capat.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

gata, lamurit.
multumesc MADA_ROZZ si IUNITA. am carnetelul de vaccinuri, insa nu stiam ca la 4 si la 6 luni se face acelasi vaccin. credeam ca se fac vaccinuri pt. alte boli decat cele pe care le acopera INFANRIX HEXA.

acum, ca s-a culcat si maraitul meu sa urez "LA MULTI ANI!" pt. SORI,iar cu intarziere pt. Elene si Constantini, de asemenea multa sanatate!

RILOASA- bine ai venit printre noi. sa-ti traiasca puiul mic!

micul meu bondarel

film cu david

Mergi la inceput

haideti ca am consultat si carnetelul. se repeta pt. acelasi tip de boli. inca o data multam.

p.s. si eu mananc rosii. dar aveti idee de ce alunele fac rau la bb, ca asa ma sfatuira niscaiva mame, sa nu pap.

micul meu bondarel

film cu david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

KMI, Timeea cred ca vorbeste in secret cu fiica-mea! Alexandra mananca la fel de prost. Dar azi am descoperit ceva ce functioneaza - cand da semne ca nu mai vrea sa manance ii incalzesc din nou lapticul si mai bea un pic - si repet figura de 2-3 ori. Se pare ca nu ii place laptele cand se mai raceste. Azi a papat max 120 ml cu metoda aceasta. Incearca si tu, poate functioneaza.

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by gabi78

Tudor nu eeee

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

gabi trimite-mi te rog pe mail pozele care vrei sa le pun si se rezolva, sau spune-mi daca le pot salva eu din albumul de la semnatura, si va aparea si el , eu nu mi-am permis sa pun decat bebeii din albumul comun si cei care am primit pozele pe mail, pentru restul nu mi sa parut corect sa downlodez poze din albumle personale fara acordul mamicilor, poate nu toata lumea e de acord sa apara in filmulet
edit: gabi gata am pus si printsorul am gasit pozzite in albumul comun
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

MADA ROZZ, si baietelul meu a avut degetelele de la picioruse incalecate peste celalalt.Pediatra din maternitate mi-a zis ca nu am ce sa-i fac. Dar eu cand am ajuns acasa, am inceput sa-i fac masaj in fiecare zi cu ulei de corp si dupa aceea le lipeam cu leucoplast. Taiam fasiute mici de leucoplast si il trageam in jos ca sa nu mai stea incalecate. Le ungeam cu elei de corp inainte ca sa nu irite leucoplastul. In 4 saptamani degetelele sunt perfecte, ca si cum nu a avut nimic. La varsta lor prin masaj oasele isi revin foarte repede. Ideea a fost a mea si acum degetelele lui sunt perfecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Rilosa,la noi e exact invers.Nu sunt incalecate,sunt sub celalalt degetel.Oricum multumim de sfat.O sa ii fac masaj.

Vreau sa va spun ca am fost la Miniprix la Piata 1 Mai si am gasit niste hainutze pentru bebe...de nu stiam ce sa cumpar mai intai.E o camarutza plina ochi cu hainutze de bebei si sunt intre 6 si 19 ron.Sunt superbe...am plecat cu bratul plin de hainutze.

Pupici.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput