Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 23
Amma23 spune:
Roxanici , tocmai puneam poze.
Asta-i la prima incercare, statea cam adunat, mi s-a parut mie, el dormea n-avea treaba. A doua oara l-am strans mai bine, asa trebuie de fapt.Mai sunt si alte pozitii, da' in weekend le incercam pe toate.Aseara n-am avut nici telefonul a fac poze, poate diseara ca iesim iar asa.
Pe scurt ne simtim bine amandoi cu ea.
roxanici spune:
ui ce faina-i si cum sta Lucas ca un purcelus acolo. Te descurci cu innodatul?
quote:
Originally posted by Amma23
Roxanici , tocmai puneam poze.Asta-i la prima incercare, statea cam adunat, mi s-a parut mie, el dormea n-avea treaba. A doua oara l-am strans mai bine, asa trebuie de fapt.Mai sunt si alte pozitii, da' in weekend le incercam pe toate.Aseara n-am avut nici telefonul a fac poze, poate diseara ca iesim iar asa.
Pe scurt ne simtim bine amandoi cu ea.
roxana & Rares Teodor
Amma23 spune:
La asta da, sa vedem la celelalte pozitii.
Ma gandeam ca o sa fie greu, dar merge bine acum.
Copilul nu plange ca-l pun pe pat pana ma pregatesc eu si dupa ce-l pun in esarfa dureaza exact 2 minute sa innod si sa o taiem.In plus daca mai am ceva de luat sau de facut inainte de a iesi pe usa o fac cu el in bratze si nu mai miorlaie. Sa vezi ce ochi face cand iesim si vede lume, miscare, e tot cu capul pe sus...cand nu doarme![]()
In august vine maica-mea si abia astep sa batem Parisu' cu copilu la purtator, singura nu merg prea departe, asa prin jurul casei.
elyanne spune:
quote:Da
Originally posted by roxanici
Fetele, voi mancati rosii?
roxana & Rares Teodor
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
iunita spune:
kmi78 asa facea si fetita mea pana cand m-am prins de o chestie. dupa cei 60-80 cand scoate biberonul afara sau da capul pe spate, o iau pe umar sa scoatem aerul, otin cam 5 minutele asa si dupa aia o mai tentez o data cu bibe. De obicei functioneaza adica termina 120 si poate chiar mai mult. Iarina s-a setat de vre-o 2 zile pe 155 ml(155 din 165 cati ies la 150 ml apa + 5 masuri lapte).
De vomat vad ca s-a mai calmat. O tin sa dea aerul de 2-3 ori in timpul mesei chiar daca se zbate si urla. Reusim sa terminam bibe, mai sta la ragait 2-3 minute si dupa ai o tin ridicata dar nu pe umar ci cu spatele pe pieptul meu. Am senzatia ca mai vomita si din cauza ca e stomacelul plin si cand opun pe umar preseaza.
Metoclopramidul l-am cumparat dar nu ii dau. L-amluat doar ca supapa de siguranta. Nu inteleg cum am primit prin telefon asa diagnostocul de RGEsi hop medicamentul. In schimb i-am reluat Bopnnisanul pt ca se constipa. Si AM observat ca de la Bonnisan se reglase f bine.
Sambata avem si noi botezul si ma rog sa fie vreme buna ca am vorbit sa stam pe terasa dar cu posibilitate de intrat in local daca e urat afara.
Ralualexandrei spor la pregatiri.
Val noi facem botezul unde am facut si nunta si am fost super multumiti. Daca vrei iti spun duminica "desfasuratorul" si ... poate prindeti o rezervare.
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
magdutah spune:
si eu mananc rosii, chiar din prima zi.Azi mi-am luat si niste piersici si banane ca m-.am saturat de mere...
Matei e afara cu bunica lui... si eu mananc acum piftelute cu cartofi in smantana
Pupici,Magda
P.S.cat de curand vin si pozele cu mandretea mea de baiat!
Val_ spune:
Iunita iti doresc sa aveti un botez frumos si astept informatii despre restaurant.
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
sherbi spune:
URGENT!!!, fetele care ati facut vaccin INFANRIX HEXA la copii spuneti-mi daca trebuie sa-i fac acest vaccin de 3 ori, o data pe luna. am citit pe internet despre vaccin si asa scria, ca din momentul in care se face prima oara la 2 luni, se repete apoi de 2 ori la o luna diferenta. voi asa ati facut? si cu acest vaccin ati mai primit antipolio pe guritza? sau doar o intepatura si gata?
help!!!
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
LuizaS spune:
Am aparut si eu .....
V-am mai citit dar nu am mai reusit sa va scriu de cand am nascut....aaa si pt listuta nu ma pot lauda cu nastere naturala fara peridurala, a fost cu peridurala.O sa ma straduiesc intr-o zi sa va spun cum a fost.....
Acum ca sper ca au trecut colicii sau macar s-au mai redus sper sa fiu prezenta mai des.Noi n-am avut ajutor am fost doar eu cu Matei si a fost destul de greu....tati e la servici....
Pe de o parte imi pare tare rau ca nu am reusit sa tin pasul cu forumul.Le admir pe mamicile care au reusit sa fie active si am toata stima si consideratia fata de cele care nu sunt la primul copil.
Ultima oara cand am intrat pe forum sa va anunt ca s-a nascut puiutul meu am pus si poze dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu le-am mai gasit....o sa pun acum ca avem din belsug.
Si acum sa va spun despre Matei care face pe 25 mai doua luni 
Daca majoritatea mamicilor isi fac probleme ca puiutii nu iau in greutate noi am fost invers .... ne-am facut probleme ca fat frumos crestea intr-o luna cat altii in trei...
Pe scurt saracutul avea colici si singurul lucru care il linistea era suptul ... iar eu credeam ca plange de foame.
El cerea eu ii dadeam chiar si la o ora ( pe timpul zilei ca noaptea se trezea de doua ori din trei in trei ore)) desi stiam ca nu e bine ca se amesteca lapticul crud cu cel deja ajuns intr-un anumit stadiu de digerare dar ma gandeam ca plange de foame si cum sa las copilul nemancat

ca nu il puteam potoli in nici un fel.Mama nepriceputa cu copchil facut la 35 de ani 

.Am crezut ca are copilu' ceva si am fost pe la doctori ca ne speriase cu mancatu' de la 2800 gr cu cat s-a nascut a ajuns la 6 saptamani la 5800 gr.
Bineinteles ca nu are nimic copilu doar ca e cam mancacios si m-a ajutat sa gresesc ....daca nu primea papica nu ii dadeam dar a fost un mancacios de cand s-a nascut.Acum am disciplinat mesele mancam la 3 ore 3 ore si jumatate ziua. Seara adoarme pe la 22.00 22.30 si se mai trezeste pe la 3.00 3.30 sa pape.Intre mese ceai de chimen cu anason neindulcit.Am incercat si cu suzeta ca am zis ca daca suptul il linisteste macar o fi de folos...da de unde o scuipa cat colo ....pai daca nu curge nimic din ea !!! Facem exercitii cu suzeta poate pana la urma o accepta.
Citesc pe aici ca sunt copii care de la doua luni dorm mai toata noaptea si ma intreb cum o fi ca eu de 2 luni nu mai stiu ce-i aia.Dar sper ca o sa ajungem si noi acolo curand.
mamicile si bebeii
mada_rozz spune:
Buna seara,fetelor
Am intrat si noi sa ne laudam cu cele 3 luni implinite azi.
Am fost la dr si am luat 1,200 in greutate,fata de 2kg cat a luat luna trecuta de ne-am speriat.Oricum este destul de mare pentru varsta lui...are 8,300 si 67 cm.Culmea e ca nu e gras la corp,doar are falcutze.La picioare nu are nici o cuta.Oricum amandoi parintii suntem inalti.
De o saptamana nu ii mai dau Sab Simplex si vad ca nu il doare burtica mai deloc.
Inainte manca 170 ml,dar acum mananca intre 100 si 150.
Avem o problemuta cu degetelele mici de la picioare.Sunt putin bagate inauntru,nu stiu daca ma intelegeti.Daca ar fi sa mearga ar calca pe ele putin,si dr ne-a trimis la un ortoped sa vedem ce se poate face.
Ii dam suc de morcovi,cateva lingurite inainte de masa de la ora 10 sau dupa amiaza,dar nu in fiecare zi,si ii place.In Capraru scrie ca la copii hraniti cu lapte praf,sucul de morcovi se poate da de la 3 luni.Oricum noua medicul pediatru ne-a recomandat sa ii dam,nu faceam eu nimic de capul meu.
Bebe nu mai are deloc stare...vrea sa stea numai in sus si ne chinuie ca este destul de greu sa plimbi 8 kg prin casa.Ma gandesc ce o sa fac pana o invata el sa mearga...
Bafta multa fetelor care au botezul.Sa dea Dumnezeu sa iasa asa cum va doriti.
La multi ani, SORI!!
Pupici,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png