Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by florin-a

Dintre mamicile de aici a incercat cineva Flatulin gel? Este bun de ceva? Merita sa dau banii?

io am dat pe raresu pe burtica cu flatulin, da inafara de faptul ca se stramba cand ii puneam pe burta nu mi se parea ca face altceva. Mie personal mi s-a parut ca nimic nu are efect la colici, daca e sa aiba, le are si nu trec cu nimic, doar le mai amelioram durerea eventual.

roxana & Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

FLORIN_A multa rabdare, trec si colicii.Noi am scapat pe la 2 luni , desi niciodata alexia n-a avut crize urate, plangea uneori, dar ii trecea repede.

Si eu ma laud cu un copil cuminte.alexia devine tot mai cuminte, desi mai are si momente mai nasoale.

Cred ca rabdarea e esenta tuturor lucrurilor!!!!

ADINA SI mititica ALEXIA(23.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Fetelor, va pup! Nu am mai avut timp sa scriu si acum am reusit sa citesc tot din urma. Duminica am avut toata ziua musafiri. Au venit nasii lui Luca sa stabilim botezul. Va fi pe 7 sau pe 14 iulie! Sper ca voinicul meu sa incapa in cristelnita si sa nu se ia la tranta cu parintele, adica cu tat'su mare (tata il boteaza)!Oricum pe mine m-au botezat la 6 luni si parca 3 luni nu-i prea mult...

Luca e un scump si un fortos. E asa dragalas! Il asez pe burta mea si ii tin contra la picioruse si se cotopane, se impinge si face cate o fata de imi vine sa il mananc. E cuminte dar si rasfatat! E rasfatatu' lu' mama! E, da! Doar un flacau am!

Urechiusa e bine. Medicul mi-a zis ca a fost doar un surplus de ceara. Eu mi-am revenit complet si acum ii dau lui Luca numai san. Nu ma intrbati cum am reusit performanta! Ginecologul mi-a zis ca nu ar trebui sa-mi mai vina ciclul daca reiau alaptarea. Deocamdata vad ca se satura cu laptele meu dar e toata ziua cu tzitzi in gura. De mancat mananc orice, beau si cafea decofeinizata si nu am observat schimbari majore.

Va pup!

foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

intru si eu sa ma laud....Criss are zile in care nu plange deloc, am scapat de colicii de vreo 2 zile nu i-am mai dat sab simplex si vad ca s-a comportat l;a fel nici o scximbare, am fost la Petrisani la ai mei la munte si ii palce arerul de munte ca a mancat f bine si a dormit si noaptea de la 22 la 6, plus in timpul zilei, cand adoarme mititica si singurica.....singurul lucru cu care am obisnuit-o e ca atunci cand e obosita seara sa o tin de manutza pana adoarme, altfel se agita si se maraie si adoarme greu, oricum e super usor deca daca as fi obisnuit-o leganata sau in brate...deci are mama o fetiza super cuminte , tot scuip pe ea sa nu-i fie de deochi, parca dupa botez mai cuminte s-a facut.....nu-mi vine sa cred ca pot sa-mi fac treaba linistita si ea sta singurica in camera si gangureste ...cateodata ma simt vinovata ca nu stau cu ea tot timpul dar ce sa fac mai am si treaba....
Caca facem in fiecare zi sau o data laa 2 zile, am inceput sa mancam deja la o masa 130-150 ml dar mai are si mom in care manaca doar 100 ml sau mai putin in timpul zilei dar recupereaza dupa.....dupa vacxcin nu ama avut nici o problermutza majora....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna dragelor!!

n-am mai intrat de cateva zile , am avut si botezul , dar poze inca nu am; ultimele doua nopti si Timeea a dormit de pe la 22.30 la 6 dimineata sper sa ramana asa , sa nu se mai trezeasca de doua ori pe noapte, dar azi dupa ce a mancat la sase nu prea mai avea somn, pe la 7 m-am trezit ca se uita cu niste ochi mari la mine, numa' nu-mi zicea: da' scoala-te o data!

Karra , Criss mananca super bine daca zici ca si 150 ml , noi am ramas tot la 120 ml max, dar pb e ca nici astia nu ii mai mananca, doar cate 60 -80ml; ne-am reintors de unde am plecat ; iar in doua sapt a pus doar 320 gr;
tu zici ca nu i-a scazut pofta de mancare dupa vaccin, atunci nu stiu ce-o fi avand a mea; va semana cu mine ca si eu am fost tot sub greutate, eram tot pe la analize cand am fost copila mica;
si inca ceva , esti o norocoasa ca aadoarme Criss singurica; nici Timeea nu mai plange si nu mai are colici dar seara cam la san adoarme iar daca este f obosita in brate trebuie sa o tin pana adoarme, daca o pun jos urla;

FLATULIN am folosit si noi , e recomandat in balonari pt eliminarea gazelor, dar cum zicea si Roxi cand e sa aiba colici mai nimic nu ajuta din tot ce i-ai da;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eu absentez motivat,la sfarsitul acestei saptamani avem botezul si cum familia e mare pregatirile sunt pe masura asa ca nu stiu incotro s-o mai apuc si ce sa fac mai intai.Am citit asa pe sarite,multumesc pt incurajari chiar am nevoie pt ca numai asa simt ca nu sunt singura.
Botezul va avea loc la biserica Sf Maria,pt a respecta traditia familiei, si petrecerea de dupa la restaurantul Mircea Macelaru'.
Paxela am vazut filmuletul foarte frumos iti multumim pt efortul depus.
Va pup pe toate.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Si eu mananc rosii si castraveti si ardei ca altfel nu mi-ar aluneca mancarea pe gat;

Florina , nu ai pe nimeni sa te ajute? asa mi se parea si mie ca trece f greu timpul, plus durere de spate de la tinut copilul in brate, dar sa ai rabdare si vor trece ; la Timeea a tinut colicii pana la 2 luni, apoi mai plangea la 2-3 zile , pana au trecut

La MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA PUTERE SA VA CRESTETI PUIUTZA, SORI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ciao, fetele
hop si eu, dupa o vreme.Va citesc da' cind am si eu o tzara timp liber, nu stiu pe ce sa pun mana.Va citesc cu copilu' in bratze.
Roxi , cred ca si eu am un rasfatat ca mai tot timpul tre sa stau cu el.Mai nou dimineatza pot sa fac patul si sa mai strang prin casa daca-l pun sa se uite la mamotanii de la mobil.I-am tot promis ca atunci cind o sa treaca colicile o sa cobor militari adin pod (am uitat ca aici nu avem pod, poate de aia nu-i e frica).Si...nu mai avem colici de vreo doua saptamani.Da' incet incet tre sa-i dezvatam ca nu mai facem nimic in rest.Karra felicitari. De citeva zile am inceput si eu sa mananc rosii, sosuri si vad ca nu are nimic.Asa ca am verde.Eu nu mancam nici tocanitze nimic.Am mancat acum si cartofi prajiti ca turbam de pofta si a fost ok.Mai am o pofta...tigarile ,da mai am de asteptat.Cafea nu am baut si nici cola sau sucuri acidulate si v-as recomanda sa nu beti ca nu le fac bine.
Mi-a venit esarfa si-mi place de numa numa'.E super, doarme copilu de bubuie la sanu' meu
Acum s-a trezit..de la un partz...mama lui.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Mamici va felicit pentru bebeii scumpici. Ma uit cu mare drag la poze, ori decate ori am ocazia.

Iunita, Roxygeo multumesc pentru raspunsuri. Acum ma tot gandesc la ce restaurant sa organizam petrecerea. Ca nu as vrea sa arunc cu banii.

Eu am in continunare dureri ca la ciclu, nu chiar tot timpul dar destul de des si nu stiu daca sa merg mai devreme la control. Voi ati avut astfel de dureri?

Si noi am invatat-o pe Mariuca mai mult in brate si la tzitzi, mai ales ca are colici si ne este mila sa o lasam sa planga la ea in patut. Nu prea cred ca am facut bine ca mai nou nu prea mai adoarme decat la noi in brate, dar nu ne rabda inima sa o vadem ca plange si sa ne facem ca nu observam.

Se tot discuta despre cate scaune este normal sa aiba un bebelus pe zi. Mariuca are doar unul si acela cu stimulare. Sper sa se regleze la un moment dat ca se screme saraca si plange tare rau atunci cand are scaun.

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Amma, fa poze cu esarfa cu copilu' in ea sa vada si ochii mei.

Andra sa fie pregatirile incununate de succes (nici nu ma gandesc ca ar putea iesi altfel daca le faci tu, closca sefa [:d]) si botezul sa fie intr-un ceas bun.

Kmi chiar ma intrebam unde ai disparut....

Io tot ma gandesc la Monica_b si gemenii ei si Katink si Mari-lu si multe alte fete care de muuuult nu ne-au mai zis nimic.
Oare ce mai face primul dintre bebelusii nostri? ca are mai bine de 3 luni

roxana & Rares Teodor

Mergi la inceput