Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Fetele, voi mancati rosii?

roxana & Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
Roxanici, da eu mananc rosii. Mananc de fapt orice, nu exagerez cu ce ma gandesc ca nu i-ar face bine, dar am mancat si ciocolata, am mancat si ciorba cu usturoi si ciorba de fasole pastai in care mai era si cate o boaba. Bebe nu are nimic, a avut colici pe la vreo luna, acum nu mai pare sa aiba. Si nu i-am dat decat de doua ori cativa ml. de ceai anticolici. In schimb beau eu ceai de chimen, o cana pe zi pentru lapte. Deocamdata suntem norocoase ca avem lapte suficient.

De fapt eu am fost foarte relaxata (sunt constienta ca daca ar fi fost mai dificila nu eram asa), nu-i mai pun sapcuta nici dupa baie, afara doar cand au fost sub 20 grade, am scos-o din casa si pe ploaie (ca n-am prea avut de ales), mergem cu masina cu un geam deschis (tocmai ni s-a stricat aerul conditionat), stam cu usa de la balcon deschisa, o ducem cu noi la cumparaturi (la 3 saptamani a stat 2 ore in Real), a dormit din prima noapte singura in camera ei. Deocamdata totul e bine si sper a fie si de-acum.

Pe de alta parte inteleg fetele care se streseaza si nu stiu cum sa faca sa fie bine pt ca atunci cand a avut colici plangeam cu ea in brate si nu stiam ce sa mai fac. Asa ca va sfatuiesc sa fiti optimiste ca incetul cu incetul toate se rezolva si o sa va puteti bucura de bebeii vostri fara sa mai fie atat de greu!!!!

Fetelor, uneori o tin in brate si ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca e a mea!!! Si mai e si cumintica, doarme noapte de noapte de la 10 - 10.30 la 6.30 - 7. Si e veseluta, sunt zile in care nu o aud sa planga, in schimb rade foarte mult, chiuie, se agita.

Va pup pe toate!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata la mamici, albinute si bondarei.
ne-am intors si noi de la bunici si acum suntem crestini. o sa incerc sa recuperez ce s-a scris cat am lipsit.
va pup si pun poze de la botez la semnatura!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez-20 mai 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Sherbi, multumesc de aprecieri, sotul meu s-a umflat in pene cand i-am spus parerea ta, mai ales ca la noi in familie toti spun ca seamana cu mine .

Roxanici, eu mananc rosii si nu e nici o problema. Nu i-a convenit cand am mancat cozonac (nu stiu de ce) , sarmale si ciocolata.

riloasa, bun venit! Si eu sunt nou venita dar e loc pt. toata lumea aici.

Am mustrari de constiinta ca mi-e tare somn dimineata, desi Stefi se trezeste 1 data , max. de 2 ori pe noapte, parca sunt ametita dimineata. Azi noapte fata a mancat la 1.30 si s-a mai trezit la 6 iar eu o certam ca de ce s-a trezit daca a mancat la ora 4
Am toata aprecierea pt. mamicile cu mai multi copii. Cred ca e tare greu.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)
http://community.webshots.com/album/559128547LDyJQz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata mamici,

Am citit un pic din urma ca sa fiu si eu la curent cu tot.

Noi suntem bine, devenim din ce in ce mai cuminti si mai frumoase.Am scapat de colici, kk facem regulat ca inainte de 1-2 ori pe zi, nu plangem fara motiv, deci mami n-are motive de ingrijorare.
Nu mai luam nimic in afara de vigantol.
Fetelor, I-am luat Alexiei scoica de masina si e super incantata, ar vrea daca e posibil toata ziua sa stea in ea sa doarma.Eu ma intrebdaca ii face bine la coloana sa stea atata timp, desi eu o asez in asa fel incat sa stea ff dreapta?????
Vreau sa-i cumpar Alexiei cantar electronic(din acela pe care ne putem cantari si noi).VOI DE CARE AVETI?DACA AVETI DIN ASTA SUNTETI MULTUMITE?
Eu mananc de toate.Intreba cineva de rosii, ek, copilul n-are nimic.ideea este sa testezi putin cate putin sa vezi ce-i priieste.

Cafea beau in fiecare zi, nu o agita deloc!!

ADINA SI mititica ALEXIA(23.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Sori1980!!!!

Riloasa bine ai venit printre noi.

Kitty, te invidiez, de unde ai luat asa copil cuminte? io am ori un rasfatat ori un alintat ori un morocanos ca nu sta linistit singur mai mult de 3 minute...

Karla nu ne-ai zis cum e Luca si urechiuta lui

roxana & Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

karla32 eu am fost ieri si am facut si o ecografie. totul se pare ca e in regula si singerarea cica e del a contraceptiele pe care am inceput sa le iau de luna asta. Mi-a dat sa iau duphaston 2 luni si apoi mai vedem Se pare ca acest duphaston regleaza menstruatia.

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de ieri si celor de azi. o zi buna va doresc tuturor

Ma uit si eu acum la filumlet

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Tudor nu eeee

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Doamne feteleor ma uit la pozele voastre cu bebeii la botez..sunt foarte frumoase si le invidiez un pic pe cele ce au scapat de colici ca eu am impresia ca puiul meu nu se mai vindeca de panaramele astea care ii dau dureri..am avut aseara niste crise si plansete cu isterii ca nu mai stiam incotro sa o iau.Si de abia facem sambata o luna. Apai daca ne tine pana la trei luni cred ca o iau pe pustiu
Si am impresia ca timpul trece asa de greu si ma gandesc oare mai rezist sa vad si eu nasturelul meu linistit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Dintre mamicile de aici a incercat cineva Flatulin gel? Este bun de ceva? Merita sa dau banii?

Mergi la inceput