Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am zis ca dau raportu cu scutecele... am luat pana la urma Libero 3-6kg dar sunt destul de mici... Mai se pot folosi... dar psi astia le fac dungi pe picioare... Dupa ce-i termin pe astia incerc si nr. urmator de la Libero

Ralualexandrei si las-o mai moale... zic io... care sunt la fel... pana nu stiu ca am pus toate cele in ordine nu pot sa dorm ptici pe creier... in loc sa ma odihnesc, stau pana la 12-1 noaptea... de parca ar rezista prea mult... a doua zi nici nu se mai cunoaste ca am facut ceva...

mady multa sanatate... Eu stiu ce sa zic... daca dr. zice ca le poti lua, asa o fii. Sunt destule medicamente pe prospectul carora scrie ca nu se iau in timpul sarcinii sau alaptarii, dar daca doctorul le recomanda, inseamna ca e ok.

si sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

pt. mamicile cu multi pitici, care se simt coplesite uneori, multi pupici. sa stiti ca desi poate va este de o mie de ori mai greu, eu va invidiez ca sunteti de 2 sau de 3 ori mai fericite, cu fiecare pui pe care il aveti.
cand vor creste mari si vor pleca la casele lor, o sa le ducem dorul cu siguranta, asa ca hai sa ne bucuram in fiecare clipa de ei chiar daca uneori ajungem la epuizare.
pupici!

micul meu bondarel

film cu david

violeta, mamica de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza...va multumesc pt incurajari!oricum Razvan al meu e in general cumintel...ieri am reusit sa il pacalesc sa doarma in patut la el cam 2 ore 2 ore jum...sa papa si sa doarma,eu il mai legan asa putin si incet pe picioare...azi noapte a fost o noapte chiar f buna...dupa o scurta baita a papat si apoi a dormit vrei 4 ore,s-a trezit si a papat iar iar acum dim l-au apucat durerile de burtik,nu plangea dar se scremea si se facea rosu la fata si l-a luat tati in patut si acum face nani cu el....dar sunt tare multumita c a dormit si el cum treb azi nopate si mai ales in patut la el!
buricutu mai are putin si cade,dar pediatra mi-a zis mai intai sa ma duc la ea sa il vada si apoi sa ii fac baita...

Eu sincer le apreciez pe toate mamicile cu mai multi copii si binenteles pe tzuna,care stim prin cate a trecut,nereu ma gandesc la ea...VA PUP PE TOATE!!!

Mady de Razvan Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

va scriu si eu cam zombie, ca piticul meu a avut o tura de plansete si urlete aseara pana la ora 1... m-am chinuit cu el si cu mustrarile de constiinta ca tati trebuia sa se scoale la 5 sa mearga la munca Dar nah, a trecut si asta...

Revin mai incolo, cred ca ma pun sa trag un pui de somn

Diana de Alex (23.04.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Andra si Ellyane eu am doar unul si tot nu fac fata.Voi super mame super eroine.Sa va dea DD sanatate.Mai lasati gospodareala si relaxati-va.Nu stiu daca e relevant dar eu nici de gatit nu mai apuc.Sunt singura fara ajutor si in zilele rele cand nu doarme nici cum ies cu el cate 6 ore afara si merg continuu ca sa-l linistesc.Pauza doar de san si iar la drum.Aseara am ajuns la restaurant cu sotul si carutul si a fost prima data in 2 luni cand am reusit sa mancam si noi amandoi la aceeasi masa.Noroc ca a fost cuminte si a motait.
Sughit daca nu trece in 5 min ii dau 1 pic de lamaie pe limba sau il pun la san in functie de orarul de masa.
Rasfat nu sunt de acord sa-mi rasfat copilul.Asta nu inseaman ca il las sa planga NU dar uneori incerc sa-l linistesc la el in patut mangaindu-l si vorbindu-i;uneori ii cant, ii spun povesti si ii zornai jucarii.Nu vreau sa devina dependent de mine.Eu am 36 de ani si nu stiu pana cand ma mai pot bucura de el si nici de cate ori il mai pot alina dar stiu ca-l iubesc enorm si ca vreau sa devina un om capabil sa infrunte greutati nu un copil crescut sub fusta mamei.eu imi iubesc mama enorm desi nu m-a putut alapta (i-am facut rani) si nici nu m-a tinut numa in brate,dar, m-a invatat ca in viata sunt multe situatii grele in care mama nu e langa tine si atunci trebuie sa inveti sa le infrunti.Veti vedea cand ajung sa imparta jucarii la gradi sau sa ajute colegii la scoala.Copilul meu nu a plans mai mult de 5 min si am fost langa el dar nu am sarit sa-l iau inbrate.In Odisee pe la final parca Selene sau Bianca_m a dat traducerea cursurilor de alaptare facute inainte de a naste.Acolo e o chestie super numita SLOW-adica ia-o incet, asculta, analizeaza si actioneaza corect.Mie mi-a fost de mare folos.
Roxanici ai toate aprecierile mele pentru rabdarea de a intocmi acele statistici.Asa am aflat ca Victor al meu e unic in gasca;eu nu am avut rabdare sa verific.
Constipatie si noi tot LActulose am folosit.
LA MULTI ANI JAANA SI GAIA.NEVIA. Cu scuzele de rigoare dar ieri am stat mai mult cu el si pe afara ca nu adormit de la 4 juma dimineata pana la 6 seara .Sper sa intelegeti.Sa fiti sanatoase si sa aveti copii sanatosi si cuminti.
Azi doarme.O fi de la vreme.poate ieri nu dormea de cald.nici nu mai stiu.oricum se va trezi in 15 minute asa ca va pup si va doresc un weekend exceptional.Noi maine avem botez si nu mai intru pana luni.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Acasa la noi in sfarsit
Va pupicim mamici si pitici, noi Florin-a si Ana-Maria (deja avem 3 saptamani si o zi)
Nu am mai vb de mult timp doar cu Arissa ce am mai tinut legatura (te pupic arissa)
Despre noi in cateva cuvinte
Nastere normala(pelviana) Tin sa mentionez ca am nascut f. usor si suntem bine amandoua, scor apgar 8 pt ca a fost nastere pelvina, 3kg si 500 la nastere din spital am iesit cu 3,300 iar acum deja am depasit putin 4kg
Ne luptam cu colicii ce la 3 zile...ce-i drept acum am mai scapat de ei si reusim si noi de ne mai odihnim dar or trece ei si astia...mama lor!!!

Va pupicim pe toti
Florin-ade Ana-maria zisa si nasturel

Mergi la inceput

Bine ai revenit Florina_a si bine ai venit Ana-Maria.Sa cresti mare si sanatoasa si sa scapi repede de colici.Asteptam impresii despre cum e in afara burticii cand aveti timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Azi avem si noi doua lunisoare!! Si le-am sarbatorit cu niste zambete la mami care se topeste cand ma vede. Am senzatia ca ma recunoaste acum si dupa fata, ca zambeste inainte sa apuc sa ii vorbesc. Are 5.300 si 60 cm, daca am masurat-o bine.
Inca nu avem program fix, in special seara mananca destul de haotic, dar sunt zile si zile. Mai are momente de agitatie seara sau cand este ea mai obosita, dar nu plange foarte mult iar atunci cand o face, folosim bratele pentru linistire si uneori pentru a o adormi, pentru ca ea plange mult cand e obosita. Dupa ce se linisteste, o punem in patut. Nu vrem sa o rasfatam. Suntem mereu langa ea, ii vorbim, ne jucam. Si ea s-a obisnuit asa. Doarme in patut la ea si nu cere in brate deloc. Nu cred ca ii place, pentru ca e mereu incordata si agitata in pozitie orizontala. In schimb, ii place sa o ridicam la verticala, dar nici asa nu sta mult.

O chestie draguta: ieri a fost a doua oara cand a zambit la Tweety, un puisor de plus pe care il fixeaza ea mereu cu privirea.

jaana, gaia.nevia, la multi ani! Imi pare rau ca nu am mai urmarit zilele de nastere.

ralualexandrei, elyanne, sunt convinsa ca sunt momente cand va simtit coplesite de treburi si de cei trei copii care va solicita. Si totusi, ce implinire trebuie ca simtiti in alte momente! De trei ori mamici. Eu va admir.

martutza, succes maine la botez, sa aveti o petrecere reusita.

diana_jors, o gura de cafea?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Cria_bv acum m-am uitat pe poze si am remarcat un mic punkist.E suuper mortal Vlad cu freza aia.Sa-ti traiasca sisa asculte doar muzica de calitate (rock).
Sper sa reusesc sa-l surprind in poza si pe Victor cum tine el manuta cu aratatorul si degetul mic in sus si celelalte 3 indoite.E deja un mic rocker(pui de rockeri) mic si drag.Poate facem o trupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

florin-a bine ai revenit! Pup nasturelul si pe mami...poate ne pui niste pozici?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput