Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Andra si fii tare esti oricum de admirat cu 3 copii si mai ai timp sa te confesezi si la noi.

Mady ti-au cam raspuns fetele inainte,, capul sus si o sa treaca si perioada asta de stress...o sa vina si zile mai bune....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI

pozici

Mergi la inceput

roxanici nu era cu intentie faza cu tortul...daca nu ar fi Bv asa departe puneam o bucata si pt tine....sotu isi face curand punct de lucru la firma in BV si poate ajuncem pe acolo si se cunossc si copchii si atunci vin cu tortul dupa mine .

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by tzuna

Cum activez PM ? Ca l-am avut activat si aveam si mesaje si s-au sters. De ce? Si ce tb sa fac sa primesc din nou?

mergi in meniul din stanga la Mesaje private si apoi Options. tb sa bifezi acolo ca vrei sa primesti mesaje private. Daca e bifat, verifica sa nu ai Inbox-ul plin. Eventual mai sterge din mesaje ca sa poti primi iar.

roxana & Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Fetele, ce pot sa iau impotriva constipatie dar sa nu afecteze alptatul, ca nu mai pot si nu vreau sa nu mai alaptez copilu?

Dallina fericita mamica a lui Raluca Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

nu mai stiu care dintre voi (cred ca Andra) spueati ca aveti un litru de laptic la congelator...

Vroiam doar sa multumesc ca asa m-am ambitionat si eu... mi-am luat ieri recipiente si azi am pus 60ml (atat a iesit la prima incercare "serioasa" de utilizare a pompitei, desi Alex trage mai mult)

Diana de Alex (23.04.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

dallina, recomand cu incredere Duphalac sirop. Nu da dureri de burta, poti folosi si doua flacoane ca nu iti leneveste colonul. E indicat sa iei cate o lingura de trei ori pe zi(doza de intretinere). Nu uita de alimentatie, nu trebuie sa lipseasca laptele si cerealele dimineata, supele, fructele.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dallina

Fetele, ce pot sa iau impotriva constipatie dar sa nu afecteze alptatul, ca nu mai pot si nu vreau sa nu mai alaptez copilu?

Dallina fericita mamica a lui Raluca Ileana

Lactulose...e un sirop si eu asa am scapat de consti...ca altfel nu stiu cum si pe bebe a mea nu a afectat-o si ma luat de vreo 3 ori pana m-am reglat eu am intreb pediatra si a fost ok

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by roxanici
[Copilasii nostri sunt imprastiati pe toate meleagurile lumii si anume prin: Romania, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Japonia, Moldova, Noua Zeelanda, Portugalia.

Acum am mai citit cate ceva din urma, din capitolul 2 si am vazut si restul de statistici ale Roxanei. Multumim inca o data, cu atat mai mult e de apreciat cu cat timpul nostru e f pretios. Nu dau cu rosii si nici nu e f important, dar pt acuratetea listei sa stii ca pe noi din Statele Unite ne-ai uitat , si suntem vreo trei mamici (eu, BiancaM si Madalina78)...

Vreau sa va mai spun ca am reusit sa mai pun poze "de calatorie" in albumul comun, sper sa va placa.

Toate cele bune,

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mii de scuze, stiu ca sunteti si in SUA mamici. ma intorc si rectific greseala

quote:
Originally posted by Krissy

quote:
Originally posted by roxanici
[Copilasii nostri sunt imprastiati pe toate meleagurile lumii si anume prin: Romania, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Japonia, Moldova, Noua Zeelanda, Portugalia.

Acum am mai citit cate ceva din urma, din capitolul 2 si am vazut si restul de statistici ale Roxanei. Multumim inca o data, cu atat mai mult e de apreciat cu cat timpul nostru e f pretios. Nu dau cu rosii si nici nu e f important, dar pt acuratetea listei sa stii ca pe noi din Statele Unite ne-ai uitat , si suntem vreo trei mamici (eu, BiancaM si Madalina78)...

Vreau sa va mai spun ca am reusit sa mai pun poze "de calatorie" in albumul comun, sper sa va placa.

Toate cele bune,

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

roxana & Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

quote:
Lactulose...e un sirop si eu asa am scapat de consti...ca altfel nu stiu cum si pe bebe a mea nu a afectat-o si ma luat de vreo 3 ori pana m-am reglat eu am intreb pediatra si a fost ok

Duphalac e tot un sirop cu lactuloza, e un laxativ mai bland, regleaza tranzitul foarte bine.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput