Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
martutza spune:
Arissa multumesc.Chiar ma uitam la Maya ce cuminte e in brate la popa;sper sa fie si al meu ca lui nu prea ii place sa-l ia oricine in brate.In afara de mami si tati doar mama mea si surorile au avut parte de luat in brate si sper sa nu faca figuri maine.
Raisa Fudulu super haioasa si dulcica mandra ta cu moatze.Are un par extraordinar, cred ca te mosteneste.Al meu nu prea are dar noroc ca e baiat
.Mosteneste pae taica su si pe soacra mea.SPer ca doar atat sa fi luat de la ea.
ca altfel....
.
Pupici.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
florin-a spune:
cat de curand venim si cu poze ca a cumparat tati aparat si sa instaleze softul in calculator si va pun si poze
florin-a spune:
fetelor dar poate imi scrieti si mie pasii punerii pozelor ca nu ma pricep
unde trebuie sa intru si ce trebuie sa fac?
karla32 spune:
Fetelor, am patit-o urat de tot! Ieri m-a pocnit hemoragia si de-abia mai puteam sta in picioare. Eram singura acasa, copilul plangea si eu eram varza. Am vazut eu de miercuri ca nu e tocmai in regula si imi vine mult, dar ieri a fost urat. Mi-am sunat doctorul care cred ca si el s-a cam speriat cand i-am spus ca de luni mi-a venit ciclul chiar daca alaptez. M-a facut albie de porci ca nu l-am sunat de luni de la prima picatura de sange, ca nu imi dau seama ca pot sa intru in soc, ca daca stau pana in dimineata asta cand e el la spital o sa pierd 2l de sange si ajung pe targa etc. Ce mai! M-am simtit ca o toanta. Am cam gresit-o dar toata atentia mea a fost indreptata catre Luca si urechiusa lui. Am fost la spital, a venit bietul om de acasa, mi-a facut nu stiu ce injectii si mi-a dat tratament. Cauza? O combinatie de factori - nu l-am alaptat pe Luca suficient la san saptamana trecuta, anemie, cezariana cu complicatii ca am avut placenta previa si inca nu stiu ce! Acum ma simt putin mai bine, nu mai curge sange mult dar sunt ametita si imi simt degetaele amortite.
acum astept sa vina pediatrul sa-l vada pe Luca. nu i-a mai curs ceara din ureche si nici nu-l doare. E posibil sa fi fost doar un surplus.
Va pup, ca s-a trezit printu lu' mama!
foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
elpower spune:
Karla, ai grija de tine! Tu ametita si slabita nu ti-ai dat seama ca e ceva in neregula cu tine, dar nici noi nu te-am sfatuit macar sa suni sa intrebi dr daca e normal. Cred ca si neuronul ala care mai rezista prin sarcina si-a dat duhul acum, la datorie. Sorry.

Ela, mamica de Thea-Ioana
THEA mea
diana_jors spune:
Am revenit...
n-am reusit sa dorm, dar a venit tati acasa si am stat amandoi intinsi pe pat ca soparlele la soare
si m-am mai intremat...
arissa: n-am baut cafea niciodata, decat am gustat-o o data si nu mi-a placut... asa incat nici nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa beau macar putin acuma, desi am in casa pentru musafiri
Multumesc 
Cred ca reusim sa le venim de hac colicilor cu stat pe burtica + Sab Simplex... mai vedem zilele astea...
Am aflat de la un medic ca conjunctivitele luate din maternitate sunt mai rezistente la antibiotice, fiind practic "cultivate" in mediu destul de steril... si ca trebuie sa disper doar daca nu ii trece in 2 luni
Deci ma inarmez cu rabdare si Kanamicina pentru asta... ![]()
Si cam atat de la noi...
Diana
de
Alex (23.04.07)
elpower spune:
Diana ce inseamna "sa disper", pt ca si noi avem o conjunctivita luata din maternitate si care aproape a trecut cu Ciplox, dar nu de tot. Si nu mai trebuie sa-l folosesc decat pana la sfarsitul saptamanii acesteia, cand se fac 3 saptamani de folosire. Inainte am folosit Nettacin, cu care nu am avut rezultate. Oftalmologul ne-a recomandat acest tratament cu Ciplox. Acum, dupa ce terminam, o sa mergem din nou la ea. Si ma interesa pt ca noi deja ne apropiem de 2 luni si nu ne-a trecut detot. O sa mai incerc in continuare cu laptic de la san pus in ochi si cu masaj la baza nasului si sper sa treaca pana peste o saptamana cand facem 2 luni. Poate se referea la faptul ca ar putea fi infundat canalul lacrimal daca nu trece in doua luni sau la ce?
Pupici!
Ela, mamica de Thea-Ioana
THEA mea
Val_ spune:
Va pup mamici.
Si eu intru in categoria celor fara ajutor, in afara de sotul meu de care imi este tare mila ca se da peste cap sa le impace pe toate. Sieu incerc sa fiu mama si sotia perfecta. Ceea ce este cam imposibil si bine spunea cineva ca ar trebui sa mai lasam balta treburile gospadaresti ca oricum nu le facem fata. Numai ca o sa fim si mai obosite decat suntem.
De asemenea eu nu rabd sa nu o iau pe Mariuca in brate atunci cand plange, nu imediat, dar oricum pana la urma o iau, mai ales ca sunt sigura ca este vorba de colici. Cat despore taticul ei el este si mai si decat mine.
Noi ne hranim in comtinuare san plus formula mai ales noaptea ca nu am rabdare sa stau ore sa o hranesc. Si sotul meu uneori nici nu ma trezeste ca ma vede cat sunt de obosita si ii da direct biberon.
Si eu le admir foarte tare pe fetele care au mai multi copii si fac fata ca eu cu unul si sunt daramata.
Karla nu spuneai ca ti-ai sunat mai demult doctorul in legatura cu hemoragia si el a zis ca este mica menstruatie? Sau era vorba de altcineva?
poze Mariuca
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
anamana123 spune:
salutare tuturor!
n-am reusit sa mai scriu ceva pt ca miercuri maria a facut vaccinul de doua luni si seara a fost groaznica. la dr a fost f cuminte, nu a plans cand a intepat-o dar dupa cateva ore sa te tii durere de picior; m-am speriat ingrozitor cand am vazut cum urla ca ea nu prea stie sa planga; behaie putin cand ii e foame sau somnic si f rar trage cate o repriza de plans cand se sperie. desi dr mi-a zis sa nu-i pun supozitor decat dc face temperatura, eu i-am pus pt durere, pt ca temp n-a facut.
ce sa va zic, cred ca maria e cea mai mica dintre toti; a luat 700 gr ultima luna asa ca am ajuns la marea greutate de 4350 la 2 luni!!!
dr zice ca e in grafic, are 56 de cm, dar io cand vad cat iau ai vostri mi se face rau! nu stiu ce sa-i mai fac cu mancatul asta! stam o ora sa pape 100 ml. i-am schimbat si lapticul pt ca ea bea inainte nan ha, iar acum ii dau nan normal. papa cam 500 ml pe zi.
tzuna, a zis dr ca si maria mea s-ar putea sa aiba reflux si a zis sa-i dam nu-sh ce medicamente. am intrebat-o cum stim ca are; mi-a raspuns ca aflam dc ii merge medicatia sau nu
dar io nu-mi indop copilu' cu pastile aiurea, mai ales ca ea nu plange mai deloc; nu arata ca ar durea-o ceva!
am mai intrebat si de gatutz, ca sta cu capul mai tot timpul pe dreapta si are ligamentul de la gat din stanga f pronuntat; io credeam ca are vreo excrescenta pe el, dar a zis dr ca e de la pozitie si ca trebuie stimulata sa-l intoarca si pe stanga, daca nu, mergem la un kinetoterapeut.
la multi ani ( cu scuzele de rigoare pt intarziere) fetelor care si-au serbat ziua!
merg si io sa stau, profit ca mariuci doarme. ma simt cam rau ca mi-a venit ieri ciclul; azi nici n-am fost in stare sa gatesc.
pupam,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
iunita spune:
anamana123 nu inteleg de ce esti stresata cu greutatea lui bebe. 700 g/luna nu e putin. fetita mea a luat in prima luna 650g. e vioaie si jucausa. acum va ca a inceput sa ia 200g pe saptamana. la 1 luna si 17 zile(adica ieri) avea 4.200g. mie mi se pare ca atata timp cat bebe ia in greutate e ok. nu vreau sa supar pe nimeni dar mi se pare ca e o tendinta de indopare a bebeiilor , iar eu nu sunt de acord cu ea. parca sunt purcei pusi la ingrasat... daca facem un calcul ipotetic iese ca un bebel de 3.500 ajunge intr-o luna la 4.500 (poate mai mult) asta ar insemna ca eu sa iau intr-o luna cam 17 kilograme ca sa pastram rpoportiile. (stiu, e o extrapolare ... poate gresesc). Oricum, mi se pare anapoda ca un bebe de 2 luni sa aiba 7 kilograme , poate doar daca s-a nascut cu aproape 5kg. Ma gandesc ca oscioarelor lui le va fi destul de greu sa sustina atata greutate, ca nu isi va putea sustine capsorul, ca se va ridica greu. si stunci ne indreptam spre obezitate, pentru ca va fi prea greoi in miscari...iarasi ma gandesc si la inimioara lui bebe...hai ca sigur supar iar pe cineva si mai bine ma opresc aici. ideea era ca nu vad ce mare fas e daca pune bebe 700g, 500g sau 1200g atat timp cat e sanatos si proportional.
martutzadistractie placuta la botez. sa dea Doamne Doamne tot ce e mai bun pentru Victor si pentru voi!
P.S. Camasa aia de facut baieti nu o imprumuti? ![]()
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea