Salata frantuzeasca cu legume si oua(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 4926) Mazarea si morcovii se fierb. Se taie morcovii, cascavalul si castravetii cubulete si se pun intr-un castron impreuna cu mazarea. Peste ele se toarna smantana, ulei si se condimenteaza cu sare dupa gust. Se amesteca si apoi se asaza pe platou si se decoreaza cu felii de ou.
Salata cu oua si praz(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1711) Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Ouale se fierb si se taie cubulete. Gogosarii se taie cubulete, se storc un pic iar prazul se taie rondele. Acestea se amesteca cu maioneza, iaurtul, mustarul si se condimenteaza dupa gust.
Salata norvegiana cu oua(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2607) Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se toaca cu un cutit. Castraveciorii se taie cubulete marunte. Se amesteca mustarul, maioneza, smantana si praful de curry si se incorporeaza in sosul astfel obtinut ouale, castraveciorii si caperele bine scurse. La sfarsit, salata se presara cu ceapa prajita bine rumenita.
Salata de oua(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1484) Se fierb ouale tari, se sfarama cu furculita intr-un castron de salata, se adauga ceapa taiata cubulete, se pune putin ulei si sare dupa gust.
salata cu ou si sunca(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2425) Oula fierte tari, se curata de coaja si se taie in sferturi. Se adauga salata verde, sunca taiata fideluta, maioneza, piperul, sarea, zaharul si zeama de lamaie dupa gust.
Salata de couscous cu omleta(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1444) 1. Varsati couscous-ul intr-o salatiera. Acoperiti-l cu apa rece si scurgeti-l imediat. Puneti la loc couscous-ul in salatiera si afanati-l cu furculita. Stropiti-l cu sucul de lamaie si 4 linguri de ulei de masline. Baza salatei e gata!
2. Adaugati rosiile si dovlecelul taiat cubulete, ceapa tocata marunt si ierburile maruntite.
3. Adaugati sare si piper dupa gust, acoperiti cu o folie de plastic si bagati la frigider timp de 4 ore.
4. Bateti ouale cu furculita intr-o farfurie cu sare, piper si sofran (daca e cazul, pentru mai multa culoare).
5. Incalziti o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie mica.
6. Coaceti jumatate din compozitie. Coaceti mai intai pe-o parte, apoi intoarceti omleta pentru a o coace si pe partea cealalta. Coaceti si a doua omleta din restul compozitiei.
7. Lasati sa se racesca, apoi taiati cubulete omletele.
8. In momentul servirii, verificati asezonarea couccous-ului, incorporati omleta si presarati totul cu busuioc.