Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Deserturi diverse: Bomboane ( 6 retete )

Brandy Balls (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1078)
Biscuitii sfaramati se amesteca cu stafide si nuca. Se bat ouale,se adauga zahar si cacao si se amesteca foarte bine.Se adauga brandy si amestecul de bicuiti si untul,se amesteca bine si se formeaza bile care se tavalesc in cocos/ciocolata.Se dau la frigider.
Rafaelo (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2007)
Zaharul si untul se freaca spuma, se adauga laptele praf nedizolvat si 3/4 din nuca de cocos. In compozitzie se adauga napolitana sfarâmata. Apoi se fac bilutze mici, se pune o aluna la mijloc si se dau prin cocos.
Rafaello (2) (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1111)
Se amesteca laptele praf, zaharul, margarina si jumatate pachet nuca de cocos si se da la frigider pentru a se intari.
Se scoate compozitia, se fac bilute, in interiorul carora se pune o aluna, se da prin nuca de cocos ramasa si se pun din nou la frigider.

Globurele (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1091)
Se amesteca toate ingredientele si se fac globurele de marimea unei nuci.In mijloc se pun visine sau bucatele de rahat. Se rotunjesc si se dau prin zahar tos.
Bomboane de ciocolata (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1658)
Se topeste ciocolata la bain-marie. Se adauga margarina si, amestecand continuu, se pun galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat si alunele. Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa la racit aproximativ 2 ore. Dupa aceea se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza bile de marimea unei nuci. Bomboanele astfel obtinute se impart in trei: o parte se tavalesc prin cacao, alta parte prin nuca de cocos si ultima parte se presara cu bobmbonele cip. Se tin la rece pana se servesc.

marshmallow (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2533)
se pregateste o tava, care se acopera cu hartie de copt, si se pudreaza cu corn starch, sau starch (amidon). se presara 18 grame de gelatina pudra intr-un vas cu gura mai larga(sa se ajute dizolvarea cat mai bine a gelatinei), cu 120 ml apa, si se lasa gelatina la inmuiat. se pastreaza la indemana. Se combina 455 g zahar, 5 grame de glucoza sau light corn syrup (eu cateodata adaug, daca nu am nici una nici alta, cateva picaturi de lamaie, care previne recristalizarea zaharului, din produs, daca este tinut pentru mai mult timp) cu alta cantitate de 120ml de apa si se pune la fiert, pe foc mediu. se incalzeste incet, gelatina din vas, pentru a ajuta dizolvarea in totalitate, si pentru a o mentine calda (eu pun castronelul cu gelatina dizolvata intr=un castron mai mare cu apa fierbinte, si caldura absorbita prin pereti ajuta dizolvarea gelatinei, si o mentine si calda).
cand zaharul de pe foc atinge temperatura de 110grade celsius (eu am termometru de bucatarie), se incepe baterea albuselor de ou (120ml) la viteza maxima cu mixerul. cand temperatura zaharului atinge 118 grade, se toarna, peste albusul de ou (cu mixerul dat la viteza mica, pentru ca nu va opari si arunca continutul peste tot), in ploaie mica, si continuu. apoi, adauga in acelasi mod, in ploaie constanta, gelatina calda si dizolvata. trece mixerul ep viteza maxima si bate pana cand bezeaua devine lucie, si pufoasa, si se raceste. se toarna apoi compozitia in tava preparata, si se da la frigider, pentru o racire mai rapida. este buna a doua zi, cand gelatina a inchegat bine bezeaua! se taie in forma dorita, si se serveste (eu o dau si prin ciocolata alba cu desicatted coconut, si este o minunatie; sau o pun in cafea). se mai poate pune culoare alimentara, si face marshmellow de toate culorile, sau se mai poate pune, la sfarsit, arome!

 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput

Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com