Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Aperitive si snackuri: Aperitive cu oua ( 6 retete )

Oua umplute (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 3426)
Se fierb ouale in apa cu sare. Se curata de coaja si se taie in doua. Se scot galbenusurile se sfarama cu o furculita si se amesteca cu branza data pe razatoare, cu smantana si cu patrunjelul tocat fin. Se condimenteaza compozitia si se umplu jumatatile de albus. Se pot decora cu: feliute de masline, cu verdeata, puteti pune ochi (boabe piper), nas (piper sau morcov), gura (rosie).
Crochete cu oua (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1248)
Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie marunt. Se face un sos alb, foarte legat, din unt, faina si se stinge cu lapte. Se lasa sa fiarba pana cand sosul capata consistenta unui piure. Dupa ce s-a racorit se amesteca sosul cu ouale fierte, tocate, se adauga sare si piper, dupa gust, iar la sfarsit putin marar. Se fac crochete rotunde, se dau prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura.
Pasta de oua (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 4368)
Ouale se fierb, se decojesc si se zdrobesc foarte bine poi se freaca cu untul. Ceapa si castravetele se toaca foarte fine apoi se adauga peste oua. Se condimenteaza cu sare, piper, mustar si zeama de lamaie. Se omogenizeaza..
Pasta de oua cu smantana (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1830)
Ouale se fierb, se curata si se zdrobesc foarte bine apoi se amesteca cu smantana si maslinele tocate fin. Se condimenteaza dupa gust.
Oua umplute picante (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1930)
Se fierb ouale tari; dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua si se taie putin din capetele rotunjite, astfel ca ouale sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se scoate galbenusul si se imparte in doua. Jumatate se trece prin sita si se amesteca cu o lingura de mustar, cu galbenusurile crude si cu putina sare. Se pune uleiul, turnandu-l cate putin si amestecand mereu, pana este sosul gata.
Galbenusurile lasate deoparte se freaca cu bucatelele de carne de pasare fiarta sau fripta sau sunca, date prin masina de tocat. Se adauga castravetii tocati foarte marunt si o lingura sau doua din sosul pregatit mai inainte. Se pune sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umple ouale cu varf.
Oua umplute cu pasta de peste (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1302)
Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in lung. Se scot cu grija galbenusurile si se pun intr-un castron in care se adauga untul si o lingurita de pasta de peste. Toate acesatea se freaca bine pana cand se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile.
 
Pagina 1 din 1

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput