Retete pentru robotul Philips: Diverse pentru robotul Philips ( 15 retete )
Sfecla cu hrean(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1526) Am fiert sfecla si am dat-o pe robotul de bucatarie, la fel am procedat si cu hreanul (crud), dupa care le-am amestecat si condimentat cu putin zahar, sare si otet dupa gust.
Pate de pui(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1486) ficati de pui am avut si cativa eco, la cuptor, cu vin, cimbru si piper negru. am pasat, cu vreo 60 de grame de unt, cu niste crema de branza, cu un strop de mustar englezesc si vreo 2 linguri de maioneza. am lasat piperul si cimbrul inauntru, adica le-am mixat impreuna. si apoi am incorporat niste muschi de porc afumat, masline verzi, 3 linguri de Porto si 4-5 boabe de piper verde murat. a iesit... absolut demential!
Biscuti sarati cu fistic(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1137) Se face o coca din astea, se formeaza un sul si se pune in folie alimentara 1-2 ora la congelator! Apoi se
scoate, se taie felii si se coace cam 12-14 min la 180*C
Salata de Boeuf(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1828) Morcovi tineri si crocanti, cartofi rosii, muraturi acrite in saramura, mazare dulce, carnea macra de vita tanara,
maioneza "imbunatatita" cu iaurt si smantana, piper proaspat rasnit si mustar cu cea mai originala reteta, iata
ceva ce stiti cu totii. Proportia combinarii lor tine insa de gustul fiecaruia. Personal apreciez o salata
sprintena, in care recunosc fiecare ingredient in aceeasi imbucatura, care ma racoreste, imi satisface gustul
si ma incanta. Ei bine, asa e salata mea
Pogaci cu jumari(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2238) Aveam jumari, le-am tocat si facut pasta, apoi un aluat fraged, se pun jumarile intinse pe foaie si se
impatureste succesiv aluatul, iar se intinde, iar se impatureste, ca sa iasa straturi aerate...stiti voi, ca de aici
am invatat. Am preferat sa le fac subtiri de data asta, ca aperitiv usor si comod.
Saratele(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1488) se amesteca bine 1 pachet de unt cu 1 lingura de sare, 2 linguri de otet, 1 lingura de branza framantata, 6 linguri de apa si faina cat cuprinde. se fac formele dorite se dau cu galbenus si se presara la algere, mac, secarica sau susan - sunt teribil de delicioase
Piftelutele marinate(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1285) Se fac bilute din amestecul de carne si se prajesc intr-o baie de ulei (nu se prajesc) - apoi se lasa la racit Se fierbe ceapa taiata pestisori in apa cu 1-2 foi de dafin si 3-4 linguri de otet - se fierbe mai mult - cand o
gustati aceasta nu trebuie sa scartaie in dinti (atunci e fiarta bine) se amesteca piftelutele de carne cu maioneza si ceapa fiarta rece
Unt cu usturoi si busuioc(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1310) Se amesteca bine usturoiul pisat cu untul moale, busuioc, piper si sare. Se lasa la rece apoi se intinde pe toast.
Tapenada simpla(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 1458) Se amesteca bine usturoiul pisat cu maslinele fara sambure, piperul si sarea. Se intinde pe toast. (eu am avut masline negre - nu sunt la fel de bune ca celelalte)