Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Retete pentru robotul Philips: Diverse pentru robotul Philips ( 15 retete )

Sfecla cu hrean (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1526)
Am fiert sfecla si am dat-o pe robotul de bucatarie, la fel am procedat si cu hreanul (crud), dupa care le-am amestecat si condimentat cu putin zahar, sare si otet dupa gust.
Pate de pui (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1486)
ficati de pui am avut si cativa eco, la cuptor, cu vin, cimbru si piper negru. am pasat, cu vreo 60 de grame de unt, cu niste crema de branza, cu un strop de mustar englezesc si vreo 2 linguri de maioneza. am lasat piperul si cimbrul inauntru, adica le-am mixat impreuna. si apoi am incorporat niste muschi de porc afumat, masline verzi, 3 linguri de Porto si 4-5 boabe de piper verde murat. a iesit... absolut demential!
Biscuti sarati cu fistic (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1137)
Se face o coca din astea, se formeaza un sul si se pune in folie alimentara 1-2 ora la congelator! Apoi se

scoate, se taie felii si se coace cam 12-14 min la 180*C
Salata de Boeuf (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1828)
Morcovi tineri si crocanti, cartofi rosii, muraturi acrite in saramura, mazare dulce, carnea macra de vita tanara,

maioneza "imbunatatita" cu iaurt si smantana, piper proaspat rasnit si mustar cu cea mai originala reteta, iata

ceva ce stiti cu totii. Proportia combinarii lor tine insa de gustul fiecaruia. Personal apreciez o salata

sprintena, in care recunosc fiecare ingredient in aceeasi imbucatura, care ma racoreste, imi satisface gustul

si ma incanta.
Ei bine, asa e salata mea
Pogaci cu jumari (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2238)
Aveam jumari, le-am tocat si facut pasta, apoi un aluat fraged, se pun jumarile intinse pe foaie si se

impatureste succesiv aluatul, iar se intinde, iar se impatureste, ca sa iasa straturi aerate...stiti voi, ca de aici

am invatat.
Am preferat sa le fac subtiri de data asta, ca aperitiv usor si comod.
Saratele (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1488)
se amesteca bine 1 pachet de unt cu 1 lingura de sare, 2 linguri de otet, 1 lingura de branza framantata, 6 linguri de apa si faina cat cuprinde. se fac formele dorite se dau cu galbenus si se presara la algere, mac, secarica sau susan - sunt teribil de delicioase
Piftelutele marinate (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1285)
Se fac bilute din amestecul de carne si se prajesc intr-o baie de ulei (nu se prajesc) - apoi se lasa la racit
Se fierbe ceapa taiata pestisori in apa cu 1-2 foi de dafin si 3-4 linguri de otet - se fierbe mai mult - cand o

gustati aceasta nu trebuie sa scartaie in dinti (atunci e fiarta bine)
se amesteca piftelutele de carne cu maioneza si ceapa fiarta rece
Unt cu usturoi si busuioc (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1310)
Se amesteca bine usturoiul pisat cu untul moale, busuioc, piper si sare. Se lasa la rece apoi se intinde pe toast.
Tapenada simpla (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1458)
Se amesteca bine usturoiul pisat cu maslinele fara sambure, piperul si sarea. Se intinde pe toast. (eu am avut masline negre - nu sunt la fel de bune ca celelalte)
Ciuperci Champignon umplute cu sunca si trase la tava (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1870)
Ciupercile Champignon se curata si li se taie coditele separat. Palariile se aseaza cu partea unde a fost

codita in sus. Coditele se taie marunt. Ceapa se taie marunt si se trage(caleste) la tigaie in ulei pana devin

translucida apoi se adauga coditele taiate si se lasa pe foc mediu pana se patrund. Apoi se adauga sunca

presata taiata marunt in prealabil si se ameseca usor Nu se mai lasa pe foc Se adauga sare si piper si se

trece deoparte.
Cand se raceste (sa nu fie fierbinte) se umple palariile ciupercilor fara a deveni supraplin. Se presara la final

cascavalul ras sau parmezanul si peste se acopera cu o felie de rosie de 0.2-0.3 mm se aseaza ciupercile

intr-o tava de Teflon unsa cu ulei si se lasa la foc mic spre moderat acoperit cu un capac timp de 15 minute.
Pagina urmatoare  
Pagina 1 din 2

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput