Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Miel cu ansoa si rozmarin Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Miel cu ansoa si rozmarin 
Numar portii: 6 
Ingrediente: 6 catei de usturoi
9 fileuri de ansoa, drenate
1/4 ceasca ulei de masline
2 1/2 linguri de rozmarin proaspat tocat
1 picior de miel (fara os si cu un pic de grasime)
2 lingurite de sare
3/4 lingurita piper negru
Mod de preparare: Tocati usturoiul cu ansoa si formati o pasta impreuna cu uleiul si rozmarinul.



Se fac cateva incizii in carne cu ajutorul unui cutit (mici buzunarase), apoi frecati pasta (sosul) peste intreaga suprafata, impingand-ul in "buzunarele" taiate. Se lasa la marinat cca 1 ora la temperatura camerei.

Preparare friptura de miel:

Incalziti cuptorul la 200°C. Presarati sare si piper peste mielul marinat si lasati-l in cuptor dupa preferinta, unii doresc carnea mai bine facuta altii nu. Dupa ce carnea e gata, se lasa 30 de minute apoi se poate taia pentru servire.
 
Mod de servire: Dupa preparare 
Timp de preparare (minute): +30min 
Grad de dificultate (1-10): 4 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: www.supereva.ro 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: Anda08 
Vizualizari: 1066 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput
Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Miel cu ansoa si rozmarin
» Miel cu ansoa si rozmarin

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput