Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Bors de ardei umpluti Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Bors de ardei umpluti 
Numar portii: 6 
Ingrediente: 6 ardei grasi (kapia), 250 g carne tocata, 1 felie paine inmuiata, 3 cepe, 1 morcov, 1/4 telina, sare, piper, 1 ou, 30 g orez, 200 g rosii, patrunjel verde, marar, bors dupa gust, 100 g smantana
Mod de preparare: Se pun sa fiarba in 2 l apa clocotita 2 cepe taiate marunt, morcovul si telina rase.
Carnea tocata, painea, 1 ceapa rasa, oul, orezul, patrunjelul si mararul tocate se amesteca bine. Se curata ardeii de codite, se spala bine si se umplu cu amestecul de carne. Se astupa cu cate o bucata de rosie si se pun sa fiarba in supa care clocoteste.
Bucatile de rosii ramase se decojesc, se curata de seminte si se adauga la supa. Dupa ce au fiert, se potriveste supa de sare si piper. Borsul se fierbe separat si se adauga in final. Se mai dau cateva clocote.
 
Mod de servire: Se serveşte cu smantana. 
Timp de preparare (minute): 60 
Grad de dificultate (1-10): 5 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: n/a 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: akella 
Vizualizari: 1225 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Bors de vita cu legume
» Bors de ardei umpluti

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput