Dacia Logan - pareri pro si contra
Raspunsuri - Pagina 3
grati.ela spune:
Poate suna ciudat...am un Mondeo si un Megane dar mi se lipesc ochii dupa MCV-ul albastru mineral...Este singura masina din cauza careia era sa ciocanesc masina din fata...Mi se pare cu adevarat frumoasa. In primul rand are un fund cu personalitate, interior agreabil...Cand imi vand Mondeo imi iau MCV!
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Poate suna ciudat...am un Mondeo si un Megane dar mi se lipesc ochii dupa MCV-ul albastru mineral...Este singura masina din cauza careia era sa ciocanesc masina din fata...Mi se pare cu adevarat frumoasa. In primul rand are un fund cu personalitate, interior agreabil...Cand imi vand Mondeo imi iau MCV!
Asta era in show room -> mi-a cazut cu tronc culoarea asta
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
enachescug spune:
DA pentru Logan. Nu fac nici o comparatie cu alte masini.
Este bun pretul de achizitie (in functie de posibilitati), consumul e bun -chiar daca in orasul Bucuresti (unde mai bine mergi cu deltapanul) consumul e relativ mare (dar nu se compara cu BMW)- intretinerea, in general, convenabila ca pret. Si apoi si mecanicii de la service se pricep la Loganuri pentru ca sunt instruiti in acest sens (mai multi), pe cand la celelalte masini putini se pricep si pana vine o anumita piesa de la producator stai si te uiti luuuuung!
Argumente sunt!
Contrargumente ar fi, dar numai daca esti carcotas si ai asteptari mari.
olim spune:
am vazut si eu un MCV in Valencia, culoarea verde si arata mortal.Sotul a zis ca daca mergem acasa sigur luam unulEra super-faina masina, si proprietarul foarte incantat ca toata lumea se uita la masina
bertha spune:
Avem trei familii prietene cu Logan. Nu i-am auzit vreodata sa se planga de ceva, ba din contra. Una din ele e chiar muncita si face fata cu brio. Mi se pare o alternativa super pt o persoana care vrea o masina noua la un pret convenabil. Sa fim seriosi, daca ne-am permite acoperim pretul si sa alegem numai dupa aspect si caracteristici, cred ca ar scadea drastic vanzarile Loganului, pt ca nu e nici cea mai frumoasa si nici cea mai utilata masina. Dar, in mod sigur e cea mai buna pt buzunarele noastre.
Sigur ca exista persoane f exigente, care vad toate detaliile cu un ochi profesionist si remarca imperfectiunile. Eu nu sunt una dintre acestea, daca are 4 roti si merge...
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
andreea81 spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
codruta, o simpla curiozitate am. oare cine si'ar cumpara masina noua si nu si'ar face full casco ???
in legatura cu loganul, inca nu va pot zice nimic din proprie experienta. vine doar peste vreo 2 saptamani. dar despre solenza pe care am avut'o inainte, numai cuvinte de lauda. inca mai suspinam dupa ea. daca ar fi avut portbagajul mai mare (sa incapa patutul copilului + carucior + bagaje) si daca ar fi avut a/c nu am fi dat'o pentru nimic in lume. cum zicea si andreea: casco ieftin, revizii ieftine, consumabile la fel. consum super bun, probleme nu am avut absolut nimic cu ea in 3 ani...
pentru cineva care nu se scalda in bani dar vrea o masina noua, fara discutie raportul calitate/pret (inclusiv casco, revizii, si alte cheltuieli) e mai mult decat ok la logan...
alexa si mami
Si eu sunt de aceeasi parere...Si eu am Logan luat de 9 luni, Laureate, 1.4 pe benzina, fara ABS...si eu tot incepatoare am fost,(am carnet de 6 ani, dar conduc de 8 luni), si mi-e draga masinuta mea de mor!!! Singurul incovenit al meu este k are spatele foarte inalt, si la parcarea cu spatele, nu prea ma descurc(adevarul e ca nici la parcarea cu fata nu excelez !!!)
Acum, depinde si de ceea ce vrei tu...
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
Rufus spune:
Acum ca m-am lamurit ce-i ala MCV, va pot spune ca-mi place si ma cam uit lung dupa el. Asta pentru ca-mi trebuie o masina mai mare si pretul conteaza in cazul meu. Am facut o simulare de pret si mi-au rezultat 13 200 euro pentru un MCV diesel, echipat cum as vrea. Intrebarea mea ar fi daca un VW Sharan, mai mare dar cu vreo 4 ani si 100 000 Km mai batran, la acelasi pret, ar fi de preferat, sau nu.
Dar recunosc ca-mi place loganul, iar ce nu-mi place nu stiu daca nu cumva este prejudecata.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
codruta_grg spune:
13.200 pentru o dacie , fie ea si MCV. Scuza-ma dar nu ma pot abtine sa nu rad cand vad la ce preturi ajung "unele" masini. Nu stiu daca iei in banii astia un Sharan bunutz, dar sunt altele care ar merge (incerca ceva combi, nu suv)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi