Dacia Logan - pareri pro si contra
Raspunsuri - Pagina 4
codruta_grg spune:
Asta e ca si cu multe alte chestii in Romania, ce e indigen e scump, eventual sa ti-l iei si din starinatate (adica sa iti vanda masina romaneasca strainii la pret mai bun decat romanii )
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Intradevar, parul se schimba:
http://www.automarket.ro/stiri/logan-4x4-in-2010-13000-de-euro-2637.html
nu stiu daca si continuarea proverbului va ramane sau nu valabila prin 2010
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Androix spune:
Rufus, parerea mea este ca orice masina second cu mai mult de 50.000 de km nu merita investitia. Eu cel putin nu as da banii astia.
Pentru logan am zis iar o limita, fara sa ma rad sa ma prapadesc , si anume daca depaseste 10.000 euroi iar nu merita. Dar eu nu am deocamdata decat un copil, vine si numarul 2 peste o luna, dar ce ma fac daca "pica" si cu numarul 3? Cumpar un MCV nou pe benzina, ca eu nu fac 25.000 de km pe an cum a facut saranu' din poveste, si probabil asa ies si mai ieftin.
Voila!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
camelia72 spune:
Ne gandisem initial la o masina sh din import dar dupa mai multe dezbateri...nu prea vrem sa riscam,o masina noua e,totusi,o masina noua,fie ea si Logan iar la pretul si dotarile pe care le are Loganul (varianta cu ABS,aer conditionat si toate cele...) nu prea vad alta alternativa.Avand si 2 copii in dotare e nevoie de o masina spatioasa,designul nu prea conteaza desi mie chiar imi place cum arata posteriorul acela obraznic...!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alexa Ioana spune:
ne'a venit loganul de cateva zile. pana acum suntem super multumiti. are toate dotarile necesare (aer conditionat, abs, airbaguri, etc), e comod, consumul e incredibil (e diesel).
codruta, inteleg ca te face sa razi ideea de 13.200 pt o dacie, dar, dupa parerea mea, pierzi din vedere cateva lucruri. in primul rand, nu cred ca se poate compara loganul cu o "dacie". da, finisajele nu sunt minunate, iar estetica design'ului lasa de dorit. dar ca performante (motorizare, consum, fiabiliate, modul in care se conduce, etc), se poate compara foarte usor cu orice alta masina.
si inca ceva. un autoturism presupune si altceva, nu numai cat de frumos arata. e vorba si de costul reviziilor, consumabile, piese de schimb. iar la situatia drumurilor de la noi, eu zic ca trebuie tinut cont si de asta (bucse, telescoape, amortizoare, etc).
eu cred ca trebuie privit totul per ansamblu, si fara prejudecati. de ce, daca e productie autohtona, trebuie neaparat sa fie "naspa" ???
alexa si mami
Androix spune:
Alexa, ia zi-mi si mie cat consuma dieselul in oras? Ca m-ai facut curioasa.
Sa stapaniti sanatosi loganul si sa n-aveti parte de neplaceri de nici un fel!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Alexa Ioana spune:
androix, citat din sotul meu "cam 6, 6 si ceva, dar depinde cum il conduci, ca daca se conduce aiurea, poate fi si 8 " . la drum intins (bucuresti - cluj) am scos o medie de 4,4 (cu turatia max. 2500, fiind in rodaj ...) dar te tin la curent !
saru'mana de urari ! pupici la pitic si la burtic !
alexa si mami
olim spune:
rufus, cum sa cumperi masina de 4 ani si 100.000 de km cu 13.000 de euro, nici vorba, mai bine un logan, ca e nou, ai garantie, si ful-option.Ca cealalta tot veche este si cu 100.000 de km, oricat de bine ar arata.
Si mie nu mi se para scumpa in raport calitate-pret.Daca o comparam cu un zafira, un sharan, sau alta de clasa sa, este diferenta de 10.000 de euro intre MCV si astea, ca doar se incadreaza la aceeasi clasa cu zafira si sharanu-l, chiar daca pare absurd pt unii.
Cat despre calitate, am vazut ca are 3 stele Encap, la fel ca si BMW, serie 5, care costa 50.000 de euro, asa ca ce vrei mai mult
O fii marca dacia, dar tot renault este, asa ca ori un clio, ori megane, ori espace, ori lagiuna, ori vel satis,ori logan, tot acelasi rahat este, adica masina frantuzeasca.
rufus, is curioasa pana la urma ce masina cumperi
+8
Rufus spune:
quote:
Originally posted by olim
rufus, cum sa cumperi masina de 4 ani si 100.000 de km cu 13.000 de euro, nici vorba, mai bine un logan, ca e nou, ai garantie, si ful-option.Ca cealalta tot veche este si cu 100.000 de km, oricat de bine ar arata.
Si mie nu mi se para scumpa in raport calitate-pret.Daca o comparam cu un zafira, un sharan, sau alta de clasa sa, este diferenta de 10.000 de euro intre MCV si astea, ca doar se incadreaza la aceeasi clasa cu zafira si sharanu-l, chiar daca pare absurd pt unii.
Cat despre calitate, am vazut ca are 3 stele Encap, la fel ca si BMW, serie 5, care costa 50.000 de euro, asa ca ce vrei mai mult
O fii marca dacia, dar tot renault este, asa ca ori un clio, ori megane, ori espace, ori lagiuna, ori vel satis,ori logan, tot acelasi rahat este, adica masina frantuzeasca.
rufus, is curioasa pana la urma ce masina cumperi
+8
Nu stiu, zau...parca ma bucur sa vad ca sunt multumiti cumparatorii de Logan...
Pe mine nu prea ma doare de conceptii, ca Dacia e Dacie, e de fapt Renault, dar vorba ta, tot frantuzeasca.
Sharanul este, totusi, altceva, o fi in aceeasi clasa...dar sunt vreo 20000 diferenta, la aceleasi dotari...
Chiar nu stiu ce sa zic...o sa ma duc la un drive-test la Dacia.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Alexa Ioana spune:
foarte buna ideea cu drive testul, rufus !
sa ne spui si noua ce parere ai si la ce concluzie ajungi. succes !
alexa si mami