Dacia Logan - pareri pro si contra

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

dar sa stii ca de cele mai multe ori platesti marca, nu calitatea, si m-am convins singura.
la fel ca la alte produse, platim marca si costurile nesfarsitelor reclame, nu si calitatea produsului respectiv.
Iar la masini nu mai este ce era odata, sa zici ca iti poti lua masina pe viata.Acum totul e facut sa dureze putini, ca sa poata vinde firmele cat mai multe masini.
Eu cred ca diferenta de 20.000 de euro poti sa o folosesti la altceva, sau de ce nu sa vezi lumea, si ramai cu ceva, plus ca impozite, asigurari cheltuieli de intretinere sunt mult mai mari la aceste masini.Sotul meu era inebunit dupa golful 5, dar am ales sa luam un corsa, si nu din lipsa financiara, ci din cauza cheltuielilor care is mult mai mici, si nu ne pare rau, ca in 3 ani are deja 70.000 de km.
Dute si fa un test drive si spune-ne ce parere ai?

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Acum ca m-am lamurit ce-i ala MCV, va pot spune ca-mi place si ma cam uit lung dupa el. Asta pentru ca-mi trebuie o masina mai mare si pretul conteaza in cazul meu. Am facut o simulare de pret si mi-au rezultat 13 200 euro pentru un MCV diesel, echipat cum as vrea. Intrebarea mea ar fi daca un VW Sharan, mai mare dar cu vreo 4 ani si 100 000 Km mai batran, la acelasi pret, ar fi de preferat, sau nu.
Dar recunosc ca-mi place loganul, iar ce nu-mi place nu stiu daca nu cumva este prejudecata.

dupa 100 000 km toate masinile...da toate...au probleme...adica la 120 000 trebuie sa schimbi aia (cureaua de blabla) ...la 150 000 altceva ...si tot asa. daca te uiti BMW sau etc iti da o garantie pina la 100 000 sau X ani..care vine prima...apoi nu de prosti fac ei asta....ci pt faptul ca de la 100 000 incep nenorocirile. ideea ce vrei tu...o masina mai comfortabila si mai veche...si platesti pt asta...sau una mai mica si mai noua...si stai mai linistit ca ai service asigurat
iti spun yo ca totul are un pret...vechi si comfort si ieftin nu gasesti

Mergi la inceput

guestus, cred ca e prima data cand pot sa iti dau dreptate
chiar asa este, la 100.000 orice masina incepe sa dea probleme , mai mari sau mai mici, dar probleme.Asa ca nu cred ca merita banii aceste masini, singura optiune rentabila este sa gasesti o masina de 3-4 ani si km putini, adica 25.000-35.000, ca sa merite sa faci achizitia, ca in rest...
Plus ca se stie ca nemtii umbla la km, chiar aici a fost saptamanile trecute un scandal cu modificarea de km reali.Daca nu stii de la cine cumperi masina, chiar nu merita efortul.

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Guestus, are dreptate Olim, ia Loganul, urca-te in el si plimba-te de 25000-30000E pe unde vrei tu. Sa ne spui dupa cum e...

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

cine iubeste Logan-ul nu a avut alta masina si cand spun masina ma refer la orice tip de masina straina.Fanii Logan sunt toti fosti posesori de Dacii sau cine stie ce junghiuri straine(10-15 ani vechime)cine a avut masina straina nu o sa isi cumpere niciodata aceasta anomalie de asa zis automobil.Parerea mea

Mergi la inceput

din cate stiu eu loganul e tot straina, adica e frantuzeasca, nu, ca doar nu mai e dACIA, marca romaneasca, aartine grupului Renault, format din Renault-Dacia, Nissan, si nu mai stiu ce
Pai decat un megane mai bine un logan, sau decat un fiat tot mai bine un logan, daewo, cielo, etc.
Si nu cred ca toti fitzosii dupa revolutie si-au luat masini noi, de 5 zile, ca toti am umblat cu junghiuri straine(10-15 ani vechime), ca nu toti am iesit din Revolutie cu 25.000-40.000 de marci cat costa o masina noua.

Eu nu am avut niciodata Dacie, am condus doar l ascoala de soferi, prima masina a fost un corsa de 8 ani, dar imi place Loganul.Si acum am doua masini, una de 3 ani si una de 6 luni, le-am luat noi pe amandoua, dar tot imi place loganul.Asta se pune

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by luminita74

cine iubeste Logan-ul nu a avut alta masina si cand spun masina ma refer la orice tip de masina straina.Fanii Logan sunt toti fosti posesori de Dacii sau cine stie ce junghiuri straine(10-15 ani vechime)cine a avut masina straina nu o sa isi cumpere niciodata aceasta anomalie de asa zis automobil.Parerea mea

Da sigur, sunt perfect de acord, snobismul si prejudecatile nu le-am luat in discutie pana acum. Noroc cu posesorii de masini straine ca se asteapta cate 2-3 saptamani pana vine loganu' ca altfel daca ar mai fi fost si fani reconvertiti faceam liste si asteptam cate un an

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

quote:
Originally posted by luminita74

si tu iti bazezi afirmatia pe ce ???
pe un esantion de ... cu o eroare de ... aplicand metoda ...
hai ca ai fost tare la faza asta...
nici nu'mi mai pierd vremea sa comentez...
oricum, andoixu' a zis'o foarte bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu cred ca totul se rezuma la bani...nu gasesti ceva nou care sa se compare cu pretul Loganului. Daca pana acum ziceam ca mai bine mai strangi ceva bani pt o masina mai buna, iata ca sunt pe punctul de a lua un Logan pt parintii mei. Si m-am decis din cauza banilor. Anul asta ne-am luat casa si nu mai avem cum sa strangem bani pt o masina mai buna si nici nu vreau sa-i las pe ai mei fara masina pana la anul cand avem noi bani de ceva mai bun. Asa ca, ca viitoare fiica de propietari de Logan votez pro Logan. Eu am condus numai masini straine, bune...astept sa vad cum e sa conduc si un Logan.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Acum cateva luni vroiam sa ne luam Logan (ultima versiune) insa am ales Megane-ul datorita design-ului si confortului (da de unde - de fapt datorita ofertei - discount 2200E ).

Fratele meu si-a luat Logan la o saptamana si este super OK.

Singura chestie care ma enerveaza - sunt prea multe Log. pe strada.

Parerea mea.

Elly

Mergi la inceput