Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 16
carrie spune:
Codruta din cate stiu eu nu i-a venit inca acel eco ptr mamografii, era f nervos pe furnizori din pricina asta.
problemele cu bila ar rebui sa se poata vedea la eco, adica sau ai pietre sau colecist lung si lenes.da, dau dureri nasoale de cap , greata varsaturi uneori diaree, dar febra nu, daca creste febra sa nu fie ceva infectie.mai consulta un internist, nu mi se pare normal sa te tina starea asta 2 saptamani.
noi am venit de la chef de pici la Castelul Piticilor, a fost dragutz dar locatia nu e grozava dupa mine.e o sala f mare si a fost cam frig plus ca nu le-a prea facut program...
fetelor, mi s-a pus un junghi in coloana jos , cred ca mi s-a prins un nerv sciatic sau ce naiba e acolo dar efectiv daca o tin asa o luna e nasol ca ma doare de-mi dau lacrimile.ma pot oare unge cu crema de aloe vera?
noapte buna, azi am avut logoree si se pare ca numa io
pupici
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mariana tache spune:
Fetelor, buna seara!
Avand in vedere ca Roxana nu are net 2 zile, am marea onoare sa va anunt ca azi, dimineata la ora ~9.30 s-a nascut Ileana
. Are 3700g si e bine, sanatoasa; si mama la fel; Roxana mi-a zis ca a nascut usor, un travaliu scurt.
Rolo, felicitari pt marea realizare! Sa-ti traiasca fetita! Sa fie cuminte, sa pape lapte bun de la mami si sa fie sanatoasa! FELICITARI!
... altceva nu-si are rostul!
Sa aveti o saptamana cu multe reusite.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:

Mariana, multumim de veste!! Se cerea fata; bine ai venit pe lume, printeso!! Sa fii mereu sanatoasa, norocoasa si cuminte!!
Rolo, felicitari draga mea, sa va bucurati din plin de minunatia voastra!!

Criss, eu foloseam pt. acelasi junghi urat, Fastum gel... vezi ce zice dr. si unge-te, ca altfel e crunt si greu. Te pup.
Sper sa aflu maine mai multe despre nutritonista cu pricina... va tin la curent.
as vrea sa inchei ca Mariana.... sunt suparata ca s-a intamplat ceva neprevazut si nu bun, unei fiinte dragi mie... nu din familie.... sunt suparata
.... (Mariana, facem un fan club, pana iesim din starea asta??)![]()
![]()
minunea vietii mele
romana_74 spune:
Felicitari ROLO! ILEANA sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa!
Asta da veste!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
Aualeu... MARIANA, acuma vad... tu tot suparata??? Noooo, asta nu e bine, hai intra mai des pe la noi, poate te ajutam sa iesi din starea asta!
Uite... si ca sa iti treaca putin te invit la mine in gradina sa imi vezi o splendida de magnolie ce iti taie rasuflarea! Te astept!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
romana_74 spune:
SIMONAAAAAAA- florileeeee!
Si cu astea fiind zise, io va doresc noapte buna! Sa aveti o saptamana excelenta, ceea ce nu mi se arata mie!
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor
Codruta, de ai avea ceva la bila s-ar fi vazut pe eco si ai si varsa, si te -ar durea capul de numa. Ti-ai facut analize de singe? Un VSH, Leucocite, de astea is mari te pori gindii si la o infecite in organism, poate chiar de la o raceala care incet isi scoate coada?! TE pup si sa te faci bine repede
Carrie, poti sa iei si mydocalm cite trei tablete pe zi, sau si antinevralgic, din pacate nevralgiile te tin o perioada si is foarte nasoale.

sa te faci bine
Roxana, ce veste minunata, sa-ti traiasca bebica, sa ai o fata sanatoasa, frumoasa si voinica 

DM
asi spune:
Bine ai venit Ileana!
Rolo felicitari si refacere rapida.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
codruta_grg spune:
Rolo felicitari!!! 
Leucocitele sunt in valori normale, VSH-ul nu mi l-au facut (sau nu stiu eu care e, ca scrie val in limba engleza). Azi merg la dr. de fam sa vedem ce spune el. E clar ca trebuie investigatie. Temperatura mai mult de 37 cu 6 nu am avut. Tot 37 am (poate fi si de la perioada de ovulatie febra?!)
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
olim spune:
Rolo felicitri mamicuto, sa ai parte de o recuperare rapida

ILEANA BINE AI VENIT IN LUMEA ADEVARATA!

roxana, felicitri pentru statutul de matusa
codrtuta multa sanatate
va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa tuturor

+8